Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
mizzelka wrote:Jakiś senny ten dzien dzisiaj.. bym spala i spala... za szybko pogoda sie zmienia..
Senność dobry znak Hmmm pogoda? Mój M ma też gotowy tekst na to: "Że jak już się plemniczki wgryzły, to się zmęczyły i teraz wołają spać" Taka teoria męska na to co przechodzimysamira, Ewa99, mizzelka, Aneczka98 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydobry laski
Rudasku jaki to temat na fioletowej ,muszę poczytać te bzdety jestem nastawiona bojowo na takie głupie lachory
uważam ze każdy kupuje taki wózek na jaki go stać mi podoba się za 1000-1100 ale tez taki za 1500 a nawet za 2,5 tys. mówię o wózkach 3w 1 ale już cena wózka 5tys. to wywalanie kasy w błoto za to to ja mam prawie wyprawkę razem z wizytami u lek. prywatnego w czasie ciąży -
nick nieaktualnyZajsonek wrote:La dziewczyny tam ewidentnie uważają się za Bóg wie co
nie które mają kasę, żeby kupić wózek za 5tys, a inne kupią wózek za tysiąc..
naprawdę, aż mi się przykro zrobiło jak to czytałam
nie lubię jak się kogoś potępia za odrębne zdanie a znają się na tym czymś w tym przypadku na wózkach jak gówno na poezjiRudasek, kasika8303, Daisy lubią tę wiadomość
-
kasika8303 wrote:Senność dobry znak Hmmm pogoda? Mój M ma też gotowy tekst na to: "Że jak już się plemniczki wgryzły, to się zmęczyły i teraz wołają spać" Taka teoria męska na to co przechodzimy
Twój mąż jest super szkoda że moj nie ma teraz takiego poczucia humoru bo czuje ze ma focha na mnie -
samira wrote:nie lubię jak się kogoś potępia za odrębne zdanie a znają się na tym czymś w tym przypadku na wózkach jak gówno na poezji
ha ha no takie porównania to w zyciu nie słysząłam
samira lubi tę wiadomość
-
Ale to prywatna sprawa kto ile na co wydaje. Jeden kupuje wodę gazowaną za 1zł za litr, a ktoś inny za 12zł za małą butelkę. Każdy wydaje tyle ile może wydać. Wózek ma być praktyczny i podobać się mamie dziecka, a nie tłumom.
samira lubi tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualny
-
Zajsonku widzisz, widzisz, pisalam Ci wczoraj zebys nie panikowala, ze pewnie odbije..obiecujacy ten spadek i skok! U mnie tez dzis lekko opadła tempka.
Kasika wlasnie mialam pytac czy robilas te bete Pamietaj by w srode koniecznie powtorzyc! Przy becie powyzej 1000 mozesz isc na pierwsze usg, bedzie widac zarodek. Serduszko dopiero pozniej. Trzymam mocno kciuki!
Tez biore sie za czytanie o tych wozkach :pZajsonek lubi tę wiadomość
-
la wrote:Ale to prywatna sprawa kto ile na co wydaje. Jeden kupuje wodę gazowaną za 1zł za litr, a ktoś inny za 12zł za małą butelkę. Każdy wydaje tyle ile może wydać. Wózek ma być praktyczny i podobać się mamie dziecka, a nie tłumom.
No dokładnie..ja napisałam prywatna opinie nie napisałam ze dziecko ma jezdzic wózkiem z naszych lat czyli stu letnim :D hahhaah ale bez przesady sa takie mamusie ( min w mojej rodzinie) gdzie mieli dobry wózek bo starszym synku- zielony! Mama stwierdziła ze nie pasuje do dziewczynki i kupiła nowy za 1600zł zeby pokazać ze ja stać a ich nie stac! bo ona nie pracuje a jej mąż zarabia tyle co wózek kosztuje!!! jak dla mnie to mogą kupować nawet ze złotymi kołami ale dla mnie to lans matki! bo po pierwsze nikt na ulicy nie wie ile kosztował a po drugie dziecko nie ma pojecia w czym jedzie. Ma mu byc wygodnie i bezpiecznie, a dla mamy funkcjonalnie i to zaden wstyd jak sie ma uzywany wózek po kimś! i nie kosztuje on 5 tysi!
a jęsli kogos stac to czemu nie, tylko potem matudza po pól roku ze stoi i sie niszczy bo nikt za 2 tysie nie chce odkupić!
Ale tak jak zauwazyłas to zupełnie indywidualna sprawa!
ja nawet przez chwile nie pomyslalam o nowym bo mnie nie stać, a ten sam wózek moge kupic za 1/4 ceny po jakimś dziecku, a wózek nówka!Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2014, 11:00
-
nick nieaktualnyNom, wózek super
Wózek ma być funkcjonalny, mobilny itd
Znajoma kupiła wielką gondolę, taka klasyczną, z wieeelkimi kołami, a teraz żałuje. Jest w drugiej ciąży i planuje kupić zwykły wózek 3w1, ale tamtego nie moze się pozbyć...
Jak ktoś ma salooony to niech kupuje, ja nawet nie mam zbytnio miejsca na wielki wózek,jak już to potrzebować będę jakiś mniejszy, składany, chyba, ze miałby nam robić za podstawę stołu w kuchni -
heheh Ewuś to dowaliłaś z tym stołem my mamy miejsce ale tak jak pisałam wyżej, nie widze potrzeby kupować nowego bo odswieże tapicerke w starym, ktory ma pół roku i bedzie jak nowy! a ja 800zł które zaoszczedze wydaje na inne pierdółki dla dziecka!!!
nasz podobno jest troche ciezki ale skoro dostajemy go za free to ani mysle o innym -
Daisy wrote:Zajsonku widzisz, widzisz, pisalam Ci wczoraj zebys nie panikowala, ze pewnie odbije..obiecujacy ten spadek i skok! U mnie tez dzis lekko opadła tempka.
Kasika wlasnie mialam pytac czy robilas te bete Pamietaj by w srode koniecznie powtorzyc! Przy becie powyzej 1000 mozesz isc na pierwsze usg, bedzie widac zarodek. Serduszko dopiero pozniej. Trzymam mocno kciuki!
Tez biore sie za czytanie o tych wozkach :p
Dzięki DAISY no czekam na te wyniki, Boziu niech już będą
Grunt, że plamień nie ma UfffffWiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2014, 11:07
mizzelka, Daisy, Aneczka98, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyo matko az takie damy tam sa kurcze myślałąm że tak jka tu sobie pomagamy a ja sobie kupie uzywany wózek w dobrym stanie jak bedzie kiepsko zkasa różenie moze być .jak jest porządnej firmy i nie zniszczony , ja nie jestem za tym żeby trwonić kase cięzko na nia pracuje
-
nick nieaktualnyNo nie tak dosłownie z tym stołem, mamy mieszkanie ok 65m, dla niektórych to mało, dla nas w sam raz, ale nie lubię zagraconych bez sensu pomieszczeń więc lubię mieć wszystko poukładane z głową
Jak się wybudujemy to wtedy będe mogła rozwalać się większym wyposażeniem ;PWiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2014, 11:09
-
moja kuzynka w zeszłym miesiącu dostała wózek po mojej sąsiadce, w którym jeździły aż 4 dzieciaki i jest mega szczęśliwa, bo jej to akurat na nic nie stać, czasem na jedzenie musi pożyczać - ona nie pracuje, mąż czasem dorabia - u nich na wsi ciężko o pracę
Kasia * lubi tę wiadomość