Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
CZERWCÓWECZKI
1 - inezka (@), Katiś, merida17, Mała Mi86 , klaudiaslask
2 - Kaśka (@), JaKo , mandragora , bella84 , Nenaaa , Violik , Kropek29 , emili . Agi , Leyla , marcela29
3 - aja , mirusia77 Martuniss, słońce ,Edytka ,
4 - XxMoniaXx , paaulla84 (@), Januszkowa , angelis8 , Izzy
5 - Emily83, basiulkaa_89 (@), dzastina2005 , justi87, potforzasta(@), Ania_84(@), misia79 , Promoszka
6 - Iwka (@), Eruanna , Dora8201 , bulinek88 , Borgnesse
7 - Gosiacu(@), sonia18a
8 - kasia1988 , marcela29 , efcia90 , olcia87
9 - slodka100 (@), gusiaa , Anuśka , słoneczna 85 , hakuna.matata , lula88 , kasiatoja Angelstw , Chajko
10 - Mega (@), Paragonik_93 (@), Rudasek , Sue , pudel22 , ofelaine (@)
11 - Welonisia (@), Tygrysek86 (@), *Sylwia
12 - Rubi(@), lulu_ovufriend (@), Kasiulik
13 - Brawurka84(@), zara (@), olencja, maja35 magdaleka_ka (@), munirka (@), Aprilka , AnusiaM
14 - aTyna, kasika8303 , Carola55
15 - kierzynka, kasianadine
16 - Ewa99 , czrnula22 (@), motyl1993, myska , majka86
17 - przedszkolanka, madzianka, magmiecz , dorocia2324
18 - Kasia*
19 - Aniiusiaaa5, Edka
20 - pleasure, Ewelcia, Krokodylica, marissith
21 - mala1407
22 - samira, JusWik, Zonia, takasobieja
23 - chmurreczkaa, Izuniaa89, Zajsonek, kizia90, Madzik82, Daisy
24 - Another, Julita
25 - Magda_lena88, Nasturcja
26 - Rybeńka, Tasiemka, Pysiaaa21
27 - Iwonaa11, Betty Boop
28 - Bombelek87, liwi
29 - mizzelka, Neli
30 - La, aisza, Mirinda, staraczka
w tym miesiącu jest: 50
...
ach tam równa 50 stuknęła
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2014, 08:31
Ewa99, Malenq, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
To i ja dołączę
wczoraj zatestowałam (trzy różne testy) i wszystkie pozytywne!!! dzisiaj byłam zrobić betę, ale wyniki dopiero jutro po 14-tej...mizzelka, Zajsonek, Nona, julita, kasia_1988, Sue, przedszkolanka:), Tygrysek, Aneczka98, merida17, Daisy, Rybeńka, Ewelcia lubią tę wiadomość
Beta 2.01 - 4120 (19dpo)
Beta 4.01 - 8317 (21dpo) -
Majka86 wrote:To i ja dołączę
wczoraj zatestowałam (trzy różne testy) i wszystkie pozytywne!!! dzisiaj byłam zrobić betę, ale wyniki dopiero jutro po 14-tej...
Trzymam za Ciebie mocno kciuki ale beta to tylko formalność rośnijcie zdrowo :*
aaa i nudnej ciąży życzymy :*Majka86, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
Łomatko ile bocianów. Kochane gratuluje wam zielonych kropek a za czekające na test i na nowe staranka mocno kciukam
mizzelka, Zajsonek, Majka86, Daisy, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
mizzelka wrote:Jesteś naszą symboliczną mamusią 50
Trzymam za Ciebie mocno kciuki ale beta to tylko formalność rośnijcie zdrowo :*
aaa i nudnej ciąży życzymy :*
dziękuję Ci bardzo:) Nie wiem dlaczego ale Twoje stwierdzenie że beta to formalność troszkę mnie uspokoiło, bo póki co cały czas panikuję, że to wszystko okaże się nieprawdą. Wiem zaraz na mnie nakrzyczycie, ale to silniejsze ode mnie.Ewelcia lubi tę wiadomość
Beta 2.01 - 4120 (19dpo)
Beta 4.01 - 8317 (21dpo) -
Majka86 wrote:dziękuję Ci bardzo:) Nie wiem dlaczego ale Twoje stwierdzenie że beta to formalność troszkę mnie uspokoiło, bo póki co cały czas panikuję, że to wszystko okaże się nieprawdą. Wiem zaraz na mnie nakrzyczycie, ale to silniejsze ode mnie.
będzie dobrze zobaczysz nikt tu nie będzie krzyczeć a za co każda ma stresaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2014, 08:46
Majka86, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
madzianka wrote:mizzelka wrote:moze w czwartek jeszcze powtórz w dniu @
zrobilam dzis test bo moja 2 faza zwykle trwa 14 dni ale poczekam jeszcze ale juz chyba nie wierze w cud. -
nick nieaktualny
Książki o wychowaniu Przez myśl mi nie przeszło...
Myslę, że jak w końcu zajdę to te 9 meisięcy ciąży starczy mi na ewentualne szukanie i czytanie książek
Chociaż czytać takich rzeczy nie zamierzam, myślę, że z domu wyniosłam dobry wzór wychowanaia, mąż też.Zajsonek, kapturnica, julita, Aneczka98, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
mnie bardziej interesowałyby książeczki na temat karmienia malucha od 4 miesiąca życia.. jak ułożyć mu jadłospis przez 2 latka.. ale mam na to czas
a wychowanie będzie samo szło, nasi rodzice bez tego sobie radzili
Ewa99, Aneczka98 lubią tę wiadomość
-
Pięknie dzien!! Gratulacje nowym mamuśkom!
Ale sie ciesze, każda nowa ciaza raduje;)
Czekamy na resztę
Merida- sto lat! Szczescia, milosci i spełnienia marzen. Niech to największe marzenie, ktore jest jeszcze malutkie w brzuszku rośnie zdrowe!
Hormony mnie rozwalają, dzis rozsadza mnie radość i energia, wczoraj poł dnia spalamEwa99, Aneczka98 lubią tę wiadomość