X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Czerwcowe Testerki :)
Odpowiedz

Czerwcowe Testerki :)

Oceń ten wątek:
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2014, 07:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tygrysku a co Ty taka zdołoowana jesteś? :) już z samego rana? :)
    ja to wstałam na pomiar ale juz chce mi sie spać :<

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • Daisy Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2014, 07:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry!
    3mam kciuki za testy!!! :*

• aisza Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2014, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam i ja po weekendzie... chyba was nie nadrobie, ale bede probować w przerwie na prace ;) tak mnie wczoraj wieczorem lewy jajnik mocno kłuł, bolał, ciągnął że ledwo moglam chodzić, takiego bólu jeszcze nie miałam, dziś już tylko czasem się odezwie... kciukam za dzisiejsze testowanie :)

27.03.2014 [*]
    udało się :) czekamy na Ciebie Skarbie :* <3

10 sierpień 2016 r. godz: 8:30 - córcia Oliwia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2014, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczyny :)
    @ dalej nie ma, a informacje z testu takie, że -
    Tempka dobiła do 37,2 tak samo jak w poprzednim cyklu na @, więc tylko czekam, nadziei nie mam :/

• Tygrysek Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2014, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    Tygrysku a co Ty taka zdołoowana jesteś? :) już z samego rana? :)
    ja to wstałam na pomiar ale juz chce mi sie spać :<
    wydaje mi się ze to moje hormony nie pozwalają mi się cieszyć. Pewnie @ idzie, wiec jal tylko się pojawi to będzie mi lepiej.
    Wszystko ostatnio się w moim życiu zmienia, wyobraźcie sobie ze nawet fb skasowalam od tak sobie, znajomi mnie irytują, i nawet spotykać mi się z nimi nie chce. Jak ja mam być pozytywnie nastawiona na zaciążenie? :(

Natalka 03.2015 <3
  • Betty Boop Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2014, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa przykro mi, że tylko 1 krecha sie pojawiła. U mnie tez tempka nie spada przed @ tylko utrzymuje sie zazwyczaj jakies 2 dni i dopiero.

Ja dzis zmienilam sobie owulacje recznie bo wykres pokazywal mi na dzien zanim jeszcze poszlam na monitoring i pecherzyk mial 19mm. Ginka powiedziala, ze niedziela /poniedzialek bedzie, takze zmienilam na dzis. Jajka czyje jeszcze cały czas wiec na pewno dobrze mówila.

<3 MARCELINA <3
    3i49krhmqkw026mb.png
    11.02. 2015 IUI (10t * )
    3.12.2015 IUI :)
  • Magda_lena88 Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2014, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u.gifd.gifa.gifn.gife.gifg.gifo.gifempty.gift.gify.gifg.gifo.gifd.gifn.gifi.gifa.gif

Daisy lubi tę wiadomość

relghdgecegtmzr9.png

P6dtp2.png
  • Tygrysek Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2014, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasika8303 wrote:
    Tygrysku może brzuch naparza bo zagnieżdżonko masz dziś? :-) Ja bym na to stawiała :-)

Dla mnie tydzień ma 2 dni od środy urlop :-)

Ewcia trzymam kciuki!!!!!! :-)
    Przy takiej temperaturze to nie aczej nie mogło być zagnieżdżonko.

Natalka 03.2015 <3
  • Aneczka98 Przyjaciółka

Wysłany: 16 czerwca 2014, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa99 wrote:
    Tempka dobiła do 37,2 tak samo jak w poprzednim cyklu na @, więc tylko czekam, nadziei nie mam :/
    przykro mi :( Najgorsze jak ta tempka tak narobi nadziei, a potem nic nie wychodzi :/

yuuds65gn1dknp0o.png
    scwz7xi.png
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2014, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milego dnia:)

atdcqtkf2affvuei.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2014, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa99 wrote:
    Nie mam pojęcia co u Ciebie jest grane, ale jeśli fasolinki nie ma to muszę Ci powiedzieć, że masz zdecydowanie za długa fazę lutealną. Oczywiście póki @ nie ma, nie załamuj się. Spokojnie czekaj. Choć temperatury masz takie ciążowe... Bardzo to dziwne wszystko :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2014, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cykle wydłużyły mi się przy staraniach dopiero, od 3 cykli tak mam, może pomimo tego, że staram się podchodzić do tego na luzie to jakieś tam napięcie jest i dlatego wszystko wariuje. 2 pierwsze cykle starań były jak wcześniej, czyli @ jak w zegarku 29 dc

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2014, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zastanawiam się czy nie przerwać obserwacji i tak zupełnie na luz nie wrzucić. Ale szkoda mi się z wami rozstawać :*

Tygrysek lubi tę wiadomość

• olencja Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2014, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczyny, u mnie tradycyjnie już małpa..... dobrze ze juz jestem na lipcowych brzuszkach ;) bo bym sie nie dopchala :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2014, 08:44

Ewa99 lubi tę wiadomość

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2014, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W sumie to nawet będzie fajnie pasowało, jeśli by przyszła w końcu ta @, to następna owulka trafi mniej więcej na urlop ( a na urlop termometra nie mam zamiaru brać, o niee :P), idzie lato, mniej czasu, więc może uda mi się zająć czymś głowę. Myślałam, ze już teraz wyluzowałam, ale najwyraźniej nie, w głowie non stop jedno, najgorsze jest to, że mam nudną pracę i dużo czasu na internet itd.. W domu, albo w weekendy absolutnie nie mam na to czasu i nie myślę, alo to szybko mija

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2014, 08:46

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2014, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ajj, olencja wykrakałaś sobie tą @, nie trzeba było zakładać lipcowych :P
    Ale może teraz tradycja weźmie górą i założycielka zaciąży ;)

samira lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2014, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa jak Cię to stresuje to nie mierz tempki. To Ty masz się dobrze czuć z tym wszystkim. Mierzenie tempki jest fajne, bo można swoje ciało poobserwować w różnych fazach, ale jeśli kogoś to stresuje, jak najbardziej można przerwać. Na forum możesz przecież zaglądać, a wykresu nie musisz prowadzić. Przemyśl to. I tak cały czas trzymam za Ciebie kciuki. Jeszcze nie wszystko stracone! :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2014, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mierzenie właśnie mi się podoba, niby mnie to nie stresuje, nie biorę tego wszystkiego tak do siebie, ale najwyraźniej sama siebie dobrze oszukuję. Chyba w ogóle przestanę obserwować wszystko, wchodzić na forum, wyrzucę ovuf z zakładek. Jeden cykl, na próbę. Potem do was wrócę ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2014, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale najpierw zaczekaj na oficjalną @. Bo możesz się jeszcze zdziwić. Cykl jeszcze trwa Ewuś głowa do góry.
    A jak sobie pójdziesz z forum, to będziemy tęsknić, ale z drugiej strony rozumiem decyzję. Ja też czasem mam ochotę rzucić to wszystko, wykresy, objawy, wpisywanie się na testowanie... Ale jest ciężko, bo OF uzależnia :P

Ewa99, Aneczka98 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2014, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No uzależnia, na razie czekam na wyjaśnienie tego cyklu, do tego czasu przemyślę co zrobię dalej :) Na pewno będę wpadać za was kciukać <3

Nasturcja, aisza, Aneczka98 lubią tę wiadomość

‹‹ 365 366 367 368 369 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ