Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny:) byłam u lekarza, widziałam piękny pęcherzyk zarodkowy z tym żółtkowym czymś
Jestem w ciazy! Za dwa tygodnie kontrola:)
słoneczna 85, Aneczka98, Daisy, julita, Pantofelek, Ewa99, kasika8303, kierzynka, Tygrysek, samira, Krokodylica, Rybeńka, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Sue wrote:Dziewczyny:) byłam u lekarza, widziałam piękny pęcherzyk zarodkowy z tym żółtkowym czymś
Witaj Pantofelku
Kurcze nie mam co robić i tak siedzę i myślę o głupotach. Mąż jeszcze spi, bo nockę dziś ma i się chce wyspać na zapas. Podziwiam go, ze tak może Choć najchętniej bym się koło niego położyła
-
Sue wrote:Dziewczyny:) byłam u lekarza, widziałam piękny pęcherzyk zarodkowy z tym żółtkowym czymś
super...ja jutro ideeeeeee!!!!Sue lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zajsonku no co Ty opowiadasz jak to czy sie nadal starac? Sopiero 7 dpo a Ty juz zalamka..moglas nie robic tego testu, jesli tak mocno do tego podchodzisz. A chwile temu pisalas ze tak jakbys go nie robila. Czy chodzi o cos innego?
Zajsonek lubi tę wiadomość
-
Daisy wrote:Zajsonku, a co na to lekarz? Bo chyba to najwazniejsze? Chyba, chyba, nie gdybaj tylko sie staraj! Głowa do góry kochanie nie ma co smutać, to najgorsze co mozemy robic!
chciała mi dać jakieś tabletki, które wstrzymują miesiączkę co za tym idzie owulacje.. powiedziała, że przy nich czułabym się jak podczas menopauzy
nie zgodziłam się na to..
ale jak do sierpnia nie zajdę to idę na laparo -
Zajsonku wykres masz b. ładny wiec poczekaj spokojnie bez paniki :)To dopiero twój 2 cykl starań, nawet całkiem zdrowym parom nie zawsze wychodzi na początku także spokojnie
Ja też mam podejrzenie tego dziadostwa ale jeszcze nie idę się kroić.
Trzymam kciuki za CiebieZajsonek, Daisy lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny żadnych ponurych humorów ... Głowa do góry... Zajsonek jak nie nam to komu ma się udać? no komu?
Nadzieje umiera ostatnia, a pozytywne myślenie to juz połowa sukcesu.... tego się trzymajmy...Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2014, 13:47
Zajsonek, Tygrysek lubią tę wiadomość