Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Daisy wrote:Ah Madzia juz myslalam ze tez zrobilas hahah
No wiem, wiem, no ale co zrobisz juz po ptokach test zrobiony i koniec tematu :p
Ja mialam w pierwszej ciazy dwie mocne krechy jeszcze przed @
to ma być pozytywne forum a ja smęcęDaisy lubi tę wiadomość
-
Eee Pantofelku, spokojnie, wiem, ze kazda z nas chce szybko, szybko, ale to DOPIERO 8 cykl Nowa tu jestes, poznasz wiele dziewczyn z 36cs, 50cs, in vitro i te sprawy Wszystkie trzymamy sie kupy i w koncu kazda zaciazy
Madziu eh co zrobisz. Zaszla w ciaze bo brala kwas foliowy No tak, wystarczy to i juz patrz, nawet wiatropylnym nie trzeba byc!Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2014, 12:09
-
Magda_lena88 wrote:no ja w sumie objawy na @ w kazdym cyklu miewam już na ok tydzień przed..a w tym to nic a nic ... ale czasem też tak bywa ale trzeba pamiętać, że te pierwsze objawy ciążowe są bardzo podobne a nawet identyczne jak te na @
No niby tak, ale ja cały czas porównuje wszystkie objawy do pierwszej ciąży i np. jak mnie bolą piersi to już wiem, że małpa przylezie. I dlatego już nawet 3dpo wiem, że nic z tego heheOna -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Rybeńka wrote:No niby tak, ale ja cały czas porównuje wszystkie objawy do pierwszej ciąży i np. jak mnie bolą piersi to już wiem, że małpa przylezie. I dlatego już nawet 3dpo wiem, że nic z tego hehe
Ale pamiętaj też, że ciąża ciąży nie jest równa więc tym razem moga być inne objawyRybeńka lubi tę wiadomość
-
Przez okres starań trochę Was czytałam (nie tylko na Ovu) i zdaję sobie sprawę, że są przypadki kolokwialnie mówiąc beznadziejne i też się udaje.
Gdy nie w głowie było mi dziecko, nawet nie przypuszczałabym, że może się nie udać za pierwszym czy drugim razem. Teraz już jestem i tak cierpliwa z tymi moimi cyklami Na razie nie testuję. Czekam na rozwój wydarzeń. I tak jak piszecie "w końcu każdej się uda".
-
Pantofelku ja odstawilam tabletki antykoncepcyjne po 6 latach i pierwszy cs negatyw i placz, histeria, zalamanie. Potem trafilam tutaj i sie ogarnelam Teraz podchodze do wszystkiego z ogromna nadzieja no i z pozytywnym nastawieniem. A Słoneczna to juz w ogole od tygodnia wie ze jestem w ciazy Szybko sie zarazamy wiec kto wie moze w przyszlym cyklu Ci sie uda A najlepiej jeszcze w tym, zobaczysz, ze jeszcze troszke cierpliwosci i bedzie piekna zielona kropka a obok Ciebie bocian na naszej liscie. Moze odnajdziesz nasza liste na ostatnich stronach i sie wpiszesz na testowanie?
Nona, Tygrysek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kochane jak mi sie nie chce. Mialam zrobic liste co spakowac jutro rano na wyjazd, zrobic sobie paznokcie bo juz mi moj chabrowy kolor schodzi no i mialam zrobic sobie depilacje woskiem hahaah juz to widze moj pierwszy raz w zyciu ma byc wlasnie dzis, zapuscilam kłaczory nawet no i nie wiem teraz co robic bo sie boje
-
Pantofelek wrote:Ja łącznie brałam pigułki blisko 8-9 lat, a odstawiłam je 2,5 roku temu.
Czytając twoje słowa Daisy, cieszę się tym bardziej, że zdecydowałam się do Was dołączyć. Wsparcie jest ważne, a w kupie siła
A gdzie ta lista? Jak mogę się dopisać?
Muszisz powertowac po kolei strona po stronie, juz dzis byla wklejana wiec pewnie gdzies niedaleko jest. Czekaj ja zaraz sprawdze znajde i Cię dopisze tylko powiedz na jaki dzień. A co do wpisywania sie samemu, nalezy ostatnia liste znalezc, 'cytuj' i pousuwacQuote:i wpisac sie i juz. -
CZERWCÓWECZKI
1 - inezka (@), Katiś, merida17, Mała Mi86 , klaudiaslask
2 - Kaśka (@), JaKo , mandragora , bella84 , Nenaaa , Violik , Kropek29 , emili . Agi , Leyla , marcela29
3 - aja , mirusia77 Martuniss, słońce ,Edytka ,
4 - XxMoniaXx , paaulla84 (@), Januszkowa , angelis8 , Izzy
5 - Emily83, basiulkaa_89 (@), dzastina2005 , justi87, potforzasta(@), Ania_84(@), misia79 , Promoszka
6 - Iwka (@), Eruanna , Dora8201 , bulinek88 , Borgnesse
7 - Gosiacu(@), sonia18a
8 - kasia1988 , marcela29 , efcia90 , olcia87
9 - slodka100 (@), gusiaa , Anuśka , słoneczna 85 , hakuna.matata , lula88 , kasiatoja Angelstw , Chajko
10 - Mega (@), Paragonik_93 (@), Rudasek , Sue , pudel22 , ofelaine (@)
11 - Welonisia (@), Tygrysek86 (@), *Sylwia
12 - Rubi(@), lulu_ovufriend (@), Kasiulik
13 - Brawurka84(@), zara (@), olencja, maja35 magdaleka_ka (@), munirka (@), Aprilka , AnusiaM
14 - aTyna, kasika8303 , Carola55
15 - kierzynka, kasianadine
16 - Ewa99 , czrnula22 (@), motyl1993, myska , majka86
17 - przedszkolanka, madzianka, magmiecz , dorocia2324
18 - Kasia*
19 - Aniiusiaaa5, Edka
20 - pleasure, Ewelcia, Krokodylica, marissith
21 - mala1407
22 - samira, JusWik, Zonia, takasobieja
23 - chmurreczkaa, Izuniaa89, Zajsonek, kizia90, Madzik82, Daisy
24 - Another, Julita
25 - Magda_lena88, Nasturcja
26 - Rybeńka, Tasiemka, Pysiaaa21
27 - Iwonaa11, Betty Boop
28 - Bombelek87, liwi
29 - mizzelka, Neli
30 - La, aisza, Mirinda, staraczka
w tym miesiącu jest: 50
...
ach tam równa 50 stuknęła
-
nick nieaktualny
-
Daisy na stówę będzie zielono!!! Nie wychodzą cień cienie jeśli nie ma ciąży. Jest wcześnie dlatego taka niewyraźna jest. Ale się cieszę lalalala
Zajsonek zrób inny test, ten wyszedł dziwnie.Zajsonek lubi tę wiadomość
-
Pantofelku to wyzej nade mna to nasza lista. Tu sie wpisujemy ktora kiedy testuje. Bociany to zaciazone kolezanki, tesciki z kreska to jedna kreska czyli negatyw, @ to okres. Kazdy miesiac taka liste prowadzi, jezeli sie ktorejs nie uda to przechodzi na kolejny miesiac, na forum zakladamy tematy majowki, czerwcowki, lipcówki, sierpniowki itp i tak sie spotykamy od wielu, wielu miesiecy Dochodza nowe kolezanki, i kolejne i tak sobie zyjemy tu jak rodzina, milo i przyjemnie, wspierając się i dbając o dobrą atmosferę na forum
To na kiedy Cię wpisać ?