X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Czerwcowe Testerki :)
Odpowiedz

Czerwcowe Testerki :)

Oceń ten wątek:
  • Zajsonek Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haha :D

picgifs-animals-cats-pets-0004631.gif

Sue, mizzelka, Ewa99, Aneczka98, Tygrysek, merida17, Kasia *, Rybeńka, Ewelcia lubią tę wiadomość

dqprj44jt7qos0i5.png
    dqprj44j14rw1kad.png
  • kasika8303 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluję nowym mamuśkom!!! :-)

Sue lubi tę wiadomość

c77352d493.png
    Mój kropeczek 9tc [*] 10.01.2014
    Mój 2 kropeczek 5tc [*] 26.06.2014
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2014, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2019, 22:00

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no poczytać czemu nie :) ale wolałabym na co innego przeznaczyć pieniążki np na pieluchy w tym czasie :D
    wychowanie wychodzi od obserwacji... Jeżeli jesteśmy zaślepieni w swoje dzieci i je rozpieszczamy to potem są i problemy a warto pokazać dziecku że świat nie jest taki mocno idealny i jeżeli chce coś osiągnąć to musi zrobić to sam, pomoc uszlachetnia i dzielenie się itp... co z tego że ja będę czytać książki itp.. jak się wkurzę na dziecko bo stworzy histerię z byle czego... krzyknę poleci do babci a babcia pocieszy :O tutaj musi być współpraca przede wszystkim :) domowników :)

samira, Ewa99, Aneczka98 lubią tę wiadomość

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • Magda_lena88 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej :)
    Gratuluję nowych Boćków :) 3mam kciuki za przyszłe testerki pamiętam <3 wspieram <3 M9.gif :)
    a u mnie teoretycznie 7dpo i myślałam, że dziś uda mi się iść na usg by potwierdzić czy pęcherzyk pękł czy nie ale niestety lekarz miał mieć dziś dyżur ale go nie ma..i umówiliśmy się na czw. tylko problem taki, że po potwierdzeniu owulacji miałam iść zbadać prg. no i jeśli było by to dziś usg to jutro byłby 8dpo i jeszcze mogłabym ten prg. zbadać a jak pójdę w czw. w 9dpo to później wyjeżdżamy a jak serio była owulka 16dc to w pn/wt powinna być już @ więc sensu by nie było chyba robić prg..tak myślę :| i chyba zaryzykuję jutro i pójdę sobie zbadać w końcu tańsze niż hCg :P
    a ogólnie to chyba w tym cyklu nic z tego bo nie mam żadnych objawów nawet na @ jedyne co to lekkie mdłości, piersi nie bolą od czasu do czasu czuję kłucie..jedyne co to wysypało mnie na twarzy wyglądam jak muchomor :P i to tyle..trzeba cierpliwie czekać do czw. a jak wieści będą pozytywne to do pn/wt. Może i dobrze, że wyjedziemy nie będzie mnie testowanie kusiło :P
    a tym czasem spadam na pocztę :) i zakupy :)
    Meridko (mam nadzieję dobrze napisałam nick) wszystkiego dobrego <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2014, 09:13

relghdgecegtmzr9.png

P6dtp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2014, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

mizzelka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2014, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ,

• Tygrysek Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba dzis będzie imprezka!!!! Wszystkiego dobrego Merida!!!! moj_torcik.g.gif

Wiecie co, strasznie nie lubię tej części cyklu. Czuje się fatalnie, cycki mnie bolą, mam ze 2 kg więcej, brzuch wzdęty, podbrzusze to mam ochotę sobie odciąć najlepiej, i wkur***(czyt. denerwują) mnie wszyscy i wszystko.... jednymi słowy zbliża się okres ;(

Dobrze, że są nowe mamusie, bo to nadzieja! Nadzieją dziewczyny dla nas!!!

Chcę od następnego cyklu brać wiesiołek. Doradźcie czy lepiej tabletki czy w innej postaci? Jaki Wy bierzecie?

Daisy lubi tę wiadomość

Natalka 03.2015 <3
  • Aneczka98 Przyjaciółka

Wysłany: 17 czerwca 2014, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    Ja też swojego na razie nie wtajemniczam, chyba tak jest lepiej, On się nie musi stresować..
    mój jedynie wie, że okres ma przyjść na dniach. Na początku sie codziennie o temperatury pytał, ale teraz mu się już znudziło. A dzisiejsza moja tempka robi nadzieje, oj robi. 11 wyższa, to mi zawsze już w dół szła, a teraz się wspięła ładnie. Ale będę rozczarowana jak jutro spadnie...
    Betty Boop wrote:

A tak w ogóle to odliczam dni do czwartku bo jedziemy z M do Bukowiny na weekend!! Nie moge sie doczekac bo juz tak dawno nigdzie razem nie bylsmy.
    zazdroszczę. Byliśmy tam po ślubie i lepiej nie mogliśmy trafić. Te baseny, bicze wodne, toż to cud dla naszego ciała :D
    Zajsonek wrote:
    kochane zrobiłam dzisiaj rano test ciążowy bobo-test strumieniowy 10miu/ml i nie wiem, ale chyba jest cień cienia :)
    sama już nie wiem, ale nie chcę się nakręcać :)
    powtórzę test w piątek/sobotę :)
    a ja myślałam, że to ja jestem niecierpliwa :D Trzymam kciuki, żeby w weekend ten cień cienia stał się wyraźną krechą :)
    Ewa99 wrote:
    Haha, przeglądam tą strone od Mizzelki, może my tak seks uprawiamy, ze nam się nie udaje ;D

picgifs-animals-cats-pets-7279750.gif
    splułam monitor :D

Co do wychowania, to chciałabym wychować moje dzieci tak jak moi rodzice wychowali mnie i brata. Mieszkam z rodzicami w jednym domku, więc mam nadzieję, że nie zmienią się za bardzo i w stosunku do wnuków będą tacy jak w stosunku do swoich dzieci :)

Dzień dobry

Ewa99, mizzelka, Kasia * lubią tę wiadomość

yuuds65gn1dknp0o.png
    scwz7xi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2014, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ,

• Aneczka98 Przyjaciółka

Wysłany: 17 czerwca 2014, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nona wrote:
    P.S. Jak zrobić żeby pod każdym postem był wykres a nie wklejać go ciągle?
    Przepraszam za takie podstawowe pytanie...
    w ustawieniach musisz link wkleić

Nona lubi tę wiadomość

yuuds65gn1dknp0o.png
    scwz7xi.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc Dziewczyny :)

co do fioletowej strony to sie chyba wypiwadałam wczoraj wiec nie bede sie powtarzać..jednym słowem zarozumialstwo i tyle!
    gartuluje nowym mamusiom :):)

my sie dzis dobrze czujemy, jutro lekarz :D

Aneczka98, mizzelka, kierzynka, Daisy, Ewelcia lubią tę wiadomość

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2014, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja brałam wiesiołek z ovushopu http://ovushop.pl/staram-sie-o-dziecko/suplementy-dla-kobiet/olej-z-wiesiolka-100-kaps..html

Odpuściłam po 2 cyklach, na cerę dobrze wpływał, ale cykl mi się rozwalił, a śluz zagęścił, mi nie podpasował :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2014, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2019, 22:01

• Aneczka98 Przyjaciółka

Wysłany: 17 czerwca 2014, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale ja wczoraj miałam dzień. Cały czas mi się spać chciało. Wieczorem zrobiłam sobie przejażdżkę rowerem, wróciłam napiłam się herbatki z mamą i o 21 taki mnie sen zmógł, że się poszłam położyć. Zasnęłam. Mąż wrócił po 22 i się śmieje ze mnie, że ja już śpię. Nakrzyczałam na niego przez sen, czego kompletnie nie pamiętam. Zimno mi się zrobiło, kazałam mu zamknąć okno, otuliłam się najgrubszą kołdrą jaką miałam i znów zasnęłam. I tak spałam do 6. Zmierzyłam tempkę i znów spałam do 8.30. No i powinnam już mieć @ objawy, a nie mam. Nakręcam sie okropnie, co nie? Ale muszę to gdzieś z siebie wyrzucić, a nie chcę mężowi nic mówić...

yuuds65gn1dknp0o.png
    scwz7xi.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja brałam oeparol.. śluz byl spoko ... a jak paznokcie się poprawiły i włosy, szok... ale odstawilam.. bo tylko do dnia owulacji mozna ;) :D

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasek wrote:
    czesc Dziewczyny :)

co do fioletowej strony to sie chyba wypiwadałam wczoraj wiec nie bede sie powtarzać..jednym słowem zarozumialstwo i tyle!
    gartuluje nowym mamusiom :):)

my sie dzis dobrze czujemy, jutro lekarz :D
    ten ten przystojny? ;>

no ja na fioletową teraz wchodzę z ciekawości tylko na czerwcowe i lipcowe testerki :D bo wiem że jest to mój teren :D jak nie teraz to moze sie w lipcu do was wyrobie :D

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aneczka98 wrote:
    Ale ja wczoraj miałam dzień. Cały czas mi się spać chciało. Wieczorem zrobiłam sobie przejażdżkę rowerem, wróciłam napiłam się herbatki z mamą i o 21 taki mnie sen zmógł, że się poszłam położyć. Zasnęłam. Mąż wrócił po 22 i się śmieje ze mnie, że ja już śpię. Nakrzyczałam na niego przez sen, czego kompletnie nie pamiętam. Zimno mi się zrobiło, kazałam mu zamknąć okno, otuliłam się najgrubszą kołdrą jaką miałam i znów zasnęłam. I tak spałam do 6. Zmierzyłam tempkę i znów spałam do 8.30. No i powinnam już mieć @ objawy, a nie mam. Nakręcam sie okropnie, co nie? Ale muszę to gdzieś z siebie wyrzucić, a nie chcę mężowi nic mówić...
    no wykres ci powiem niczego sobie... Piękny :)
    ja wczoraj tez spałam... dziś się nie poddam! chcialam wyczaić nowe mamy... więc kawa w ruch której nienawidzę (choć od wczoraj nawet mi posmakowała) i pacze :D w nocy tez mi jakos zimno bylo... jeszcze kataru dostalam ;/

kapturnica lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2014, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jesteście niezastąpione!!! Nie ma lepszych od Was!!! Dziekuje za życzenia, a przede wszystkim za bociany! Mamy już 50!! Pięknie :)

Życzę Wam miłego dnia i zabieram Was wszystkie nad wielka wodę z piękna pogoda i moze małego grilla :) taki mam plan! Dzięki ogromne! :)

mizzelka, Daisy, Ewelcia lubią tę wiadomość

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    ten ten przystojny? ;>

no ja na fioletową teraz wchodzę z ciekawości tylko na czerwcowe i lipcowe testerki :D bo wiem że jest to mój teren :D jak nie teraz to moze sie w lipcu do was wyrobie :D

Nie Kochanie...jutro jakiś inny na NFZ :) ide wyłudzić badania :)

ten ten przystojny bedzie w czwartek za ttdzien o 11.30 :):):
    hiihi

Nona lubi tę wiadomość

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
‹‹ 388 389 390 391 392 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ