Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzajsonek trzymam kciuki mocnooo zobaczymy co ztego będzie ja jeszcze nawet testu w domu nie mam bo bym go zrobiła czekam do ponidziałku twardo o ile @ nie przyjdzie ale tez czuje skurcze macicy i śluzu mnóstwo nigdy tak nie mialam zawsze sucho przed okresem
Zajsonek, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej. A u mnie tak nijak jakiś specjalnych objawów na cokolwiek nie mam. Czasem lekkie mdłości, skurcze, czasem zaboli cyc:P temp. dziś trochę spadła. Wszystko wyjaśni się pewnie w pn.teraz chociaż korci test to nie zrobię bo u teściów jestem a i tak nie mam żadnego testu ze sobą Trzeba cierpliwości:)
Kasia * lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
:)Postanowiłam sobie, że test zrobię tydzień po terminie @. Bolał mnie brzuch, cały czas wydawało mi się, że dostałam okres. 10.06 kupiłam test i zrobiłam. Kreska druga była bardzo bladziutka, więc chyba warto poczekać, bo test może wyjść fałszywie negatywny
Nie stresowałam się tym, nie myślałam o tym;) Stwierdziłam, że dam mu spokój, niech się umości i tyle
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ale teraz mija rok.. odkąd się staramy ponad...
Super by było jakby się teraz udało, za dwa miesiące nawet nie mam wesele siostry.. ciąża już by była bardziej usadowiona w brzuchu i bym sie nie bala skakać troche bo będę świadkową w Marcu bym rodziła na początku wedlug kalendarza na owulacjeZajsonek, JusWik lubią tę wiadomość