Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
mizzelka wrote:no wykres ci powiem niczego sobie... Piękny
ja wczoraj tez spałam... dziś się nie poddam! chcialam wyczaić nowe mamy... więc kawa w ruch której nienawidzę (choć od wczoraj nawet mi posmakowała) i pacze w nocy tez mi jakos zimno bylo... jeszcze kataru dostalam ;/
-
nick nieaktualny
-
Rudasek wrote:Mizzelka no wiesz TY co..jak mozesz wkurwiać panów :D:D???
zawsze lubię do nich iść i się pośmiać, a jest ich dwóch, wczoraj taki młodziutki był śmiechowy aby patrzyłam jak wchodzi na te barierki i kroka daje... że też nie nadział się na nie na swoje klejnoty broń boże nie życzę, ale wyobraźnia działaAneczka98, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mizzelka wrote:może cukier ci spadł? wszamaj czekoladkę, nie zaszkodzi a humor poprawi
mizzelka wrote:to są majstry tego nigdy nie ogarne hahah
zawsze lubię do nich iść i się pośmiać, a jest ich dwóch, wczoraj taki młodziutki był śmiechowy aby patrzyłam jak wchodzi na te barierki i kroka daje... że też nie nadział się na nie na swoje klejnoty broń boże nie życzę, ale wyobraźnia działa
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRudasek wrote:W Tarnowie :D:D
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2014, 09:57
-
nick nieaktualnysamira wrote:pytałam bo w Kato też jest taki przystojny lekarz ,nie młody ale facet nonono nie byłam u niego ale widziałam bna stronce gabinetu w galerii bo się naczytałam na znany lekarz.pl ze taki przystojniak pomyślałam ze może to ten sam co ty chodzisz, ze jesteś z Kato
samirko a który to lekarz podziel się jak zkatowic pooglądac zawze mozna
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya wpisz sobie wgoogle najprzystojniejszy ginekolog świata on jest naprawde ginekologiem ale zmienil zawod na modela hmm do takiego to ja moge i 3 razy rodzic :PPPP rudasku
https://www.google.pl/search?q=najprzystojniejszy+ginekolog+świata&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=j_efU6-8AfKB7QbT0IGIDA&ved=0CB4QsAQ&biw=1024&bih=670Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2014, 10:11
Zajsonek, Daisy, Rybeńka lubią tę wiadomość