Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymizzelka wrote:siostra męża też uwielbia i się tak kąpała do 4 miesiąca bo nie wiedziala ze ma synka... potem raz na jakis czas takie relaksacyjne sobie robila choć jej mąż na nią krzyczał ale nie mogła sobie odpuścić
oj będę ubolewać ale w zimnej się nie wykąpię jestem ciepłolubnasamira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKatarzyna87 wrote:Dziękuję
Rzeczywiście, własnie zmienilam się z trawiastej zieleni na żółć
Myslałam ze okresla fazę cyklu - jam głupia ;pmizzelka, Katarzyna87, aisza, Ola89, la, Tygrysek, Aga89, Betty Boop lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynasturcja zamien sie w polsce jest zzimno cholernie prawie lipiec a ja mam za oknem 15 stopni i marzne jak ja bym chiala wceplych krajach mieszkac hmmm caly rok sloneczko cieplutko a nie takie cuś jak wpolsce co to za lato skorotemperatura nie przekracza 18 stopni a ja sie opalic chcialam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2014, 12:00
samira, Nasturcja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasiu, nie poopalasz sie jak na dworzu w sloncu prawie 50 stopni. To juz nie sa cieple kraje, tylko kurweskie skwary saharowskie
Uwierz mi, ze upaly sa dobre na jakis urlopik, ale caly rok w takiej temperaturze mozna kierwa pasc trupem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2014, 12:05
kapturnica, samira, Sue lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasia * wrote:nasturcja zamień się w Polsce jest zimno cholernie prawie lipiec a ja ma za oknem 15 stopni i marznę jak ja bym chiala wceplych krajach mieszkac hmmm cały rok słoneczko cieplutko a nie takie cuś jak w Polsce co to za lato skoro temperatura nie przekracza 18 stopni a ja się opalić chciałam
Kasiu poczekaj toż to czerwiec dopiero,powiem ci ze ja nie lubię takich upałów jak były w zeszłym roku ,to nie jest dobre dla zdrowia wcale takie 25-27*C to ok. w słońcu oczywiście,nie w cieniu
byłam w Hiszpanii (Madryt) kiedyś miesiąc, potem po roku 3tyg. ,pierwszy raz w sierpniu ,drugi w czerwcu i było nie do wytrzymaniaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2014, 12:06
-
nick nieaktualnyNasturcja wrote:Samirko, nie poopalasz sie jak na dworzu w sloncu prawie 50 stopni. To juz nie sa cieple kraje, tylko kurweskie skwary saharowskie
Uwierz mi, ze upaly sa dobre na jakis urlopik, ale caly rok w takiej temperaturze mozna kierwa pasc trupem.Nasturcja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKatarzyna87 wrote:Haha
Nasturcja uwielbiam Cię
W jakiej "walucie" się płaci? ;psamira, Tygrysek, mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasiu, ja tu chodze blada jak doopa Romana. Serio. W Polsce jak jestem, to sie opalam. A tu nie daje rady. Probowalam. Nie mieszkamy blisko plazy, bo w samym centrum metropolii, ale w naszym budynku mamy basen na 8.pietrze i lezaki. My mieszkamy na 10.pietrze. Bylam pare razy, nie dalam rady polezec dluzej niz 15 minut. W takim sloncu mozna udaru dostac. Nikt tu sie nie opala
Kasia *, Tygrysek, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa jestem sflaczala w tych upalach. Nie pamietam dnia, w ktorym nie zdjelabym stanika i nie miala mokrych (.)(.). Majty i cale plecy tez mokre i to zaledwie po paru minutach od wyjscia na dwor. Ale to nasze ostatnie 2 miesiace tutaj. Takze jeszcze pokorzystam ze slonca, chociaz i tak zbliza sie pora monsunowa za kilka dni, wiec bedzie padac przez nastepne kilka miesiecy.
Kasia *, samira lubią tę wiadomość