Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Zajsonku widac obie nie dalysmy rady wytrzymac hehe. Ja Ci wybaczam, Ty wybacz mi, to na pewno reszta nam tez wybaczy ten pospiech
Ale powiem Wam, ze po lutce takiej tempki ladnej nigdy nie mialamOby to byl dobry znak! No i te cycki moje nieszczesne :p
Ewa99, merida17 lubią tę wiadomość
-
Daisy wrote:Zajsonku widac obie nie dalysmy rady wytrzymac hehe. Ja Ci wybaczam, Ty wybacz mi, to na pewno reszta nam tez wybaczy ten pospiech
Ale powiem Wam, ze po lutce takiej tempki ladnej nigdy nie mialamOby to byl dobry znak! No i te cycki moje nieszczesne :p
oczywiście, że Ci wybaczam
-
Ah Madzia juz myslalam ze tez zrobilas hahah
No wiem, wiem, no ale co zrobisz juz po ptokach test zrobiony i koniec tematu :p
Ja mialam w pierwszej ciazy dwie mocne krechy jeszcze przed @Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2014, 12:00
-
Witajcie, właśnie dołączyłam do forum i mam nadzieję, że niebawem przejdę na fioletową stronę.
Cykle mam dość długie (od 33-40 dni) i już raczej odpuściłam sobie robienie testów. Bywało, że miałam 17 dni wyższą temperaturę, po czym 18 spadła, potem plamienie i bach: @!
Pierwszy raz w tym cyklu biorę castagnus (na własną rękę) i czekam razem z Wami
Daisy, Nona lubią tę wiadomość
-
Pantofelek wrote:Witajcie, właśnie dołączyłam do forum i mam nadzieję, że niebawem przejdę na fioletową stronę.
Cykle mam dość długie (od 33-40 dni) i już raczej odpuściłam sobie robienie testów. Bywało, że miałam 17 dni wyższą temperaturę, po czym 18 spadła, potem plamienie i bach: @!
Pierwszy raz w tym cyklu biorę castagnus (na własną rękę) i czekam razem z Wami