Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
no to jeszcze chwilke...no ale niekoniecznie te mdlości musza być na @...
trzymam kciuki zeby nie
i mam nadzieje ze w poniedziałek badz wtorek bedzie tescior z krechami!!!!!!! :*Zajsonek, Nona lubią tę wiadomość
-
Rudasek wrote:no to jeszcze chwilke...no ale niekoniecznie te mdlości musza być na @...
trzymam kciuki zeby nie
i mam nadzieje ze w poniedziałek badz wtorek bedzie tescior z krechami!!!!!!! :*
Jesteście dla mnie ogromnym wsparciem
Dziękuje wam ze jesteście
mizzelka lubi tę wiadomość
-
dziewczyny myślę, że najsprawiedliwszym rozwiązaniem byłoby, gdyby każda sobie sama kopiowała listę w momencie kiedy już wiedziałaby na czym stoi. Od miesięcy tak robiłyśmy na wcześniejszych wątkach i było bardzo czysto i przejrzyście.przecież to proste jak barszcz. czasem tylko adminka tematu coś dorzuciła:)
oczywiście duży szacun dla prowadzącej:)
powodzenia dziewczyny:)mizzelka, kapturnica, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
Rudasek wrote::*:*:*
bo My jestesmy fajne tak jak TY
O tak jesteście super
Wiesz tylko sie zdenerwowałam trochę..
O ta sprawę z Mizzelcia
Kurde taka kochana dziewczyna stara sie zeby ta lisa wygladała mega, wyszukuje nowe mamuśki super administratorka strony, a tu takie chore pretensje
Szkoda mi jest Mizelci bo tak jak pisała nie jest w stanie wszystkiego ogarnąć -
prawda, ale nie każdy napisze... nie kazdy sie pochwali.. a prześle ktoś już link że jest nowa mama.. itp itd.. Ale ja już nic nie robie... nic kompletnie. Choć miło było współpracować z wami, moge podsyłać linki jak coś mi się w oko rzuci i tyle. Szkoda mojej pracy.Zajsonek, samira lubią tę wiadomość
-
mizzelka wrote:prawda, ale nie każdy napisze... nie kazdy sie pochwali.. a prześle ktoś już link że jest nowa mama.. itp itd.. Ale ja już nic nie robie... nic kompletnie. Choć miło było współpracować z wami, moge podsyłać linki jak coś mi się w oko rzuci i tyle. Szkoda mojej pracy.
Dla mnie byłaś, jestes i bedziesz WIELKA !
I tak poproszę Cie o wpianie mi kiedyś tam bocka !:*
I mam nadzieje ze przyjmiesz moja prośbę !mizzelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nie ma tematu tak jestem niewychowana i nie wyrachowana
świnia ze mnie totalna
nie ma co robić szumu o byle bzdetę
bedę aktywna pisemnie ale nie bd kopiować, no może z raz dla Zajsonka
i na tyle mojej aktywnościZajsonek, samira, Ewa99 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymizzelka wrote:nie ma tematu tak jestem niewychowana i nie wyrachowana
świnia ze mnie totalna
nie ma co robić szumu o byle bzdetę
bedę aktywna pisemnie ale nie bd kopiować, no może z raz dla Zajsonka
i na tyle mojej aktywności
nie ładnie a dla mnie to nie ?! <foch>
matce załozycielce nie można odmówić hahaha (ja powiem dopiero jak będę pewna na 100% plusa czy minusa)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2014, 12:36
mizzelka, Ewa99 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mizzelka wrote:ja się nie kłócę broń boże,
bo nie o to mi chodzi, ale troche mi opadły ręce..
mizzelka to nie było do Ciebie.
Bo Ty zapytałaś, a było wiele głosów wprost, że nie wpiszecie mi testu bo to było za wcześnie. I nie Ty mnie wpisałaś na 25ty chociaż prosiłam na 24ty, dobra, wiem że to była zwykła pomyłka o jeden dzień, ale po raz drugi poczułam się jak niedorozwinięte dziecko które nie wie kiedy testować.
Ja się nie kłócę. Do mizzelki też nic nie mam, bo jest obcykana w wykresach i zawsze pomocna.
Już nic nie piszę na ten temat. Po prostu w następnym cyklu nie zapisuję się na żadną listę i święty spokój.mizzelka lubi tę wiadomość