Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnya u mnie dziś o 13 test owu jeszcze bardziej mocniejszy niż wczoraj ,chociaż wczoraj tez mocna była a dzisiaj wymiata
byle by ten pęcherzyk z przed tygodnia był dziś odpowiednich rozmiarów i pękną bo przeraża mnie wtorkowa wizyta na USG bardzo
proszę o fasoleczkeMega, Tygrysek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
samira wrote:a u mnie dziś o 13 test owu jeszcze bardziej mocniejszy niż wczoraj ,chociaż wczoraj tez mocna była a dzisiaj wymiata
byle by ten pęcherzyk z przed tygodnia był dziś odpowiednich rozmiarów i pękną bo przeraża mnie wtorkowa wizyta na USG bardzo
proszę o fasoleczkesamira lubi tę wiadomość
-
A mnie korci zeby odpalić testa .... Nie wiem co robić, boje sie rozczarowania, bo tempka dzisiaj spadła
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2014, 14:02
samira lubi tę wiadomość
-
Hej kochane czytam Was i czytam nie mialam kiedy napisac. Wczorajszy wypad do zoo super chodzilismy 4 h.....ludzi bylo pelno, parking zawalony ale zoo tak duze ze ladnie sie rozlozylo . Potem obiadek i jak wyszlismy po 11 to w domu 21.30....bo jeszcze zakupy i zlecialo. Wstalismy o 11 dzis mala wstala o 7 ale przyszla do nas i spala z nami tak dlugo
Bylismy juz na rowerach uff w tym upale..cora juz prawie sama s8e odpycha na starcie! Zrobilismy 5km spalilam 371 kcal hehe
Kasiatoja juz Ci nasmarowalam pod wykresem. Gratuluje z calego serucha Kochana!!!
A nam sie udalo 2 wieczorki pod rzad bez wspomagaczy rano robilam test owu ale nadal blady..no szlag by to trafil.. moze jednak nic sie nie dzieje? zaraz polece zrobic nastepny..ale tempka spadla znowu. Eh juz nic nie rozumiem..
U mnie dzis znowu parowar idzie w ruch. Ziemniaczki, marchewka i brokuly dla mezusia bo ja nie ruszam. I zrobie kotleciki mielone, bulki juz nasiakly
Milego popoludnia!kasiatoja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:A mnie korci zeby odpalić testa .... Nie wiem co robić, boje się rozczarowania, bo tempka dzisiaj spadła
ale @ nie ma to nadzieja jest
Kasia * lubi tę wiadomość
-
no to pięknie mamy boćka dziś
gratuluję Kasiu i 3mam kciuki za przepiękne bety już teraz będzie tylko dobrze
a ja czekam na wt..chociaż boję się, że znowu się spełni moje przeczucie..no cóż jeśli nie w tym cyklu to najwyżej urlop w górach spędzę na spokojnie chociaż dziś temp. odbiła ale to może być efektem wczorajszego sportu serduszka i przegrzania a dziś wgl. to wyglądam jak "świnka" tak się spiekłam mogę robić za flagę Polskisamira, kasiatoja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej dziewczynki ja na chwilke wpadam cały weekend poza domem gratuluje kasiatoja hmm piekny teścik ) samirciu twoja owulka juz pewnie zarogiem nie martw się pecherzyk napewno jest odpowiednich rozmiarów przy takim teście owulacyjnym nie ma innej opcji .trzymajcie sie kochane spokojnej niedzieli :*****
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2014, 15:38
samira, kasiatoja lubią tę wiadomość
-
CZERWCÓWECZKI
1 - inezka (@), Katiś, merida17, Mała Mi86 , klaudiaslask
2 - Kaśka (@), JaKo , mandragora , bella84 , Nenaaa , Violik , Kropek29 , emili . Agi , Leyla
3 - aja , mirusia77 Goguś Martuniss, słońce ,Edytka ,
4 - XxMoniaXx , paaulla84 (@), Januszkowa , angelis8 , Izzy
5 - Emily83, basiulkaa_89 (@), dzastina2005 , justi87, potforzasta(@), Ania_84(@), misia79 , Promoszka
6 - Iwka (@), Eruanna , Dora8201 , bulinek88
7 - Gosiacu(@), sonia18a
8 - kasia1988,
9 - slodka100 (@)
10 - Roxanka, Mega, Paragonik_93,
11 - Welonisia, Anuśka, Tygrysek86
12 - Rubi, Tigana, lulu_ovufriend
13 - Krokodylica, Brawurka84, zara, olencja, maja35, kasiatoja, magdaleka_ka, munirka, słoneczna 85, marissith, Aprilka
14 - aTyna,
15 - kierzynka,
16 - Ewa99, kasika8303, czrnula22,
17 - przedszkolanka, motyl1993
18 - kwiatuszek789,Kasia*
19 - madzianka, Aniiusiaaa5
20 - pleasure
21 - mala1407
22 - samira, JusWik, Zonia
23 - chmurreczkaa, Nasturcja, Izuniaa89, Zajsonek, kizia90, Madzik82
24 -
25 - Daisy, Magda_lena88, julita
26 - Rybeńka
27 - Iwonaa11, Betty Boop
28 - Pysiaaa21, Bombelek87, liwi
29 - mizzelka, Neli
30 - La, Lena87, Sue, aisza, Mirinda
w tym miesiącu jest: 26
...
-
nick nieaktualnyKasia * wrote:hej dziewczynki ja na chwilke wpadam cały weekend poza domem gratuluje kasiatoja hmm piekny teścik ) samirciu twoja owulka juz pewnie zarogiem nie martw się pecherzyk napewno jest odpowiednich rozmiarów przy takim teście owulacyjnym nie ma innej opcji .trzymajcie sie kochane spokojnej niedzieli :*****
no że urósł to połowa sukcesu teraz musi pęknąć i wypuścić piękna komóreczkę coby pani plemniczek rozpoczęła z nią nowe małe życiemizzelka lubi tę wiadomość
-
samirko pisałaś właśnie coś o tym żeby codziennie i czytałam artykuł npr na jakiejś stronce
"Jak częste zbliżenia?
Publikacje medyczne z ostatniej dekady podważają dominujący wciąż pogląd, iż częste zbliżenia obniżają męską płodność. Okazuje się, że dwudniowe przerwy we współżyciu nie mają wpływu na jakość nasienia. Nawet codzienne współżycie nie powodowało obniżenia ilości i ruchliwości plemników u mężczyzn z nasieniem normalnej jakości, co więcej — paradoksalnie — poprawiało ich liczbę i ruchliwość u mężczyzn cierpiących na oligozoospermię (mających poniżej 20 mln plemników w 1 mililitrze ejakulatu). Powstrzymywanie się od współżycia przez mniej niż 10 dni nie ma znaczącego wpływu na morfologię nasienia, natomiast po dłuższej przerwie w zbliżeniach jej parametry ulegają pogorszeniu.
Wprawdzie sugerowanie określonej częstotliwości zbliżeń może powodować u małżonków niepotrzebny stres, wpływający niekorzystnie na ich starania, warto jednak wiedzieć, iż najwyższy wskaźnik płodności (37 procent) uzyskiwały pary współżyjące codziennie, nieco niższy (33 procent) podejmujące zbliżenia co drugi dzień, natomiast prawdopodobieństwo poczęcia spadało do 15 procent, jeżeli do współżycia dochodziło tylko raz na tydzień.
Małżonkowie starający się bezskutecznie o dziecko przeżywają oczywiste w takiej sytuacji napięcie emocjonalne, które może powodować niechęć do współżycia czy brak satysfakcji seksualnej. Stres jest często większy, jeśli para stara się monitorować dzień owulacji albo kieruje się przyjętym wcześniej schematem współżycia. W związku z tym należy poinformować małżonków, że największe prawdopodobieństwo poczęcia osiągną, współżyjąc co 1-2 dni, lecz równocześnie trzeba zwrócić uwagę, że nie powinni czuć się przymuszeni do rygorystycznego stosowania się do tego zalecenia."Magda_lena88, samira, kapturnica, Tygrysek, Krokodylica, inezka lubią tę wiadomość