Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nasturcja, dlatego ci nie wychodzi! Teraz dużo praktyki i w tym cyklu wam wyjdzie. Ten cholerny test nie daje mi spokoju, idę po peppino, sprawdzałam nimi, czy jeszcze coś w moczu jest, ale nie z pierwszego moczu tylko popołudniowego i wczoraj był już negatyw. Aaaaa cierpliwości muszę się nauczyć
Widzę właśnie chmurę w kształcie indyka i hipopotamaKasia *, Tygrysek, Ewa99 lubią tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
Rudasku piękna dzidzia :D :* niech zdrowo rośnie :* Fajnie, że trafiłaś na takiego lekarzaOna -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Na forum internetowym znalazłam mojego doktorka udziela się jako ekspert.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
10.06 długi protokół
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
Dziewczyny leze w szpitalu,dostalam krwotoku.nacrazie maluszek walczy,serduszko mu bije,ale nikle szanse ze uda mu sie.generalnie zawalona zostala tamta wizyta w szpitalu,powinnam dostac zastrzyk ktory dostalam dopiero teraz,prosze trzymajcie za mojego kropeczka kciuki
samira, julita, Iwka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kasika8303 wrote:Dziewczyny leze w szpitalu,dostalam krwotoku.nacrazie maluszek walczy,serduszko mu bije,ale nikle szanse ze uda mu sie.generalnie zawalona zostala tamta wizyta w szpitalu,powinnam dostac zastrzyk ktory dostalam dopiero teraz,prosze trzymajcie za mojego kropeczka kciuki
Kochana wszystko bedzie dobrze! Walczcie! Trzymam za Ciebie kciuki!
Nie poddawaj się! -
nick nieaktualnykasika8303 wrote:Dziewczyny leze w szpitalu,dostalam krwotoku.nacrazie maluszek walczy,serduszko mu bije,ale nikle szanse ze uda mu sie.generalnie zawalona zostala tamta wizyta w szpitalu,powinnam dostac zastrzyk ktory dostalam dopiero teraz,prosze trzymajcie za mojego kropeczka kciuki
Kasia * lubi tę wiadomość
-
kasika trzymam mocno kciuki żeby wszystko było dobrze!
Nasturcja, zdejmuj gacie i się bzykaj, tylko nie pomylcie dziurki!M4DZI4 lubi tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
10.06 długi protokół
Koniec naszych starań. -
Wróciłam.
LH 5,25 mIU/ml (2,4-12,6)
FSH 5,88 mIU/ml (3,5-12,5)
Estradiol 144 pmol/l (46-607)
Prolaktyna 546,1 uIU/ml (102-496) więc podwyższona, dzwoniłam do gin, powiedziała, że on współgra ze stresem
kazała przyjść i przepisze mi Infolic
po co mam iść do niej skoro Infolic mogę kupić bez recepty ?
ojj chyba chciała zarobić 150zł na wizycie..
nie idę do niej zastanawiam, się czy się nie wybrać do innego jeszcze dziśsamira lubi tę wiadomość
-
kasika8303 wrote:Dziewczyny leze w szpitalu,dostalam krwotoku.nacrazie maluszek walczy,serduszko mu bije,ale nikle szanse ze uda mu sie.generalnie zawalona zostala tamta wizyta w szpitalu,powinnam dostac zastrzyk ktory dostalam dopiero teraz,prosze trzymajcie za mojego kropeczka kciuki
Kasieńko, trzymamy kciuki!!!!!! Jescie silni, musi byc dobrze!!!
-
nick nieaktualnyZajsonek wrote:Wróciłam.
LH 5,25 mIU/ml (2,4-12,6)
FSH 5,88 mIU/ml (3,5-12,5)
Estradiol 144 pmol/l (46-607)
Prolaktyna 546,1 uIU/ml (102-496) więc podwyższona, dzwoniłam do gin, powiedziała, że on współgra ze stresem
kazała przyjść i przepisze mi Infolic
po co mam iść do niej skoro Infolic mogę kupić bez recepty ?
ojj chyba chciała zarobić 150zł na wizycie..
nie idę do niej zastanawiam, się czy się nie wybrać do innego jeszcze dziś
na prolaktynę Bromergon albo na początek costagnus ,chyba pisałaś ostatnio ze go kupiłaś ,bierzesz przez 3miechy bez przerwy ,potem przerwa na 3 i znów powtarzasz w ciąży przerywasz branieWiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2014, 14:50
Zajsonek lubi tę wiadomość
-
Trzymaj cię Kochana! Wszystko będzie dobrze! Trzymamy kciuki za kropka!Natalka 03.2015
-
samira wrote:stosunek lh\fsh bardzo dobry bo wynosi 0,99 czyli super
na prolaktynę Bromergon albo na początek costagnus ,chyba pisałaś ostatnio ze go kupiłaś ,bierzesz przez 3miechy bez przerwy ,potem przerwa na 3 i znów powtarzasz w ciąży przerywasz branie
A czy mogę go zacząć brać teraz od 5dc czy zaczekać cały cykl ?
-
Wspieram kochana będzie wszystko dobrze ! -
nick nieaktualnyZajsonek wrote:A czy mogę go zacząć brać teraz od 5dc czy zaczekać cały cykl ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2014, 15:11
Zajsonek lubi tę wiadomość