Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Czerwcowe Testerki :)
Odpowiedz

Czerwcowe Testerki :)

Oceń ten wątek:
  • aisza Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak teraz się nie uda, to chyba zainwestuje w ten termometr z dwoma cyframi po przecinku, bo mam ten z jedną cyfrą..

27.03.2014 [*]
    udało się :) czekamy na Ciebie Skarbie :* <3

10 sierpień 2016 r. godz: 8:30 - córcia Oliwia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2014, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    siostra męża też uwielbia i się tak kąpała do 4 miesiąca bo nie wiedziala ze ma synka... potem raz na jakis czas takie relaksacyjne sobie robila :) choć jej mąż na nią krzyczał :D ale nie mogła sobie odpuścić :D
    oj będę ubolewać :) ale w zimnej się nie wykąpię :D jestem ciepłolubna :)
    My tu na Filipinach nie mamy wanny, tylko prysznic i mimo tego, ze na dworzu ponad 40 stopni ciepla a w domu tez goraco, to biore prysznic w cieplej wodzie (nawet dosc cieplej), a po prysznicu siadam tuz kolo klimatyzacji i sie ochladzam. Bosssko ;)

samira lubi tę wiadomość

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no jest lepiej bo ja ile razy mialam 36,88.. a by mi pewnie pokazało 36,80 a nie prawie 36,90 :<

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2014, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarzyna87 wrote:
    Dziękuję ;)

Rzeczywiście, własnie zmienilam się z trawiastej zieleni na żółć ;)
    Myslałam ze okresla fazę cyklu - jam głupia ;p
    Te paski okreslaja wysokosc lapowek jakie zaplacilysmy, zeby zafasolkowac. Musisz jeszcze troszke hajsu doplacic kochana :P :P

mizzelka, Katarzyna87, aisza, Ola89, la, Tygrysek, Aga89, Betty Boop lubią tę wiadomość

• Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasturcja wrote:
    Te paski okreslaja wysokosc lapowek jakie zaplacilysmy, zeby zafasolkowac. Musisz jeszcze troszke hajsu doplacic kochana :P :P

Haha
    Nasturcja uwielbiam Cię :)

W jakiej "walucie" się płaci? ;p

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2014, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja odstawiam termometr bo mnie wkurwia z leksza to mierzenie :)

jeszcze muszę AMH zrobić dla nowego gina (oj żeby nie wyszło ze tylko in vitro pomoże)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2014, 11:59

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2014, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nasturcja zamien sie w polsce jest zzimno cholernie prawie lipiec a ja mam za oknem 15 stopni i marzne jak ja bym chiala wceplych krajach mieszkac hmmm caly rok sloneczko cieplutko a nie takie cuś jak wpolsce co to za lato skorotemperatura nie przekracza 18 stopni a ja sie opalic chcialam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2014, 12:00

samira, Nasturcja lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2014, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiu, nie poopalasz sie jak na dworzu w sloncu prawie 50 stopni. To juz nie sa cieple kraje, tylko kurweskie skwary saharowskie :/
    Uwierz mi, ze upaly sa dobre na jakis urlopik, ale caly rok w takiej temperaturze mozna kierwa pasc trupem.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2014, 12:05

kapturnica, samira, Sue lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2014, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia * wrote:
    nasturcja zamień się w Polsce jest zimno cholernie prawie lipiec a ja ma za oknem 15 stopni i marznę jak ja bym chiala wceplych krajach mieszkac hmmm cały rok słoneczko cieplutko a nie takie cuś jak w Polsce co to za lato skoro temperatura nie przekracza 18 stopni a ja się opalić chciałam

Kasiu poczekaj toż to czerwiec dopiero,powiem ci ze ja nie lubię takich upałów jak były w zeszłym roku ,to nie jest dobre dla zdrowia wcale takie 25-27*C to ok. w słońcu oczywiście,nie w cieniu :)

byłam w Hiszpanii (Madryt) kiedyś miesiąc, potem po roku 3tyg. ,pierwszy raz w sierpniu ,drugi w czerwcu i było nie do wytrzymania

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2014, 12:06

• Katarzyna87 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W mojej branży taka pogoda jest idealna ;p
    Wakacje sprzedają się Nam jak cieple bułeczki ;)

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasturcja wrote:
    Samirko, nie poopalasz sie jak na dworzu w sloncu prawie 50 stopni. To juz nie sa cieple kraje, tylko kurweskie skwary saharowskie :/
    Uwierz mi, ze upaly sa dobre na jakis urlopik, ale caly rok w takiej temperaturze mozna kierwa pasc trupem.
    chyba to do Kasi było ;)

Nasturcja lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarzyna87 wrote:
    Haha
    Nasturcja uwielbiam Cię :)

W jakiej "walucie" się płaci? ;p
    Kochana, w kazdej walucie. W kazdej. Somalijskie szylingi tez bierzemy. Ale to juz tam ze skarbnikiem prosze ustalac. Ja tylko stazystka jestem. Legendy glosza, ze Mizelka hajs zbiera i rozdaje paseczki w rozniastych kolorach.

samira, Tygrysek, mizzelka lubią tę wiadomość

• Sue Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahahaha, Nasturcja, jestes mistrzynią po prostu:)
    A jak Ty to zrobilas, ze wylądowałas az na Filipinach?

samira lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2014, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sue wrote:
    oj to musisz się wrócić jakieś 200-300stron bo mi kiedyś o tym pisała :P

• Sue Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok, na pewno sie cofne!

Zonia, przykro mi! Następny cykl bedzie szczęśliwszy :*

Zonia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2014, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sue wrote:
    Sue, tego to nie wiedza nawet najstarsi gorale :D
    A tak na serio, malza wyslali w delegacje z firmy i tak oto, siedzimy w Manili :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2014, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nastrucja ale ja lubie cieplo moze masz i racje ze po roku by mi sie znudzila ale przynajmniej bym sie wygrzala za wszytki czasy i nareszcie miala opalenizne taka jakiej w polsce nie zuyskam

promoszka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2014, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiu, ja tu chodze blada jak doopa Romana. Serio. W Polsce jak jestem, to sie opalam. A tu nie daje rady. Probowalam. Nie mieszkamy blisko plazy, bo w samym centrum metropolii, ale w naszym budynku mamy basen na 8.pietrze i lezaki. My mieszkamy na 10.pietrze. Bylam pare razy, nie dalam rady polezec dluzej niz 15 minut. W takim sloncu mozna udaru dostac. Nikt tu sie nie opala :P

Kasia *, Tygrysek, samira lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2014, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czyli tak zle i tak nie dobrze no nic musze maraznac i czekac na choc odrobine lata wtym roku upal tez strasznie meczy bynajmniej mnie ja jestem nie zywa jak sa upaly

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2014, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem sflaczala w tych upalach. Nie pamietam dnia, w ktorym nie zdjelabym stanika i nie miala mokrych (.)(.). Majty i cale plecy tez mokre i to zaledwie po paru minutach od wyjscia na dwor. Ale to nasze ostatnie 2 miesiace tutaj. Takze jeszcze pokorzystam ze slonca, chociaz i tak zbliza sie pora monsunowa za kilka dni, wiec bedzie padac przez nastepne kilka miesiecy. :)

Kasia *, samira lubią tę wiadomość

‹‹ 501 502 503 504 505 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ