Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnysonia18a wrote:Witam Was u nas w pochmurna, burzowa i deszczowa pogode. @ nie przyszla, zatestowalam dzis, ale... wynik odczytany po czasie no widze cien cienia (choc moze sie myle) ale nie wiem jak sie to ma do rzeczywistosci
Soniu, myśle, ze powinnas się zrelaksować, możesz jutro zrobić inny test (by my kobiety to niecierpliwe jesteśmy), a poniedz bete dla potwierdzenia. Ja testowalam dobry tydzień po terminie @ (bo jakoś wierzyć mi się nie chciało), a kreska i tak była delikatna, także wszystko moze skończyć sie bardzo dobrze niestety trzeba czekaćWiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2014, 13:48
-
nick nieaktualnywitam a u mnie test owu zajebiście pozytywny i mam ochotę ten dzień seksu wykorzystać przez 3-4 dni co najmniej hehe
a to mój pozytyw owulacyjny
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/213d709e5961.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/23fc04bc13cb.jpg
aaa obrazki można powiększyć klikając
i taki chce ciążowy na koniec miesiąca
mam nadzieje ze jajeczko się zdecyduje wykluć w tym cyklu i będzie piękny spadek a potem wzrost mojej tempki.>TRZYMAJCIE KCIUKI
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2014, 15:05
Nona, Daisy, merida17, mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
w Bydgoszczy to sachara
A ja bite 2h spędziłam na grze w siatkę i efektem są moje dość mocno zaróżowione ramiona ale zabawa była fajna i taka odskocznia trzeba coś dla siebie robić by nie zwariować
a tak wgl. to może pomoże mi Któraś z Was rano jak wcześniej pisałam miałam suszę co do śluzu, później pojawił się taki kremowy a teraz jest lepki i nawet się rozciąga ale nie jest taki przejrzysty.. więc nie wiem, który zaznaczyć. Tak pomyślałam, że zaznaczę lepki jak jutro mi temp. poleci w niebo wysoko hen to zmienię na rozciągliwy bo tzn,że dziś może być owu bo zazwyczaj ją miewałam właśnie tak 7 dni po ostatniej tabl. CLO... co o tym myślicie?? Czy od razu zaznaczyć lepki/rozciągliwy?
Z góry dziękuję za odp
A mnie dziś jeszcze czeka pranie ręczne i obiado-kolacja ale to w planach mam kurczaka po chińsku
PS: dziś brak boćków ??samira lubi tę wiadomość
-
Z tego co widać to chyba tak. Chyba to przez brak mizzelki, która by śledziła ciężarówki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2014, 18:19
mizzelka lubi tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymerida17 wrote:To super i patrz jak ładnie działają i dzień Sexu, wszystko sprzyja bocianom kciukam
śluz mi się troszkę nie podoba ale tu się takie cuda dzieją ze luzujeWiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2014, 18:34
merida17 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Już tylko cztery dni do wizyty u doktorka Nie mogę się doczekać, będą piękne, dwa pęcherzyki i duże, grube endometrium.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualny
-
la wrote:Już tylko cztery dni do wizyty u doktorka Nie mogę się doczekać, będą piękne, dwa pęcherzyki i duże, grube endometrium.
la lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U mnie juz pod gorke. Od piatku jestem w szpitalu bo mialam planowa wizyte na natbadania ale ze wzgledu na to ze wyszla mi dodatn ulia bets nie robili mi tych badan. Wczoraj zaczol mnie bolec brzuch i zaczelam plamic. Nie taka zywa krew ale brazowe plamienim . nDzis zrobili powtorke bety i czekam. Pewnie i tak nie uda sie tej fasolince utrzymac a tak sie cieszylam.sierpień 2013- ciąża biochemiczna
czerwiec 2014- ciąża biochemiczna
-
Goguś wrote:U mnie juz pod gorke. Od piatku jestem w szpitalu bo mialam planowa wizyte na natbadania ale ze wzgledu na to ze wyszla mi dodatn ulia bets nie robili mi tych badan. Wczoraj zaczol mnie bolec brzuch i zaczelam plamic. Nie taka zywa krew ale brazowe plamienim . nDzis zrobili powtorke bety i czekam. Pewnie i tak nie uda sie tej fasolince utrzymac a tak sie cieszylam.