Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyno mialam testowac jutro ale sama nie wiem czekam na @ ciagle i pewnie sie zacznie bo juz mnie tak wszystko boli ja i tak juz odpuscilam ten cykl skoro owulki mi gin nie wykryl no ale moze cuś sie wykluło .wiem samirko najwazniejsze jest doswiadczenie i wiedza ginekologa bo on urodą porodu odbierał nie bedzie tylko wiedza :PPPP
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2014, 10:25
Zajsonek lubi tę wiadomość
-
Kasia * wrote:no mialam testowac jutro ale sama nie wiem czekam na @ ciagle i pewnie sie zacznie bo juz mnie tak wszystko boli ja i tak juz odpuscilam ten cykl skoro owulki mi gin nie wykryl no ale moze cuś sie wykluło .wiem samirko najwazniejsze jest doswiadczenie i wiedza ginekologa bo on urodą porodu odbierał nie bedzie tylko wiedza :PPPP
testuj kochana testuj
ja tam wierzę, że @ nie przylezie ! -
nick nieaktualny
-
Rudasek wrote:Paula robiła i jaaaaaaaa i dziś zją zjem...z ziamniaczkami z koperkiem mniaaaaaammmmmm
taką mi ochotę zrobiłaś wczoraj Rudasku, a dziś to już przegięłaś z tymi ziemniaczkami i koperkiem, muszę już iśc gotować bo mam ogromna ochotę !Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2014, 10:28
-
gotuj gotuj ja zrobiłam na porcji rosołowej buraczki starłam i pokroiłam troche lisci dodałam pieprz, sól i liscia laurowego, ziela i lubczyku na koniec dodałam troche cytryny i smietanke 30%...wyszła boskaaaaaaaa!!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2014, 10:30
Zajsonek lubi tę wiadomość
-
Rudasek wrote:gotuj gotuj ja zrobiłam na porcji rosołowej buraczki starłam i pokroiłam troche lisci dodałam pieprz, sól i liscia laurowego, ziela i lubczyku na koniec dodałam troche cytryny i smietanke 30%...wyszła boskaaaaaaaa!!!!
robię identycznie
idę idę
3majcie sięKasia * lubi tę wiadomość
-
Ejjjj napiszecie mi jeszcze raz gdzie sie te fotki bezposrednio wrzuca? Zrobie sobie juz zakladke! Obiecuje
Samirko kochana, bylam dzis rano w pracy no i niestety, ale pracownicy jednak nie dali mojego listu listonoszowi. No szlag mnie trafil , pojechalam na poczte sama i wyslalam usluga poczta24, z gwarancja dostawy na jutro. Wiec czekaj cierpliwie i przepraszam Cię za opóznienie.
Zajsonku poka testa! Jakiego robilas???Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2014, 10:38
samira lubi tę wiadomość
-
Madziu Ty tez masz dzis urodziny??? To co sie nic nie chwalisz??
Wszystkiego najlepszego Skarbie i dla Ciebie!
I dla Was wszystkich tez, oby szybko bylo zielono, a dla ciezarowek duuzo zdrowka dla Was i malenstwa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2014, 10:40
Magda_lena88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Meridka i Madzia Wszystkiego Najpiękniejszego Kochane :*
Magda_lena88, merida17 lubią tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs