Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zajsonek wrote:kochana załóż, ten wątek załóż
byłam wczoraj na jednym temaciku zobaczyć i wam powiem, że naskoczono na naszego Rudaska..
bo wypowiedziała się na temat wózka dla dziecka..
przepraszam za wyrażenie, ale P*O*J*E*B*A*N*E te babki
No cóż Kochane, różni są ludzie...mi już przeszła złość!
Wole zdecydowanie siedzieć tutaj na różu i tu bede siedzieć...tam nawet nie zaglądam, tylko sie przywitałam i tyle...bo skutecznie mnie wczoraj zniechęciły do siebie!
ZAchowały sie jak bogate, rozpieszczone cwaniary! a Prawie kazda z nich w pierwszej i wczesnej ciązy czyli zeo doświadczenia! i miałam wrazenie ze u nich cena 2 tysie za wózek swiadczy o jego doskonałości! bo kosztuje to i ma spełniać wymagania...a to akurat guzik prawda! no ale cóż..temat zamkniety!
kasika8303, mizzelka, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
Beta zrobiona laski, czekam na wynik jak na szpilkach Dobrze że trochę roboty w pracy to zleci do 13-14 ( wtedy będą wyniki)
Jeszcze tylko jutro i URLOP Płynę na rejs do Szwecji, mam nadzieję że to przeżyję bo ja panikara do wody
Meridka a Ty gdzie nad ten ocean wybyłaś?Ewa99, Aneczka98, kierzynka, Daisy lubią tę wiadomość
-
Rudasku dokładnie podzielam twoje zdanie na temat fioletowej strony i wózka
drogi nie znaczy perfekcyjny
kochana tak jak napisałaś, siedź sobie tutaj z nami na różowej stronie, a złość na bok
a tak z innej beczki jak się czujesz ?
tylko te mdłości z rana ? -
czuje sie ogólnie dobrze...troszke szybciej jestem zmeczona, szybko padam spać...a wczoraj to wogóle zasypiałam na siedząco...położyłam sie do łóżka a mój R zaczał ksiazkę na głos czytać wiec zasypiałam jak niemowlak przy bajeczce
no i mdłości...ale póki co chwilowe rano...dzis tam mnie zmuliło ze myślałąm ze bede musiała do łazienki ale napiłam sie wody i zjadłam kromke bez niczego i przeszło teraz popijam wode wiec jest oki
Dziekuje ze pytasz! :*:*Zajsonek, Aneczka98 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no tak, taka elita Kochana....ehhhhhhhh....no ja z WAmi i tu zostane, nie chce tam być!
a karkóweczke jadłam w sobote i troszke wczoraj ale zaczne ograniczać smażone choć uwielbiam wszyystko co tłuste hehehheheEwa99, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
Zajsonek wrote:kochana załóż, ten wątek załóż
byłam wczoraj na jednym temaciku zobaczyć i wam powiem, że naskoczono na naszego Rudaska..
bo wypowiedziała się na temat wózka dla dziecka..
przepraszam za wyrażenie, ale P*O*J*E*B*A*N*E te babki
możesz wrzucić linka to tej rozmowy?
-
mizzelka wrote:ze bralas iladian chyba... czy mi sie coś pieprzy?
chyba CI sie coś hihihi nie brałam...jak czyje ze coś mnie swędzi to smaruje tym kremem clotrimazolum no teraz z kazdym swedzeniem musze isc do gina lub dzwonic ale wczesniek kremik i po bólu udało mi sie zapobiec nim infekcje -
Rudasek wrote:czuje sie ogólnie dobrze...troszke szybciej jestem zmeczona, szybko padam spać...a wczoraj to wogóle zasypiałam na siedząco...położyłam sie do łóżka a mój R zaczał ksiazkę na głos czytać wiec zasypiałam jak niemowlak przy bajeczce
no i mdłości...ale póki co chwilowe rano...dzis tam mnie zmuliło ze myślałąm ze bede musiała do łazienki ale napiłam sie wody i zjadłam kromke bez niczego i przeszło teraz popijam wode wiec jest oki
Dziekuje ze pytasz! :*:*
to super kochana
mam kuzynkę, która jest na początku 4 miesiąca
ale powiem wam, że czasami mam jej już dosyć
na samym początku miałam wrażenie, że trochę koloruje..
zachowywała się jak by miała zaraz rodzić.
mówię wam aż normalnie w środku ryczałam ze śmiechu
-
julita wrote:możesz wrzucić linka to tej rozmowy?
Proszę zaczyna sie po zdjęciach wózka
https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/mamusie-luty-2015,3220,53.htmljulita lubi tę wiadomość
-
Zajsonek wrote:to super kochana
mam kuzynkę, która jest na początku 4 miesiąca
ale powiem wam, że czasami mam jej już dosyć
na samym początku miałam wrażenie, że trochę koloruje..
zachowywała się jak by miała zaraz rodzić.
mówię wam aż normalnie w środku ryczałam ze śmiechu
hihih są takie no ja trez troszke przezywam bo to pierwszy, długo wyczekiwany dzidziuś ale bez przesady
nie gadam do brzucha jeszcze ani nic czuje sie oki, jedyne co robie to smaruję pupę i biodra kremem sexy mama na rozstępy bo mam juz kilka i mam do niech skłonnosci no i staram sie lepiej jeść ale to wszystko!!! mam nadzieje ze nie bede wymiotować bo chce pracować jeszcze chwilke
Zajsonek lubi tę wiadomość
-
Rudasek wrote:chyba CI sie coś hihihi nie brałam...jak czyje ze coś mnie swędzi to smaruje tym kremem clotrimazolum no teraz z kazdym swedzeniem musze isc do gina lub dzwonic ale wczesniek kremik i po bólu udało mi sie zapobiec nim infekcje
-
Rudasek wrote:hihih są takie no ja trez troszke przezywam bo to pierwszy, długo wyczekiwany dzidziuś ale bez przesady
nie gadam do brzucha jeszcze ani nic czuje sie oki, jedyne co robie to smaruję pupę i biodra kremem sexy mama na rozstępy bo mam juz kilka i mam do niech skłonnosci no i staram sie lepiej jeść ale to wszystko!!! mam nadzieje ze nie bede wymiotować bo chce pracować jeszcze chwilke
dokładnie tak jak piszesz są takie
i jeszcze rozumiem jak by to była jej pierwsza ciaża
a to już 3