X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Czerwcowe Testerki :)
Odpowiedz

Czerwcowe Testerki :)

Oceń ten wątek:
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2014, 07:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tygrysku a co Ty taka zdołoowana jesteś? :) już z samego rana? :)
    ja to wstałam na pomiar ale juz chce mi sie spać :<

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • Daisy Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2014, 07:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry!
    3mam kciuki za testy!!! :*

• aisza Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2014, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam i ja po weekendzie... chyba was nie nadrobie, ale bede probować w przerwie na prace ;) tak mnie wczoraj wieczorem lewy jajnik mocno kłuł, bolał, ciągnął że ledwo moglam chodzić, takiego bólu jeszcze nie miałam, dziś już tylko czasem się odezwie... kciukam za dzisiejsze testowanie :)

27.03.2014 [*]
    udało się :) czekamy na Ciebie Skarbie :* <3

10 sierpień 2016 r. godz: 8:30 - córcia Oliwia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2014, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczyny :)
    @ dalej nie ma, a informacje z testu takie, że -
    Tempka dobiła do 37,2 tak samo jak w poprzednim cyklu na @, więc tylko czekam, nadziei nie mam :/

• Tygrysek Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2014, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    Tygrysku a co Ty taka zdołoowana jesteś? :) już z samego rana? :)
    ja to wstałam na pomiar ale juz chce mi sie spać :<
    wydaje mi się ze to moje hormony nie pozwalają mi się cieszyć. Pewnie @ idzie, wiec jal tylko się pojawi to będzie mi lepiej.
    Wszystko ostatnio się w moim życiu zmienia, wyobraźcie sobie ze nawet fb skasowalam od tak sobie, znajomi mnie irytują, i nawet spotykać mi się z nimi nie chce. Jak ja mam być pozytywnie nastawiona na zaciążenie? :(

Natalka 03.2015 <3
  • Betty Boop Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2014, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa przykro mi, że tylko 1 krecha sie pojawiła. U mnie tez tempka nie spada przed @ tylko utrzymuje sie zazwyczaj jakies 2 dni i dopiero.

Ja dzis zmienilam sobie owulacje recznie bo wykres pokazywal mi na dzien zanim jeszcze poszlam na monitoring i pecherzyk mial 19mm. Ginka powiedziala, ze niedziela /poniedzialek bedzie, takze zmienilam na dzis. Jajka czyje jeszcze cały czas wiec na pewno dobrze mówila.

<3 MARCELINA <3
    3i49krhmqkw026mb.png
    11.02. 2015 IUI (10t * )
    3.12.2015 IUI :)
  • Magda_lena88 Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2014, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u.gifd.gifa.gifn.gife.gifg.gifo.gifempty.gift.gify.gifg.gifo.gifd.gifn.gifi.gifa.gif

Daisy lubi tę wiadomość

relghdgecegtmzr9.png

P6dtp2.png
  • Tygrysek Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2014, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasika8303 wrote:
    Tygrysku może brzuch naparza bo zagnieżdżonko masz dziś? :-) Ja bym na to stawiała :-)

Dla mnie tydzień ma 2 dni od środy urlop :-)

Ewcia trzymam kciuki!!!!!! :-)
    Przy takiej temperaturze to nie aczej nie mogło być zagnieżdżonko.

Natalka 03.2015 <3
  • Aneczka98 Przyjaciółka

Wysłany: 16 czerwca 2014, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa99 wrote:
    Tempka dobiła do 37,2 tak samo jak w poprzednim cyklu na @, więc tylko czekam, nadziei nie mam :/
    przykro mi :( Najgorsze jak ta tempka tak narobi nadziei, a potem nic nie wychodzi :/

yuuds65gn1dknp0o.png
    scwz7xi.png
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2014, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milego dnia:)

atdcqtkf2affvuei.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2014, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa99 wrote:
    Nie mam pojęcia co u Ciebie jest grane, ale jeśli fasolinki nie ma to muszę Ci powiedzieć, że masz zdecydowanie za długa fazę lutealną. Oczywiście póki @ nie ma, nie załamuj się. Spokojnie czekaj. Choć temperatury masz takie ciążowe... Bardzo to dziwne wszystko :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2014, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cykle wydłużyły mi się przy staraniach dopiero, od 3 cykli tak mam, może pomimo tego, że staram się podchodzić do tego na luzie to jakieś tam napięcie jest i dlatego wszystko wariuje. 2 pierwsze cykle starań były jak wcześniej, czyli @ jak w zegarku 29 dc

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2014, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zastanawiam się czy nie przerwać obserwacji i tak zupełnie na luz nie wrzucić. Ale szkoda mi się z wami rozstawać :*

Tygrysek lubi tę wiadomość

• olencja Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2014, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczyny, u mnie tradycyjnie już małpa..... dobrze ze juz jestem na lipcowych brzuszkach ;) bo bym sie nie dopchala :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2014, 08:44

Ewa99 lubi tę wiadomość

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2014, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W sumie to nawet będzie fajnie pasowało, jeśli by przyszła w końcu ta @, to następna owulka trafi mniej więcej na urlop ( a na urlop termometra nie mam zamiaru brać, o niee :P), idzie lato, mniej czasu, więc może uda mi się zająć czymś głowę. Myślałam, ze już teraz wyluzowałam, ale najwyraźniej nie, w głowie non stop jedno, najgorsze jest to, że mam nudną pracę i dużo czasu na internet itd.. W domu, albo w weekendy absolutnie nie mam na to czasu i nie myślę, alo to szybko mija

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2014, 08:46

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2014, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ajj, olencja wykrakałaś sobie tą @, nie trzeba było zakładać lipcowych :P
    Ale może teraz tradycja weźmie górą i założycielka zaciąży ;)

samira lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2014, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa jak Cię to stresuje to nie mierz tempki. To Ty masz się dobrze czuć z tym wszystkim. Mierzenie tempki jest fajne, bo można swoje ciało poobserwować w różnych fazach, ale jeśli kogoś to stresuje, jak najbardziej można przerwać. Na forum możesz przecież zaglądać, a wykresu nie musisz prowadzić. Przemyśl to. I tak cały czas trzymam za Ciebie kciuki. Jeszcze nie wszystko stracone! :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2014, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mierzenie właśnie mi się podoba, niby mnie to nie stresuje, nie biorę tego wszystkiego tak do siebie, ale najwyraźniej sama siebie dobrze oszukuję. Chyba w ogóle przestanę obserwować wszystko, wchodzić na forum, wyrzucę ovuf z zakładek. Jeden cykl, na próbę. Potem do was wrócę ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2014, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale najpierw zaczekaj na oficjalną @. Bo możesz się jeszcze zdziwić. Cykl jeszcze trwa Ewuś głowa do góry.
    A jak sobie pójdziesz z forum, to będziemy tęsknić, ale z drugiej strony rozumiem decyzję. Ja też czasem mam ochotę rzucić to wszystko, wykresy, objawy, wpisywanie się na testowanie... Ale jest ciężko, bo OF uzależnia :P

Ewa99, Aneczka98 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2014, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No uzależnia, na razie czekam na wyjaśnienie tego cyklu, do tego czasu przemyślę co zrobię dalej :) Na pewno będę wpadać za was kciukać <3

Nasturcja, aisza, Aneczka98 lubią tę wiadomość

‹‹ 365 366 367 368 369 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ