Forum Starając się - ogólne Czerwcowe Testerki :)
Odpowiedz

Czerwcowe Testerki :)

Oceń ten wątek:
  • la Autorytet
    Postów: 2752 1747

    Wysłany: 25 czerwca 2014, 14:02

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasturcja, dlatego ci nie wychodzi! Teraz dużo praktyki i w tym cyklu wam wyjdzie. Ten cholerny test nie daje mi spokoju, idę po peppino, sprawdzałam nimi, czy jeszcze coś w moczu jest, ale nie z pierwszego moczu tylko popołudniowego i wczoraj był już negatyw. Aaaaa cierpliwości muszę się nauczyć :)
    Widzę właśnie chmurę w kształcie indyka i hipopotama :)

    Kasia *, Tygrysek, Ewa99 lubią tę wiadomość

    Staramy się od stycznia 2013
    OjB0p2.png
  • Rybeńka Autorytet
    Postów: 1364 1690

    Wysłany: 25 czerwca 2014, 14:09

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasku piękna dzidzia :D:D :* niech zdrowo rośnie :* Fajnie, że trafiłaś na takiego lekarza :)

    <3 MAJUSIA <3
    28.02.2015r. godz. 9.15 - 3090gram i 56cm <3

    ckaiebkmtw072m9h.png

  • la Autorytet
    Postów: 2752 1747

    Wysłany: 25 czerwca 2014, 14:21

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na forum internetowym znalazłam mojego doktorka :) udziela się jako ekspert.

    Staramy się od stycznia 2013
    OjB0p2.png
  • kasika8303 Autorytet
    Postów: 2647 2340

    Wysłany: 25 czerwca 2014, 14:29

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny leze w szpitalu,dostalam krwotoku.nacrazie maluszek walczy,serduszko mu bije,ale nikle szanse ze uda mu sie.generalnie zawalona zostala tamta wizyta w szpitalu,powinnam dostac zastrzyk ktory dostalam dopiero teraz,prosze trzymajcie za mojego kropeczka kciuki :-(

    samira, julita, Iwka lubią tę wiadomość

    c77352d493.png
    Mój kropeczek 9tc [*] 10.01.2014
    Mój 2 kropeczek 5tc [*] 26.06.2014
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 25 czerwca 2014, 14:30

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    La, sugerujesz po prostu, że mam się więcej bzykać? A ja się wstydziam.... ;) ;) Metalowe gacie sobie podciągnę aż po szyję.

  • Katarzyna87 Autorytet
    Postów: 4528 6014

    Wysłany: 25 czerwca 2014, 14:31

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasika8303 wrote:
    Dziewczyny leze w szpitalu,dostalam krwotoku.nacrazie maluszek walczy,serduszko mu bije,ale nikle szanse ze uda mu sie.generalnie zawalona zostala tamta wizyta w szpitalu,powinnam dostac zastrzyk ktory dostalam dopiero teraz,prosze trzymajcie za mojego kropeczka kciuki :-(

    Kochana wszystko bedzie dobrze! Walczcie! Trzymam za Ciebie kciuki!
    Nie poddawaj się!

    ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • Neli Przyjaciółka
    Postów: 73 22

    Wysłany: 25 czerwca 2014, 14:33

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziołchy,

    Dzisiaj przylazła @ tak więc, na liście można mnie już odfajkować... mykam do lipcowych ;)

    8p3ow1d3joghk98e.png
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 25 czerwca 2014, 14:34

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasika8303 wrote:
    Dziewczyny leze w szpitalu,dostalam krwotoku.nacrazie maluszek walczy,serduszko mu bije,ale nikle szanse ze uda mu sie.generalnie zawalona zostala tamta wizyta w szpitalu,powinnam dostac zastrzyk ktory dostalam dopiero teraz,prosze trzymajcie za mojego kropeczka kciuki :-(
    trrzymam bardzo mocno o &&&&&&&& <3

    Kasia * lubi tę wiadomość

  • la Autorytet
    Postów: 2752 1747

    Wysłany: 25 czerwca 2014, 14:37

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasika trzymam mocno kciuki żeby wszystko było dobrze!
    Nasturcja, zdejmuj gacie i się bzykaj, tylko nie pomylcie dziurki!

    M4DZI4 lubi tę wiadomość

    Staramy się od stycznia 2013
    OjB0p2.png
  • Zajsonek Autorytet
    Postów: 2474 2400

    Wysłany: 25 czerwca 2014, 14:38

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciłam.
    LH 5,25 mIU/ml (2,4-12,6)
    FSH 5,88 mIU/ml (3,5-12,5)
    Estradiol 144 pmol/l (46-607)
    Prolaktyna 546,1 uIU/ml (102-496) więc podwyższona, dzwoniłam do gin, powiedziała, że on współgra ze stresem :/
    kazała przyjść i przepisze mi Infolic :/
    po co mam iść do niej skoro Infolic mogę kupić bez recepty ? :/
    ojj chyba chciała zarobić 150zł na wizycie..
    nie idę do niej zastanawiam, się czy się nie wybrać do innego jeszcze dziś :)

    samira lubi tę wiadomość

    dqprj44jt7qos0i5.png
    dqprj44j14rw1kad.png
  • Rudasek Autorytet
    Postów: 5605 4556

    Wysłany: 25 czerwca 2014, 14:44

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasika8303 wrote:
    Dziewczyny leze w szpitalu,dostalam krwotoku.nacrazie maluszek walczy,serduszko mu bije,ale nikle szanse ze uda mu sie.generalnie zawalona zostala tamta wizyta w szpitalu,powinnam dostac zastrzyk ktory dostalam dopiero teraz,prosze trzymajcie za mojego kropeczka kciuki :-(


    Kasieńko, trzymamy kciuki!!!!!! Jescie silni, musi byc dobrze!!!

    " Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Katarzyna87 Autorytet
    Postów: 4528 6014

    Wysłany: 25 czerwca 2014, 14:44

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie już nie plamienie na brązowo, tylko czerwień ;( Buuu

    ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 25 czerwca 2014, 14:46

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zajsonek wrote:
    Wróciłam.
    LH 5,25 mIU/ml (2,4-12,6)
    FSH 5,88 mIU/ml (3,5-12,5)
    Estradiol 144 pmol/l (46-607)
    Prolaktyna 546,1 uIU/ml (102-496) więc podwyższona, dzwoniłam do gin, powiedziała, że on współgra ze stresem :/
    kazała przyjść i przepisze mi Infolic :/
    po co mam iść do niej skoro Infolic mogę kupić bez recepty ? :/
    ojj chyba chciała zarobić 150zł na wizycie..
    nie idę do niej zastanawiam, się czy się nie wybrać do innego jeszcze dziś :)
    stosunek lh\fsh bardzo dobry bo wynosi 0,99 czyli super

    na prolaktynę Bromergon albo na początek costagnus ,chyba pisałaś ostatnio ze go kupiłaś ,bierzesz przez 3miechy bez przerwy ,potem przerwa na 3 i znów powtarzasz w ciąży przerywasz branie

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2014, 14:50

    Zajsonek lubi tę wiadomość

  • Tygrysek Autorytet
    Postów: 1448 2183

    Wysłany: 25 czerwca 2014, 14:46

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasika8303 wrote:
    Dziewczyny leze w szpitalu,dostalam krwotoku.nacrazie maluszek walczy,serduszko mu bije,ale nikle szanse ze uda mu sie.generalnie zawalona zostala tamta wizyta w szpitalu,powinnam dostac zastrzyk ktory dostalam dopiero teraz,prosze trzymajcie za mojego kropeczka kciuki :-(


    Trzymaj cię Kochana! Wszystko będzie dobrze! Trzymamy kciuki za kropka!

    Natalka 03.2015 <3
  • julita Autorytet
    Postów: 3182 4326

    Wysłany: 25 czerwca 2014, 14:50

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasika trzymajcie się dzielnie! <3

    tb73e6ydt52f9usr.png
    5b09e6ydos8pxq3s.png
    h44es65g5xhwh8nn.png
  • Zajsonek Autorytet
    Postów: 2474 2400

    Wysłany: 25 czerwca 2014, 14:52

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    stosunek lh\fsh bardzo dobry bo wynosi 0,99 czyli super

    na prolaktynę Bromergon albo na początek costagnus ,chyba pisałaś ostatnio ze go kupiłaś ,bierzesz przez 3miechy bez przerwy ,potem przerwa na 3 i znów powtarzasz w ciąży przerywasz branie


    A czy mogę go zacząć brać teraz od 5dc czy zaczekać cały cykl ? :(

    dqprj44jt7qos0i5.png
    dqprj44j14rw1kad.png
  • Ofelaine Autorytet
    Postów: 2573 2532

    Wysłany: 25 czerwca 2014, 14:53

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasika8303 wrote:
    Dziewczyny leze w szpitalu,dostalam krwotoku.nacrazie maluszek walczy,serduszko mu bije,ale nikle szanse ze uda mu sie.generalnie zawalona zostala tamta wizyta w szpitalu,powinnam dostac zastrzyk ktory dostalam dopiero teraz,prosze trzymajcie za mojego kropeczka kciuki :-(

    Wspieram kochana <3 będzie wszystko dobrze !

    atdc8iikup31msj2.png
  • Ofelaine Autorytet
    Postów: 2573 2532

    Wysłany: 25 czerwca 2014, 14:54

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zajsonek ładnie wyglądają twoje wyniki i mam nadzieję ze szybko prolaktynę zbijesz i będzie dzidzia :)

    Zajsonek lubi tę wiadomość

    atdc8iikup31msj2.png
  • Zajsonek Autorytet
    Postów: 2474 2400

    Wysłany: 25 czerwca 2014, 14:55

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ofelaine wrote:
    Zajsonek ładnie wyglądają twoje wyniki i mam nadzieję ze szybko prolaktynę zbijesz i będzie dzidzia :)

    kochana <3 :*

    dqprj44jt7qos0i5.png
    dqprj44j14rw1kad.png
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 25 czerwca 2014, 15:06

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zajsonek wrote:
    A czy mogę go zacząć brać teraz od 5dc czy zaczekać cały cykl ? :(
    możesz zacząć teraz brać i jechać przez 3miechy a jak ciąża to zaraz przerwać, jak ważysz minij niż 60kg to jedna tab. jak powyżej 60 to dwie rano po śniadaniu

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2014, 15:11

    Zajsonek lubi tę wiadomość

‹‹ 503 504 505 506 507 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ
Fundusze Europejskie: Inteligentny Rozwój Narodowe Centrum Badań i Rozwoju Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego