Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
CZERWCÓWECZKI
1 - inezka (@), Katiś, merida17, Mała Mi86 , klaudiaslask
2 - Kaśka (@), JaKo , mandragora , bella84 , Nenaaa , Violik , Kropek29 , emili . Agi , Leyla
3 - aja , mirusia77 Goguś Martuniss, słońce ,Edytka ,
4 - XxMoniaXx , paaulla84 (@), Januszkowa , angelis8 , Izzy
5 - Emily83, basiulkaa_89 (@), dzastina2005 , justi87, potforzasta(@), Ania_84(@), misia79 , Promoszka
6 - Iwka (@), Eruanna , Dora8201 , bulinek88
7 - Gosiacu(@), sonia18a
8 - kasia1988,
9 - slodka100
10 - Roxanka, Mega, Paragonik_93,
11 - Welonisia, Anuśka, Tygrysek86
12 - Rubi, Tigana, lulu_ovufriend
13 - Krokodylica, Brawurka84, zara, olencja, maja35, kasiatoja, magdaleka_ka, munirka, słoneczna 85, marissith, Aprilka
14 - aTyna,
15 - kierzynka,
16 - Ewa99, kasika8303, czrnula22,
17 - przedszkolanka, motyl1993
18 - kwiatuszek789,Kasia*
19 - madzianka, Aniiusiaaa5
20 - pleasure
21 - mala1407
22 - samira, JusWik
23 - chmurreczkaa, Nasturcja, Izuniaa89, Zajsonek, kizia90, Madzik82
24 -
25 - Daisy, Magda_lena88, julita
26 - Rybeńka
27 - Iwonaa11, Betty Boop
28 - Pysiaaa21, Bombelek87, liwi
29 - mizzelka, Neli
30 - La, Lena87, Sue, aisza, Mirinda
w tym miesiącu jest: 26
...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2014, 11:37
-
https://ovufriend.pl/wykres,c00f575c828aecfe0f97a78ea8806899.html bulinek88
jest i bladzioch ale poczekam na zielony oficjalny finał:
https://ovufriend.pl/wykres,f2290a794afc38a974149dcd9080fd95.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2014, 08:02
Daisy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Goguś wrote:U mnie juz pod gorke. Od piatku jestem w szpitalu bo mialam planowa wizyte na natbadania ale ze wzgledu na to ze wyszla mi dodatn ulia bets nie robili mi tych badan. Wczoraj zaczol mnie bolec brzuch i zaczelam plamic. Nie taka zywa krew ale brazowe plamienim . nDzis zrobili powtorke bety i czekam. Pewnie i tak nie uda sie tej fasolince utrzymac a tak sie cieszylam.
Goguś, będzie dobrze-zobaczysz. Grunt, że jesteś w szpitalu, pomogą Ci. Trzymam kciuki aby było ok!Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2014, 08:18
-
a u mnie powoli pojawia się słonce, wczoraj mialam grilla, mąż nie mogl byc ale obżarłam się jak głupia.. rano wstałam i mi burczy w brzuchu! och jeny... zjadłam dwa kawałki ciasta truskawkowego ale nie zabija to mojego głodu.
musze się pochwalić że dziś mam elegancki śluz rozciągliwy... no piękny, tam te wysepki przy nim wymiękają, a ja już się bałam że nie mam odpowiedniego śluzu
tempka lekko spadla, więc pewnie na dniach dopiero bd owulka. ehhh szkoda szybciej by bylo testowanie no ale trudno... czekam cierpliwie, dziś może pomęczę męża.
kurde grucha mi i grucha.. co to za hałasy, gołąb dupę usadowił na moim balkonie.. o nie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2014, 08:36
Tygrysek lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Wszystkie uprawiają dzis plażing/smażing
Mi dziś spadła tempka, wiec licze ze jutro uniesie się. Do tego test owu wyszedł pozytywnie wczoraj, dlatego dziś relaxxxxx...
Wczoraj odkrylam, ze pewne sytuację są nam potrzebne, abysmy mogli odkryć cos innego, nowego, lepszego - słowo na niedzielęmizzelka, Brawurka84 lubią tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
nick nieaktualnyDzień Dobry
u nas gorąco
mam nadzieje ze ten wczorajszy test się ziści i owulka mię nawiedzi
we wtorek kontrolne usg i waham się czy iść bo jest spory stres ,kurcze ze powie ze nie pękną albo ze w ogóle nie podrósł ehhh...
kurde ten mój śluz jest taki przeźroczysto kremowy chyba ze to od CLO ,kiedyś tak po nim miałamWiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2014, 11:19
-
mizzelka wrote:a tempkę masz ładną.. może zrób betę dla swietego spokoju czy czekasz?
Kochana ja w UK mieszkam i nie mam jak bety zrobić. Musze czekać -
samira wrote:Dzień Dobry
u nas gorąco
mam nadzieje ze ten wczorajszy test się ziści i owulka mię nawiedzi
we wtorek kontrolne usg i waham się czy iść bo jest spory stres ,kurcze ze powie ze nie pękną albo ze w ogóle nie podrósł ehhh...
kurde ten mój śluz jest taki przeźroczysto kremowy chyba ze to od CLO ,kiedyś tak po nim miałam
to git majonez
u mnie rano podobny byl... ale na razie nie badam szyjki, poczekam do 18
choć jajka się odzywają moje haha
może idź myślę że bd wszystko ok skoro taki śluz się pojawia ))samira lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, podjelam meska decyzje o testowaniu pozniej... co prawda doktor kazal zatestowac zaraz po odstawieniu dupka ale to nie ma sensu bo to bedzie dopiero 11 dpo... dlatego prosilabym o przeniesienie mnie na 12.06. Jesli cos tam jest to mam nadzieje, ze przetrwa te dwa dni bez dupka...
samira lubi tę wiadomość
-
mizzelka wrote:szkoda, ale 18dpo powininno wyjść, nie każda ciąża zaraz wychodzi na jaw, trzymam kciuki bo wolałabym wstawić ci bociana przy nicku :*
Oj kochana i ja bym chciała tego bociana. A teraz mi się tak zbiegło testowanie, jak akurat minął kolejny, równy 8 msc odkąd moja śp córeczka odeszla o coraz bardziej mi przykro