Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nasturcja wrote:Julita, ja jestem w ciąży co miesiąc. Nic nowego, więc witaj w klubie.
A senna jesteś? Bo ja ledwo chodzę. Ale ja niedosypiam w nocy, więc pewnie dlatego taka nie do życia jestem.
Ewcia mi się chyba cera poprawiła, bo zaczęłam pić zieloną herbatę. Kupiłam w chińskim sklepie i piję 3 szklanki dziennie. Nie dodaję żadnego cukru ani miodu. Nie jest smaczna taka gorzka, ale już się przyzwyczaiłam. W sumie to dziwne, żeby herbata tak cerę oczyściła, ale nie mam nic, a zazwyczaj tuż po owulacji już mi się zaczynał wysyp bolacych krost na brodzie i na żuchwie. Jedna mała krostka mi parę dni temu wyszła, ale posmarowałam maścią i zeszło ładnie.Nasturcja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mizzelka wrote:Przyrko mi a tak się ładnie zapowiadało. od następnego cyklu coś działaśz czy czekasz na regulacje? dobrze ze u cb szybciej wraca do normy, u mnie dopiero po 9 miesiącach od odstawienia ;/
mizzelka u mnie odwrotnie. Dopiero się rozreguluje... Ten cykl to dopiero będzie niekończąca się opowieść. Dlatego raczej zacznę z Clo. -
Krokodylica wrote:Dlatego czułam że owulka była wcześniej niż OF wyznaczyło. No chyba że faktycznie mam takie krótkie fl i przez to się nie udaje. Aaaa ciul go wie.
Masz racje nie ma co czekać.. ja mam regularnie dopiero teraz i owulkę jak nie w 25 dc to w 27 dc teraz.. i na razie nie ingeruje z lekami, jak mialam potwierdzoną owulkę w 44dc przy ponad 60dc to się nie martwię
trzeba jakoś obudzić te jajcory. -
nick nieaktualnyNasturcja wrote:A skąd wiesz, że zarodek się wtedy nie utrzymał? Jak Twój gin to wybadał?
-
nick nieaktualnyPrzykro mi Ewa Takie biochemiczne się zdarzają bardzo często, niestety i nie mamy na to zupełnie wpływu.
Ja chyba też sobie podaruję prowadzenie wykresu od nowego cyklu. Mierzenie temperatury mnie strasznie wkurza a jak widzę, że leci w dół to mam ochotę złamać termometr w pół. -
nick nieaktualny
-
mnie dopada tak ok 13-14....wczoraj jak zasnełam ok 14 tak sie obudziłam o 19 i nadal mi sie spac chciało!
i teraz tez mam kryzys..ledwo widze litery, zaraz zamkne biuro i padne na biurko!julita, Ewa99 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjulita wrote:ale z tą sennością i zmęczeniem to macie tak przez cały dzień czy dopada was o określonej porze dnia?
Spokojnie, sikałam tylko.Ewa99, przedszkolanka:), mizzelka, Sue lubią tę wiadomość
-
Zajsonek wrote:Moje słoneczka trochę mi przeszło po tej wodzie
Wysłałam mojego P, do apteki po zwykły termometr
mnie jeszcze pomaga pietka chleba albo po prostu kawałek takiego straszego chlebka! aki który "staje" w gardle jak tylko wstane to jem i popijam wodą z cytryną
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny