Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymizzelka wrote:masz dobrego nosa
też bym chciala w pon ale za wcześnie
Samirko dzięki za namiary na maść, już mnie nic nie swędzi ulga totalna, że też ja nie wiedziałam o niej.....
widzisz mówiłam
1.ja mam zawsze rację
2. jak nie mam racji patrz punkt 1mizzelka, Tygrysek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjulita wrote:dobre
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2014, 13:22
mizzelka lubi tę wiadomość
-
Krokodylica to chyba ja źle cię zapisałam, ale nie miałam nic złego na myśli. Po prostu daty mi się pomyliły. Jeżeli poczułaś się urażona to przepraszam, po prostu zrobiłam błąd.
Ja lecę się zdrzemnąć, taki ból mnie chwycił za oba jajniki choć chyba bardziej ten prawy, że się odgiąć nie mogłam, no spę wzięłam jedną normalną i zaraz wezmę kolejną, bo czuję, że ból nawraca. Nigdy aż tak mnie nie bolało, ledwo chodziłam.samira, Krokodylica lubią tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualnyJa też nie mam kompletnie żadnych objawów. Ani bólu jak na @, cycki też mnie nie bolą, tylko trzęsą się jak np.myję zęby. Jedyne co mam to takie kłucia w macicy. Nawet jajniki mnke już nie bolą. Nic a nic. Tylko, że u mnie jedynym objawem mówiącym o tym, że @ nadchodzi jest tempka. Leci mi już powoli w dół. Ale chciałabym już chociaż lekkie bóle małpowe dostać, bo nie lubię tak nic nie czuć. I o dziwo, nie wysypało mnje w krostach na twarzy jak przed @. Cerę mam gładką jak nigdy. Akurat na to nie narzekam
-
Nasturcja wrote:Ja też nie mam kompletnie żadnych objawów. Ani bólu jak na @, cycki też mnie nie bolą, tylko trzęsą się jak np.myję zęby. Jedyne co mam to takie kłucia w macicy. Nawet jajniki mnke już nie bolą. Nic a nic. Tylko, że u mnie jedynym objawem mówiącym o tym, że @ nadchodzi jest tempka. Leci mi już powoli w dół. Ale chciałabym już chociaż lekkie bóle małpowe dostać, bo nie lubię tak nic nie czuć. I o dziwo, nie wysypało mnje w krostach na twarzy jak przed @. Cerę mam gładką jak nigdy. Akurat na to nie narzekam
nasturcja to jesteśmy w ciążymizzelka, Ewa99, Tygrysek lubią tę wiadomość
-
Nasturcja wrote:Ja też nie mam kompletnie żadnych objawów. Ani bólu jak na @, cycki też mnie nie bolą, tylko trzęsą się jak np.myję zęby. Jedyne co mam to takie kłucia w macicy. Nawet jajniki mnke już nie bolą. Nic a nic. Tylko, że u mnie jedynym objawem mówiącym o tym, że @ nadchodzi jest tempka. Leci mi już powoli w dół. Ale chciałabym już chociaż lekkie bóle małpowe dostać, bo nie lubię tak nic nie czuć. I o dziwo, nie wysypało mnje w krostach na twarzy jak przed @. Cerę mam gładką jak nigdy. Akurat na to nie narzekam
-
nick nieaktualny
-
mizzelka wrote:dużo dziewczyn właśnie pisało że czuło małpę za rogiem. Ale ostatnio wlasnie wykres był góry i padoły a teraz widzę że masz aby o 2 dni pozniej owulkę ode mnie, ale kurde coś się dzieje w koncu po tych tabletkach, czyli dobry znak że wraca do normy.
ja tez mam małpowo
Hehe jednak moje przeczucia mnie nie mylą.
Właśnie mnie zalało. Także tym razem na pewno proszę wpisz mi @ mizelko. -
nick nieaktualnyJulita, ja jestem w ciąży co miesiąc. Nic nowego, więc witaj w klubie.
A senna jesteś? Bo ja ledwo chodzę. Ale ja niedosypiam w nocy, więc pewnie dlatego taka nie do życia jestem.
Ewcia mi się chyba cera poprawiła, bo zaczęłam pić zieloną herbatę. Kupiłam w chińskim sklepie i piję 3 szklanki dziennie. Nie dodaję żadnego cukru ani miodu. Nie jest smaczna taka gorzka, ale już się przyzwyczaiłam. W sumie to dziwne, żeby herbata tak cerę oczyściła, ale nie mam nic, a zazwyczaj tuż po owulacji już mi się zaczynał wysyp bolacych krost na brodzie i na żuchwie. Jedna mała krostka mi parę dni temu wyszła, ale posmarowałam maścią i zeszło ładnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2014, 13:53
-
CZERWCÓWECZKI
1 - inezka (@), Katiś, merida17, Mała Mi86 , klaudiaslask
2 - Kaśka (@), JaKo , mandragora , bella84 , Nenaaa , Violik , Kropek29 , emili . Agi , Leyla , marcela29
3 - aja , mirusia77 Martuniss, słońce ,Edytka ,
4 - XxMoniaXx , paaulla84 (@), Januszkowa , angelis8 , Izzy
5 - Emily83, basiulkaa_89 (@), dzastina2005 , justi87, potforzasta(@), Ania_84(@), misia79 , Promoszka
6 - Iwka (@), Eruanna , Dora8201 , bulinek88 , Borgnesse
7 - Gosiacu(@), sonia18a
8 - kasia1988 , marcela29 , efcia90 , olcia87
9 - slodka100 (@), gusiaa , Anuśka , słoneczna 85 , hakuna.matata , lula88 , kasiatoja Angelstw , Chajko
10 - Mega (@), Paragonik_93 (@), Rudasek , Sue , pudel22 , ofelaine (@)
11 - Welonisia (@), Tygrysek86 (@), *Sylwia
12 - Rubi(@), lulu_ovufriend (@), Kasiulik
13 - Brawurka84(@), zara (@), olencja, maja35 magdaleka_ka (@), munirka (@), Aprilka (@), AnusiaM
14 - aTyna, kasika8303 , Carola55
15 - kierzynka (@), kasianadine
16 - Ewa99 , czrnula22 (@), motyl1993 (@), myska , majka86
17 - madzianka(@), magmiecz , dorocia2324 , zlobk , PatrycjaP
18 - przedszkolanka:) , Paula27 , ...WIKI...
19 - Aniiusiaaa5, Edka, MKMKK , Aneczka98
20 - pleasure, Ewelcia, marissith, dorka1979 , Krokodylica(@)
21 - mala1407, Pantofelek
22 - samira, JusWik, Zonia, takasobieja
23 - chmurreczkaa, Izuniaa89, Zajsonek, kizia90, Madzik82, Daisy
24 - Another, Julita,
25 - Magda_lena88, Nasturcja,
26 - Rybeńka, Tasiemka, Pysiaaa21, mizzelka
27 - Iwonaa11, Betty Boop
28 - Bombelek87, liwi
29 - Neli, Ola89
30 - La, aisza, Mirinda, staraczka, Kasia*, Z.
w tym miesiącu jest: 58
...
z przykrością wstawiam tą cholerną małpę. -
nick nieaktualny
-
mizzelka wrote:Zajsonek: moze wypij sobie wodę z cytryną.. ja ratuje sie troche colą to mi się tak przysłowiowo odbije
Przedszkolanka: też bym tak chciala, ale zawsze innych ta bezczelność to aż przytka... Momentami jest mi brak słów... a jak ludzie obcy się interesują to normalnie szok mają zbyt nudne życie żeby się swoim zająć...
Nie moge usnac
Dzięki z radę :* wlasnie wypiłam coli ale nic nie pomogło ide wypić wodę malinowa gazowana uwielbiam ja moze pomoże -
Krokodylica wrote:Hehe jednak moje przeczucia mnie nie mylą.
Właśnie mnie zalało. Także tym razem na pewno proszę wpisz mi @ mizelko.