Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
sonia18a wrote:Oj kochana i ja bym chciała tego bociana. A teraz mi się tak zbiegło testowanie, jak akurat minął kolejny, równy 8 msc odkąd moja śp córeczka odeszla o coraz bardziej mi przykro
Jest smutno i źle, ale przychodzą dni kiedy trzeba uwierzyć.
Ponoć dziecko w 90% tworzy się najpierw w naszych głowach...
Na pewno się w konću uda, musi i aniołek wróci do Ciebie :* -
mizzelka wrote:pewnie sugeruje się tym śluzem rozciągliwym w 8dc ale za 9 dni bym testowała jak coś. bo widzę że mierzysz i o 7:30 a zazwyczaj wtedy tempka się podwyzsza i nie jest wiarygodna
Ja też mierzę o 7:30. Co więcej o tej tempce? Czemu jest niewiarygodna? Wystarczy przesunąć na 7:00 mierzenie? -
Krokodylica wrote:Ja też mierzę o 7:30. Co więcej o tej tempce? Czemu jest niewiarygodna? Wystarczy przesunąć na 7:00 mierzenie?
odsyłam tutaj: https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/ksiazeczka-od-npr,3299.html moj post dodany o godz 17:43 wlasnie tam jest o mierzeniu tempki -
Witajcie. Czy moglabym sie przylaczyc do czerwcowego testowania? Wlasnie dzis ovu zaznaczyl mi owulacje piekna ciagla linia wiec teraz pozostaje czekanie:) Staramy sie juz 5 cykl. Jestem po wczesnym poronieniu/ciazy biochemicznej ktora zdazyla sie na przelomie grudnia i stycznia. Nie poddaje sie ale jestem niecierpliwa nie powiem:)
Daisy lubi tę wiadomość
-
CZERWCÓWECZKI
1 - inezka (@), Katiś, merida17, Mała Mi86 , klaudiaslask
2 - Kaśka (@), JaKo , mandragora , bella84 , Nenaaa , Violik , Kropek29 , emili . Agi , Leyla
3 - aja , mirusia77 Goguś Martuniss, słońce ,Edytka ,
4 - XxMoniaXx , paaulla84 (@), Januszkowa , angelis8 , Izzy
5 - Emily83, basiulkaa_89 (@), dzastina2005 , justi87, potforzasta(@), Ania_84(@), misia79 , Promoszka
6 - Iwka (@), Eruanna , Dora8201 , bulinek88
7 - Gosiacu(@), sonia18a
8 - kasia1988,
9 - slodka100
10 - Roxanka, Mega, Paragonik_93,
11 - Welonisia, Anuśka, Tygrysek86
12 - Rubi, Tigana, lulu_ovufriend
13 - Krokodylica, Brawurka84, zara, olencja, maja35, kasiatoja, magdaleka_ka, munirka, słoneczna 85, marissith, Aprilka
14 - aTyna,
15 - kierzynka,
16 - Ewa99, kasika8303, czrnula22,
17 - przedszkolanka, motyl1993
18 - kwiatuszek789,Kasia*
19 - madzianka, Aniiusiaaa5
20 - pleasure
21 - mala1407
22 - samira, JusWik, Zonia
23 - chmurreczkaa, Nasturcja, Izuniaa89, Zajsonek, kizia90, Madzik82
24 -
25 - Daisy, Magda_lena88, julita
26 - Rybeńka
27 - Iwonaa11, Betty Boop
28 - Pysiaaa21, Bombelek87, liwi
29 - mizzelka, Neli
30 - La, Lena87, Sue, aisza, Mirinda
w tym miesiącu jest: 26
...
lulu_ovufriend lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymizzelka wrote:http://apt.republika.pl/rysunki/12DCb.jpg
to git majonez
u mnie rano podobny byl... ale na razie nie badam szyjki, poczekam do 18
choć jajka się odzywają moje haha
może idź myślę że bd wszystko ok skoro taki śluz się pojawia ))
ciekawe to zdjęcie ,daje mi do myślenia ze nic straconego,a ja jestem juz wiekowa jak na ciążę dlatego schizy się włączająmizzelka lubi tę wiadomość