Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam i ja po weekendzie... chyba was nie nadrobie, ale bede probować w przerwie na prace tak mnie wczoraj wieczorem lewy jajnik mocno kłuł, bolał, ciągnął że ledwo moglam chodzić, takiego bólu jeszcze nie miałam, dziś już tylko czasem się odezwie... kciukam za dzisiejsze testowanie27.03.2014 [*]
udało się czekamy na Ciebie Skarbie :*
10 sierpień 2016 r. godz: 8:30 - córcia Oliwia -
nick nieaktualny
-
mizzelka wrote:Tygrysku a co Ty taka zdołoowana jesteś? już z samego rana?
ja to wstałam na pomiar ale juz chce mi sie spać :<
Wszystko ostatnio się w moim życiu zmienia, wyobraźcie sobie ze nawet fb skasowalam od tak sobie, znajomi mnie irytują, i nawet spotykać mi się z nimi nie chce. Jak ja mam być pozytywnie nastawiona na zaciążenie?
Natalka 03.2015
-
Ewa przykro mi, że tylko 1 krecha sie pojawiła. U mnie tez tempka nie spada przed @ tylko utrzymuje sie zazwyczaj jakies 2 dni i dopiero.
Ja dzis zmienilam sobie owulacje recznie bo wykres pokazywal mi na dzien zanim jeszcze poszlam na monitoring i pecherzyk mial 19mm. Ginka powiedziala, ze niedziela /poniedzialek bedzie, takze zmienilam na dzis. Jajka czyje jeszcze cały czas wiec na pewno dobrze mówila.MARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI -
kasika8303 wrote:Tygrysku może brzuch naparza bo zagnieżdżonko masz dziś? Ja bym na to stawiała
Dla mnie tydzień ma 2 dni od środy urlop
Ewcia trzymam kciuki!!!!!!
Natalka 03.2015
-
Ewa99 wrote:Dzień dobry dziewczyny
@ dalej nie ma, a informacje z testu takie, że -
Tempka dobiła do 37,2 tak samo jak w poprzednim cyklu na @, więc tylko czekam, nadziei nie mam
-
nick nieaktualnyEwa99 wrote:Dzień dobry dziewczyny
@ dalej nie ma, a informacje z testu takie, że -
Tempka dobiła do 37,2 tak samo jak w poprzednim cyklu na @, więc tylko czekam, nadziei nie mam -
nick nieaktualnyCykle wydłużyły mi się przy staraniach dopiero, od 3 cykli tak mam, może pomimo tego, że staram się podchodzić do tego na luzie to jakieś tam napięcie jest i dlatego wszystko wariuje. 2 pierwsze cykle starań były jak wcześniej, czyli @ jak w zegarku 29 dc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyW sumie to nawet będzie fajnie pasowało, jeśli by przyszła w końcu ta @, to następna owulka trafi mniej więcej na urlop ( a na urlop termometra nie mam zamiaru brać, o niee ), idzie lato, mniej czasu, więc może uda mi się zająć czymś głowę. Myślałam, ze już teraz wyluzowałam, ale najwyraźniej nie, w głowie non stop jedno, najgorsze jest to, że mam nudną pracę i dużo czasu na internet itd.. W domu, albo w weekendy absolutnie nie mam na to czasu i nie myślę, alo to szybko mija
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2014, 08:46
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwa jak Cię to stresuje to nie mierz tempki. To Ty masz się dobrze czuć z tym wszystkim. Mierzenie tempki jest fajne, bo można swoje ciało poobserwować w różnych fazach, ale jeśli kogoś to stresuje, jak najbardziej można przerwać. Na forum możesz przecież zaglądać, a wykresu nie musisz prowadzić. Przemyśl to. I tak cały czas trzymam za Ciebie kciuki. Jeszcze nie wszystko stracone!
-
nick nieaktualnyMierzenie właśnie mi się podoba, niby mnie to nie stresuje, nie biorę tego wszystkiego tak do siebie, ale najwyraźniej sama siebie dobrze oszukuję. Chyba w ogóle przestanę obserwować wszystko, wchodzić na forum, wyrzucę ovuf z zakładek. Jeden cykl, na próbę. Potem do was wrócę
-
nick nieaktualnyAle najpierw zaczekaj na oficjalną @. Bo możesz się jeszcze zdziwić. Cykl jeszcze trwa Ewuś głowa do góry.
A jak sobie pójdziesz z forum, to będziemy tęsknić, ale z drugiej strony rozumiem decyzję. Ja też czasem mam ochotę rzucić to wszystko, wykresy, objawy, wpisywanie się na testowanie... Ale jest ciężko, bo OF uzależniaEwa99, Aneczka98 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny