Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
przedszkolanka:) wrote:dziewczyny ,wybaczcie że przeżywam, czy jest ktoś tu może z problemami tarczycy? Chodzi mi głównie o wysokie TSH?
ja mam hashi i niedoczynnosc o co chcialas zapytac???Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2014, 21:06
-
nick nieaktualny
-
Ja na kibelku rozwiązuję krzyżówki
Nie było mnie dziś cały dzień, najpierw grill, choć pogoda tragiczna, a potem wyprawa do galerii. Brzuch mnie boli jak szalony znowu
Kupiłam sobie taką książeczkę http://www.empik.com/w-oczekiwaniu-na-dziecko-dziennik-murkoff-heidi-mazel-sharon,p1044722992,ksiazka-p zacznę wypełniać jak zajdę2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
przedszkolanka:) wrote:właśnie odebrałam wynik i mam 4,97 a endo dopiero 3 lipca... a wiem,że to niebezpieczne i się martwię...
-
nick nieaktualny
-
przedszkolanka:) wrote:no właśnie ja nic nie biorę...dzisiaj dopiero wyniki zrobiłam reszta w pon ma być...
myślicie że przez te dwa tygodnie nic się nie stanie?
mysle ze te2tyg nic sie nie stanie nie martw sie ..bardziej twoj stres moze zaszkodzic..najwazniejsze ze zrobilas badanie i wiesz ze tsh skoczylo do gory...Endo wlaczy ci lek i wszystko bedzie dobrze....Najwazniejsze jest by twoje ft4 miescilo sie w normie...ft4 to hormony ciala a one odpowiadaja za cala przemiane w organizmie -
nick nieaktualny
-
la wrote:Ja na kibelku rozwiązuję krzyżówki
Nie było mnie dziś cały dzień, najpierw grill, choć pogoda tragiczna, a potem wyprawa do galerii. Brzuch mnie boli jak szalony znowu
Kupiłam sobie taką książeczkę http://www.empik.com/w-oczekiwaniu-na-dziecko-dziennik-murkoff-heidi-mazel-sharon,p1044722992,ksiazka-p zacznę wypełniać jak zajdę
ja mam poradnik "W oczekiwaniu na dziecko" i czytam już od 4 godzin! Świetna, merytoryczna. Jest też inna, "W oczekiwaniu na poczęcie", więc wszystkie staraczki mogą się zaopatrzyć
-
nick nieaktualny
-
Właśnie ten poradnik "W oczekiwaniu na dziecko" planuję kupić, ciekawie napisany jest ten dziennik, więc i książka może być niezła.
Spadam oglądać "Sekretne życie Waltera Mitty"samira, Sue lubią tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
Iwonaa11 wrote:co tam dziewczynki? Jak mija wieczór? Boze ja czekam na cud... ze moze sie uda mi zajsc;(( co tam Kasiu* u Ciebie?Natalka 03.2015