Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hejka dziewczyny :*
Wczoraj wieczorem mnie zemdlilo i zwymiotowalam..
Dziś i wczoraj ok. 5 przebudzilam sie na siusiu chociaż nigdy mi sie to nie zdazalo żebym wstawała w nocy siusiu.
Brzuch boli jak bolał, @ pewnie sie śmieje ze mnie, ze sobie robie jeszcze nadzieje robie, a ona juz za rogiem
Czuje sie jak bym jakies choróbsko złapała
Gratuluje nowym mamuśka i kciukam za testujaceWiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2014, 09:50
-
Daisy wrote:Hej kochane i ja sie witam..
U mnie powtorka z zeszlwgo cs, jestem juz pod linia.. I znowu 11 dpo eh zycie. Juz ja dobrze wiem co to oznacza. Masakra
Milego dnia :*
Kochanie moze jeszcze odbije
Zobacz ile ja mam spadków i po trochu odbija nie wiem co sie dzieje
Wspieram kochana -
CZERWCÓWECZKI
1 - inezka (@), Katiś, merida17, Mała Mi86 , klaudiaslask
2 - Kaśka (@), JaKo , mandragora , bella84 , Nenaaa , Violik , Kropek29 , emili . Agi , Leyla , marcela29
3 - aja , mirusia77 Martuniss, słońce ,Edytka ,
4 - XxMoniaXx , paaulla84 (@), Januszkowa , angelis8 , Izzy
5 - Emily83, basiulkaa_89 (@), dzastina2005 , justi87, potforzasta(@), Ania_84(@), misia79 , Promoszka
6 - Iwka (@), Eruanna , Dora8201 , bulinek88 , Borgnesse
7 - Gosiacu(@), sonia18a
8 - kasia1988 , marcela29 , efcia90 , olcia87
9 - slodka100 (@), gusiaa , Anuśka , słoneczna 85 , hakuna.matata , lula88 , kasiatoja Angelstw , Chajko
10 - Mega (@), Paragonik_93 (@), Rudasek , Sue , pudel22 , ofelaine (@)
11 - Welonisia (@), Tygrysek86 (@), *Sylwia
12 - Rubi(@), lulu_ovufriend (@), Kasiulik
13 - Brawurka84(@), zara (@), olencja, maja35 magdaleka_ka (@), munirka (@), Aprilka (@), AnusiaM
14 - aTyna, kasika8303 , Carola55
15 - kierzynka (@), kasianadine
16 - Ewa99 , czrnula22 (@), motyl1993 (@), myska , majka86
17 - madzianka(@), magmiecz , dorocia2324 , zlobk , PatrycjaP
18 - przedszkolanka:) , Paula27 , ...WIKI...
19 - Aniiusiaaa5, Edka, MKMKK , Aneczka98
20 - pleasure, Ewelcia, marissith, dorka1979
21 - mala1407, Pantofelek
22 - samira, JusWik, Zonia, takasobieja
23 - chmurreczkaa, Izuniaa89, Zajsonek, kizia90, Madzik82, Daisy
24 - Another, Julita, Krokodylica
25 - Magda_lena88, Nasturcja,
26 - Rybeńka, Tasiemka, Pysiaaa21, mizzelka
27 - Iwonaa11, Betty Boop
28 - Bombelek87, liwi
29 - Neli, Ola89
30 - La, aisza, Mirinda, staraczka, Kasia*, Z.
w tym miesiącu jest: 58
...
-
nick nieaktualnyhej dziewczynki ja czekam cierpliwie na @ obiecałam sobie że do poniedziałku nie zrobie testu ha jakiego testu leje sie ze mnie łsuz a ja chce test robic pewnie @ idzie albo owulka jest innej opcji chyba nie ma musismy czekać dziewczynki ja wyrabiam wsobie cerpliwość nie che sie potem zawieść jak groszek jest to poczeka do poniedizalku a jak go nie ma to itak siła woli sobie go nie stworze nagle
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2014, 10:54
Zajsonek, samira lubią tę wiadomość
-
Kasia * wrote:hej dziewczynki ja czekam cierpliwie na @ obiecałam sobie że do poniedziałku nie zrobie testu ha jakiego testu leje sie ze mnie łsuz a ja chce test robic pewnie @ idzie albo owulka jest innej opcji chyba nie ma musismy czekać dziewczynki ja wyrabiam wsobie cerpliwość nie che sie potem zawieść jak groszek jest to poczeka do poniedizalku a jak go nie ma to itak siła woli sobie go nie stworze nagle
Ze mnie tez sie leje śluz ze to masakra i brzuchol boli na @ -
nick nieaktualnyno dokładnie juz myslałam że to owulka bo taki raz rozciagliwy raz wodnisty i brzuch też jak na @ to zawsze ale pow mi gin że do 14 dnia cyklu owulki nie bylo od tamtego czasu mineło 15 dni moze cos bylo wmiedzy czasie albo to jest owulka boże że tez ten cykl nie może wyglądać normalnie wszytko było ok wpoprzednich cyklach teraz biore euthyrox ale to nic nie zminia gin mi powieidzal
samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny