Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania_84 wrote:Iweczko kochana mam nadzieje ze w kocnu Wam sie uda .. nie dobry ten test..moze jakis feralny co ??
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Iwka wrote:3 zrobiłam i kupiłam je w aptece..nie sądzę żeby było coś nie tak, ale dziękuję
jak ja nie lubie testow z I kreska ;/Iwka, Ewa99, kierzynka, samira lubią tę wiadomość
-
A kochane powiecie coś o bulgotaniu w podbrzuszu? Macie coś takiego w czasie owulki lub przed? Masakra jakaś powiem Wam, wczoraj wieczorem się zaczęło i dzis trwa. Nie w brzuchu, tylko aż na samym podbrzuszu, aż czuję normalnie jak mi tam podskakuje
-
ja odczuwam podobne bulgotanie w okolicach owulkia pozniej okolice @
wydaje mis ie ze cos tam moze wteyd z plynami sie pojawiajaDaisy lubi tę wiadomość
-
Iwka wrote:Jesteście najlepsze dziękuję http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/wet-kiss-smiley.gif
Dzwoniłam właśnie do internisty idę do niego dzisiaj na 12, poddaje się niech mi już da te wszystkie badania do in vitro, a miałam nadzieję że mnie to ominie.
Iwka, moj znajomy też bardzo długo starał się z żoną o dziecko. W końcu zdecydowali się na in vitro. Teraz mają pięknego, 3 letniego synka! Nie można się poddawać, w końcu los obdaruje Cię tym pięknym darem, jakim jest dziecko! A czy naturalnie, czy przez in vitro, to co za różnica )
-
Ania_84 wrote:ja odczuwam podobne bulgotanie w okolicach owulkia pozniej okolice @
wydaje mis ie ze cos tam moze wteyd z plynami sie pojawiaja
Aniu dzięki za odpowiedź Bo mnie to zaczęło zastanawiać, biegunki nie wiem więc to na pewno nie skręty jelit.. a wcześniej tak nie miałam -
Kurczę pomocy....
Ja już zgłupiałam. Ostatni mój cykl miał tylko 26 dni. Dziś mam 11 dc i tempka jak dla mnie w miarę wysoka chyba... i śluz jak białko kurze. To już?
Wczoraj robiłam test owu to ta druga kreska zrobiła mi się blada, ale to dalej jest ujemny. Co mam robić? (niby wg ovufriend dni płodne powinny się zacząć w poniedziałek). Chyba wrócę do domu z pracy i rzucę się na męża! To będzie intensywny weekend!
PS. A może tempka powinna być większa? Czy skacze dopiero w dniu owu? A śluz będzie rozciągliwy kilka dni przed owu?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2014, 11:24
Natalka 03.2015
-
Tygrysku, mysle, ze dla 'swietego spokoju' swojego, powinnas sie rzucac na Meza kiedy tylko masz ochotę Wiesz jak to jest z tymi testami owu..one nie sa wyznacznikiem zbyt dobrym. Sama to doskonale wiem pomimo ich stosowania U mnie w ogole ledwo widac 2 kreske bylo wczoraj..co do tempki to rano pisałam Ci, ze u mnie tez tragedia..niby powinna przed owu spaść, żeby potem był wzrost, albo sam wzrost, albo stopniowy, ale są też i wykresy płaskie, gdzie monitoring wykazał owulkę, więc wiesz...
Ewa99, Tygrysek lubią tę wiadomość
-
Witam Was dziewczyny!
Moja temp znow sobie ze mna pogrywa, a ja jej w ogole nie rozumie zrobilam dzis drugi test, no wgapialam sie pod swiatlo, bo widzialam cien cienia, ale... nikt poza mna go nie widzial i na zdjeciu tez okazal sie byc niewidoczny buuuu
szczerze mowiac, myslalam, ze temp dzis spadnie, a ja wiedzialabym na co czekac (@), a ona glupia dala mi dzis nadzieje, a test negatywny
ohhh, jak ja nie cierpie TYCH dni
ps. jaki (i czy w ogole) wplyw ma temperatura w sypialni na temperature ciala podczas porannego mierzenia?
Pozdrawiam Was cieplo
Iwka, przykro mi, ale dopoki @ nie przyszla, to moze warto miec nadzieje? mialas piekny wykressamira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Co do tej akcji teraz, to to oznacza, że mogę być w ciąży!
Wczoraj w związku z tym wszystkim na zumbie się wyszalałam, a potem na 22:30 do kina z mężem poszłam na "Milion sposobów jak zginąć na zachodzie" film jest super zabawny, humor nie głupkowaty i całkiem ciekawa historia, podsumowując super komedia oczywiście z wątkiem romantycznym.
Temperatury dziś nie mierzyłam bo wstałam dopiero godzinę temuWiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2014, 11:55
Lena87, Daisy, Ania_84, Ewa99, samira, mizzelka lubią tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
Daisy wrote:Tygrysku, mysle, ze dla 'swietego spokoju' swojego, powinnas sie rzucac na Meza kiedy tylko masz ochotę Wiesz jak to jest z tymi testami owu..one nie sa wyznacznikiem zbyt dobrym. Sama to doskonale wiem pomimo ich stosowania U mnie w ogole ledwo widac 2 kreske bylo wczoraj..co do tempki to rano pisałam Ci, ze u mnie tez tragedia..niby powinna przed owu spaść, żeby potem był wzrost, albo sam wzrost, albo stopniowy, ale są też i wykresy płaskie, gdzie monitoring wykazał owulkę, więc wiesz...
Faktycznie ten Twój wykres to dziwny Ale nie przejmuj się, któraś tu pisała, że cuda się zdarzają, i że własnie jak jest coś nieprzewidywalnego to wtedy dziewczyny zaciążają. Te co mają wszystko jak w zegarku to rzadziej :P
Daisy wszystko przed nami!Daisy lubi tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
nick nieaktualnyla wrote:Dzień dobry
Wczoraj w związku z tym wszystkim na zumbie się wyszalałam, a potem na 22:30 do kina z mężem poszłam na "Milion sposobów jak zginąć na zachodzie" film jest super zabawny, humor nie głupkowaty i całkiem ciekawa historia, podsumowując super komedia oczywiście z wątkiem romantycznym.
Temperatury dziś nie mierzyłam bo wstałam dopiero godzinę temu
a film potwierdzam - też byłam - można się uśmiać! -
la wrote:Dzień dobry
Temperatury dziś nie mierzyłam bo wstałam dopiero godzinę temu
Najważniejsze jest pozytywne nastawienie! Ja myślę, że masz dużą szansę! Moc pozytywnej energii!Natalka 03.2015