Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
no poczytać czemu nie ale wolałabym na co innego przeznaczyć pieniążki np na pieluchy w tym czasie
wychowanie wychodzi od obserwacji... Jeżeli jesteśmy zaślepieni w swoje dzieci i je rozpieszczamy to potem są i problemy a warto pokazać dziecku że świat nie jest taki mocno idealny i jeżeli chce coś osiągnąć to musi zrobić to sam, pomoc uszlachetnia i dzielenie się itp... co z tego że ja będę czytać książki itp.. jak się wkurzę na dziecko bo stworzy histerię z byle czego... krzyknę poleci do babci a babcia pocieszy tutaj musi być współpraca przede wszystkim domownikówsamira, Ewa99, Aneczka98 lubią tę wiadomość
-
hej
Gratuluję nowych Boćków 3mam kciuki za przyszłe testerki pamiętam wspieram
a u mnie teoretycznie 7dpo i myślałam, że dziś uda mi się iść na usg by potwierdzić czy pęcherzyk pękł czy nie ale niestety lekarz miał mieć dziś dyżur ale go nie ma..i umówiliśmy się na czw. tylko problem taki, że po potwierdzeniu owulacji miałam iść zbadać prg. no i jeśli było by to dziś usg to jutro byłby 8dpo i jeszcze mogłabym ten prg. zbadać a jak pójdę w czw. w 9dpo to później wyjeżdżamy a jak serio była owulka 16dc to w pn/wt powinna być już @ więc sensu by nie było chyba robić prg..tak myślę i chyba zaryzykuję jutro i pójdę sobie zbadać w końcu tańsze niż hCg
a ogólnie to chyba w tym cyklu nic z tego bo nie mam żadnych objawów nawet na @ jedyne co to lekkie mdłości, piersi nie bolą od czasu do czasu czuję kłucie..jedyne co to wysypało mnie na twarzy wyglądam jak muchomor i to tyle..trzeba cierpliwie czekać do czw. a jak wieści będą pozytywne to do pn/wt. Może i dobrze, że wyjedziemy nie będzie mnie testowanie kusiło
a tym czasem spadam na pocztę i zakupy
Meridko (mam nadzieję dobrze napisałam nick) wszystkiego dobregoWiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2014, 09:13
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Chyba dzis będzie imprezka!!!! Wszystkiego dobrego Merida!!!!
Wiecie co, strasznie nie lubię tej części cyklu. Czuje się fatalnie, cycki mnie bolą, mam ze 2 kg więcej, brzuch wzdęty, podbrzusze to mam ochotę sobie odciąć najlepiej, i wkur***(czyt. denerwują) mnie wszyscy i wszystko.... jednymi słowy zbliża się okres ;(
Dobrze, że są nowe mamusie, bo to nadzieja! Nadzieją dziewczyny dla nas!!!
Chcę od następnego cyklu brać wiesiołek. Doradźcie czy lepiej tabletki czy w innej postaci? Jaki Wy bierzecie?Daisy lubi tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
mizzelka wrote:Ja też swojego na razie nie wtajemniczam, chyba tak jest lepiej, On się nie musi stresować..
Betty Boop wrote:
A tak w ogóle to odliczam dni do czwartku bo jedziemy z M do Bukowiny na weekend!! Nie moge sie doczekac bo juz tak dawno nigdzie razem nie bylsmy.
Zajsonek wrote:kochane zrobiłam dzisiaj rano test ciążowy bobo-test strumieniowy 10miu/ml i nie wiem, ale chyba jest cień cienia
sama już nie wiem, ale nie chcę się nakręcać
powtórzę test w piątek/sobotę
Ewa99 wrote:Haha, przeglądam tą strone od Mizzelki, może my tak seks uprawiamy, ze nam się nie udaje
Co do wychowania, to chciałabym wychować moje dzieci tak jak moi rodzice wychowali mnie i brata. Mieszkam z rodzicami w jednym domku, więc mam nadzieję, że nie zmienią się za bardzo i w stosunku do wnuków będą tacy jak w stosunku do swoich dzieci
Dzień dobryEwa99, mizzelka, Kasia * lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
czesc Dziewczyny
co do fioletowej strony to sie chyba wypiwadałam wczoraj wiec nie bede sie powtarzać..jednym słowem zarozumialstwo i tyle!
gartuluje nowym mamusiom
my sie dzis dobrze czujemy, jutro lekarzAneczka98, mizzelka, kierzynka, Daisy, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ale ja wczoraj miałam dzień. Cały czas mi się spać chciało. Wieczorem zrobiłam sobie przejażdżkę rowerem, wróciłam napiłam się herbatki z mamą i o 21 taki mnie sen zmógł, że się poszłam położyć. Zasnęłam. Mąż wrócił po 22 i się śmieje ze mnie, że ja już śpię. Nakrzyczałam na niego przez sen, czego kompletnie nie pamiętam. Zimno mi się zrobiło, kazałam mu zamknąć okno, otuliłam się najgrubszą kołdrą jaką miałam i znów zasnęłam. I tak spałam do 6. Zmierzyłam tempkę i znów spałam do 8.30. No i powinnam już mieć @ objawy, a nie mam. Nakręcam sie okropnie, co nie? Ale muszę to gdzieś z siebie wyrzucić, a nie chcę mężowi nic mówić...
-
Rudasek wrote:czesc Dziewczyny
co do fioletowej strony to sie chyba wypiwadałam wczoraj wiec nie bede sie powtarzać..jednym słowem zarozumialstwo i tyle!
gartuluje nowym mamusiom
my sie dzis dobrze czujemy, jutro lekarz
no ja na fioletową teraz wchodzę z ciekawości tylko na czerwcowe i lipcowe testerki bo wiem że jest to mój teren jak nie teraz to moze sie w lipcu do was wyrobie -
Aneczka98 wrote:Ale ja wczoraj miałam dzień. Cały czas mi się spać chciało. Wieczorem zrobiłam sobie przejażdżkę rowerem, wróciłam napiłam się herbatki z mamą i o 21 taki mnie sen zmógł, że się poszłam położyć. Zasnęłam. Mąż wrócił po 22 i się śmieje ze mnie, że ja już śpię. Nakrzyczałam na niego przez sen, czego kompletnie nie pamiętam. Zimno mi się zrobiło, kazałam mu zamknąć okno, otuliłam się najgrubszą kołdrą jaką miałam i znów zasnęłam. I tak spałam do 6. Zmierzyłam tempkę i znów spałam do 8.30. No i powinnam już mieć @ objawy, a nie mam. Nakręcam sie okropnie, co nie? Ale muszę to gdzieś z siebie wyrzucić, a nie chcę mężowi nic mówić...
ja wczoraj tez spałam... dziś się nie poddam! chcialam wyczaić nowe mamy... więc kawa w ruch której nienawidzę (choć od wczoraj nawet mi posmakowała) i pacze w nocy tez mi jakos zimno bylo... jeszcze kataru dostalam ;/kapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny jesteście niezastąpione!!! Nie ma lepszych od Was!!! Dziekuje za życzenia, a przede wszystkim za bociany! Mamy już 50!! Pięknie
Życzę Wam miłego dnia i zabieram Was wszystkie nad wielka wodę z piękna pogoda i moze małego grilla taki mam plan! Dzięki ogromne!mizzelka, Daisy, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
mizzelka wrote:ten ten przystojny? ;>
no ja na fioletową teraz wchodzę z ciekawości tylko na czerwcowe i lipcowe testerki bo wiem że jest to mój teren jak nie teraz to moze sie w lipcu do was wyrobie
Nie Kochanie...jutro jakiś inny na NFZ ide wyłudzić badania
ten ten przystojny bedzie w czwartek za ttdzien o 11.30 :
hiihiNona lubi tę wiadomość