Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
aisza wrote:To samo miałam pisać
U mnie zawsze tak na 2-3 dni przed okresem zaczynają się plamienia.
Mam wielka nadzieję, że się zagnieżdża, ale wydaje mi się, że jednak @ zawita
Może to przez antybiotyki (zgodne z listą dla (potencjalnych) ciężarnych, która podesłała mi Ia :*) -
jedynie co pozostało to tylko czekać na rozwój wydarzen ale mam nadzieje ze to raczej implantacja szkoda ze nie mam porownania temp..
Samirko a ja mam lenia konkretnego ale się zbieram!
robić kompot z czarnych porzeczek
u mnie tempka teraz 37,36 a zimno mi jak cholera... brrr.samira lubi tę wiadomość
-
Katarzyna87 wrote:Mam pytanie z zupełnie innej beczki:
Co oznaczają paseczki przy loginach i zdjęciach? Jedne dziewczyny mają żółte, inne zielone, są też karminowe i karmazynowe...?
Stopień zaawansowania na forum. Tak jak masz Debiutantkę, przy ilości postów 14, a ja Ekspertkę przy 145Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2014, 11:36
Natalka 03.2015
-
mizzelka wrote:jedynie co pozostało to tylko czekać na rozwój wydarzen ale mam nadzieje ze to raczej implantacja szkoda ze nie mam porownania temp..
Od przyszłego mc zaczynam się mierzyć
Tempka nic by teraz u mnei nie dała, bo w ostatnich dniach to tak 38,5 było - angina. Aktualnie mi spadła do 37,2, więc rezygnuję z farmakologicznych zabijaczy gorączki, na rzecz ciepłego mleka i miodu, ale antybiotyki mam brać do końca. -
Ilość "lajków" też się liczy.
Katarzyna87 lubi tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
Katarzyna87 wrote:Mam pytanie z zupełnie innej beczki:
Co oznaczają paseczki przy loginach i zdjęciach? Jedne dziewczyny mają żółte, inne zielone, są też karminowe i karmazynowe...?
kurcze że ja na to uwagi nie zwróciłam heh27.03.2014 [*]
udało się czekamy na Ciebie Skarbie :*
10 sierpień 2016 r. godz: 8:30 - córcia Oliwia -
Kamelia wrote:zależy to od ilości postów
Dziękuję
Rzeczywiście, własnie zmienilam się z trawiastej zieleni na żółć
Myslałam ze okresla fazę cyklu - jam głupia ;pWiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2014, 11:38
aisza, Kasia *, Betty Boop lubią tę wiadomość