X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Czerwcowe Testerki :)
Odpowiedz

Czerwcowe Testerki :)

Oceń ten wątek:
  • kasika8303 Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    Jakiś senny ten dzien dzisiaj.. bym spala i spala... za szybko pogoda sie zmienia..

Senność dobry znak :-) Hmmm pogoda? :-) Mój M ma też gotowy tekst na to: "Że jak już się plemniczki wgryzły, to się zmęczyły i teraz wołają spać" :-) Taka teoria męska na to co przechodzimy :-)

samira, Ewa99, mizzelka, Aneczka98 lubią tę wiadomość

c77352d493.png
    Mój kropeczek 9tc [*] 10.01.2014
    Mój 2 kropeczek 5tc [*] 26.06.2014
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2014, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobry laski :)

Rudasku jaki to temat na fioletowej ,muszę poczytać te bzdety ;) jestem nastawiona bojowo na takie głupie lachory :D

uważam ze każdy kupuje taki wózek na jaki go stać mi podoba się za 1000-1100 ale tez taki za 1500 a nawet za 2,5 tys. mówię o wózkach 3w 1 ale już cena wózka 5tys. to wywalanie kasy w błoto za to to ja mam prawie wyprawkę razem z wizytami u lek. prywatnego w czasie ciąży :D

• kierzynka Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2014, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja dzis mam urlopik, wyspałąm sie za wszystkie czasy

samira, Daisy lubią tę wiadomość

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2014, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SAmirka...tu link :)

https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/mamusie-luty-2015,3220,53.html

samira lubi tę wiadomość

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • julita Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2014, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasek wrote:
    Proszę :) zaczyna sie po zdjęciach wózka :)

no bez sensu...

tb73e6ydt52f9usr.png
    5b09e6ydos8pxq3s.png
    h44es65g5xhwh8nn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zajsonek wrote:
    La dziewczyny tam ewidentnie uważają się za Bóg wie co :/
    nie które mają kasę, żeby kupić wózek za 5tys, a inne kupią wózek za tysiąc..
    naprawdę, aż mi się przykro zrobiło jak to czytałam :/

nie lubię jak się kogoś potępia za odrębne zdanie a znają się na tym czymś w tym przypadku na wózkach jak gówno na poezji :)

Rudasek, kasika8303, Daisy lubią tę wiadomość

• mizzelka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasika8303 wrote:
    Senność dobry znak :-) Hmmm pogoda? :-) Mój M ma też gotowy tekst na to: "Że jak już się plemniczki wgryzły, to się zmęczyły i teraz wołają spać" :-) Taka teoria męska na to co przechodzimy :-)
    za wcześnie na objawy. ale serio wstałam o 7 na pomiar przyszłam tutaj.. i chlup.. budzik mi dzwoni o 9... haa pieprzyć budzik niech gra dalej.. i tak do 10... och losie.
    Twój mąż jest super :D szkoda że moj nie ma teraz takiego poczucia humoru bo czuje ze ma focha na mnie :D

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • Rudasek Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    nie lubię jak się kogoś potępia za odrębne zdanie a znają się na tym czymś w tym przypadku na wózkach jak gówno na poezji :)

ha ha no takie porównania to w zyciu nie słysząłam :D

samira lubi tę wiadomość

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • la Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2014, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale to prywatna sprawa kto ile na co wydaje. Jeden kupuje wodę gazowaną za 1zł za litr, a ktoś inny za 12zł za małą butelkę. Każdy wydaje tyle ile może wydać. Wózek ma być praktyczny i podobać się mamie dziecka, a nie tłumom.

samira lubi tę wiadomość

2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
    -
    maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
    10.06 długi protokół
    19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
    24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
    24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
    30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔

01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna

Koniec naszych starań.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasek wrote:
    SAmirka...tu link :)

od razu mówię fajny wózio dostałaś ,mi się podoba :)

• Daisy Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2014, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zajsonku widzisz, widzisz, pisalam Ci wczoraj zebys nie panikowala, ze pewnie odbije..obiecujacy ten spadek i skok! U mnie tez dzis lekko opadła tempka.

Kasika wlasnie mialam pytac czy robilas te bete :) Pamietaj by w srode koniecznie powtorzyc! Przy becie powyzej 1000 mozesz isc na pierwsze usg, bedzie widac zarodek. Serduszko dopiero pozniej. Trzymam mocno kciuki!

Tez biore sie za czytanie o tych wozkach :p

Zajsonek lubi tę wiadomość

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    la wrote:
    Ale to prywatna sprawa kto ile na co wydaje. Jeden kupuje wodę gazowaną za 1zł za litr, a ktoś inny za 12zł za małą butelkę. Każdy wydaje tyle ile może wydać. Wózek ma być praktyczny i podobać się mamie dziecka, a nie tłumom.

No dokładnie..ja napisałam prywatna opinie :D nie napisałam ze dziecko ma jezdzic wózkiem z naszych lat czyli stu letnim :D:D hahhaah ale bez przesady :) sa takie mamusie ( min w mojej rodzinie) gdzie mieli dobry wózek bo starszym synku- zielony! Mama stwierdziła ze nie pasuje do dziewczynki i kupiła nowy za 1600zł zeby pokazać ze ja stać a ich nie stac! bo ona nie pracuje a jej mąż zarabia tyle co wózek kosztuje!!! jak dla mnie to mogą kupować nawet ze złotymi kołami ale dla mnie to lans matki! bo po pierwsze nikt na ulicy nie wie ile kosztował a po drugie dziecko nie ma pojecia w czym jedzie. Ma mu byc wygodnie i bezpiecznie, a dla mamy funkcjonalnie :) i to zaden wstyd jak sie ma uzywany wózek po kimś! i nie kosztuje on 5 tysi!
    a jęsli kogos stac to czemu nie, tylko potem matudza po pól roku ze stoi i sie niszczy bo nikt za 2 tysie nie chce odkupić!
    Ale tak jak zauwazyłas to zupełnie indywidualna sprawa!
    ja nawet przez chwile nie pomyslalam o nowym bo mnie nie stać, a ten sam wózek moge kupic za 1/4 ceny po jakimś dziecku, a wózek nówka!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2014, 11:00

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2014, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nom, wózek super :D
    Wózek ma być funkcjonalny, mobilny itd
    Znajoma kupiła wielką gondolę, taka klasyczną, z wieeelkimi kołami, a teraz żałuje. Jest w drugiej ciąży i planuje kupić zwykły wózek 3w1, ale tamtego nie moze się pozbyć...

Jak ktoś ma salooony to niech kupuje, ja nawet nie mam zbytnio miejsca na wielki wózek,jak już to potrzebować będę jakiś mniejszy, składany, chyba, ze miałby nam robić za podstawę stołu w kuchni :P

• Zajsonek Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2014, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zaraz wam coś wyślę na poprawienie humorku tylko się wgrają filmiki :)
    a w akcji będzie mój kotek :P

dqprj44jt7qos0i5.png
    dqprj44j14rw1kad.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2014, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heheh Ewuś to dowaliłaś z tym stołem :) my mamy miejsce ale tak jak pisałam wyżej, nie widze potrzeby kupować nowego bo odswieże tapicerke w starym, ktory ma pół roku i bedzie jak nowy! a ja 800zł które zaoszczedze wydaje na inne pierdółki dla dziecka!!! :)
    nasz podobno jest troche ciezki ale skoro dostajemy go za free to ani mysle o innym :D

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • kasika8303 Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2014, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy wrote:
    Zajsonku widzisz, widzisz, pisalam Ci wczoraj zebys nie panikowala, ze pewnie odbije..obiecujacy ten spadek i skok! U mnie tez dzis lekko opadła tempka.

Kasika wlasnie mialam pytac czy robilas te bete :) Pamietaj by w srode koniecznie powtorzyc! Przy becie powyzej 1000 mozesz isc na pierwsze usg, bedzie widac zarodek. Serduszko dopiero pozniej. Trzymam mocno kciuki!

Tez biore sie za czytanie o tych wozkach :p

Dzięki DAISY :-) no czekam na te wyniki, Boziu niech już będą :-)
    Grunt, że plamień nie ma :-) Ufffff

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2014, 11:07

mizzelka, Daisy, Aneczka98, Ewelcia lubią tę wiadomość

c77352d493.png
    Mój kropeczek 9tc [*] 10.01.2014
    Mój 2 kropeczek 5tc [*] 26.06.2014
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2014, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o matko az takie damy tam sa kurcze myślałąm że tak jka tu sobie pomagamy a ja sobie kupie uzywany wózek w dobrym stanie jak bedzie kiepsko zkasa różenie moze być .jak jest porządnej firmy i nie zniszczony , ja nie jestem za tym żeby trwonić kase cięzko na nia pracuje

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nie tak dosłownie z tym stołem, mamy mieszkanie ok 65m, dla niektórych to mało, dla nas w sam raz, ale nie lubię zagraconych bez sensu pomieszczeń więc lubię mieć wszystko poukładane z głową ;)
    Jak się wybudujemy to wtedy będe mogła rozwalać się większym wyposażeniem ;P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2014, 11:09

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasku czekaj na nas! na marzec! :D

Ewa99 lubi tę wiadomość

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • julita Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2014, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moja kuzynka w zeszłym miesiącu dostała wózek po mojej sąsiadce, w którym jeździły aż 4 dzieciaki i jest mega szczęśliwa, bo jej to akurat na nic nie stać, czasem na jedzenie musi pożyczać - ona nie pracuje, mąż czasem dorabia - u nich na wsi ciężko o pracę :(

Kasia * lubi tę wiadomość

tb73e6ydt52f9usr.png
    5b09e6ydos8pxq3s.png
    h44es65g5xhwh8nn.png
‹‹ 368 369 370 371 372 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ