Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Pewnie ze tak...zjesz co,s dobrego w barze! a relaks Wam sie przyda, niech sobie choćby mąż wypocznie i odstresuje sie! wycieczka Wam sie przyda! ja mam zamiar w sierpniu /wrzesniu do grecji leciec! wiec wiesz...
a co do pytań to sie okaze! ale jestem ciekawa pana PAPA, jeszcze pół godzinki i lece DZiewczeta!!! zobaczyć mojego cudnego doktorka..ale znajać mnie fo wiecie jak jest, sa gusta i gusiki,...moze sie okazać ze sie rozczaruje! :)piekno to sprawa wzgęlna!Kasia *, Rybeńka, mizzelka, Sue lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnytak to jasne ze sobie troszke posiedzisz i nie wgoracej bo rozluznia naczynia i moze byc krwotok nozki sobie mozesz pomoczyc chodzi tez rybenko onapor jaki woda nacika na twoje cialo imaice tez jak jestes wbasenie i to moze byc grozne ale jak bedziesz uwazac moczyc łapki to spokojnie mozesz jechac wszytko zumiarem pamietaj ze nie jestes juz sama
Rybeńka, samira lubią tę wiadomość
-
Pamiętam Kochana :* Ale właśnie też mi zależy, żeby Mąż się zrelaksował, bo cały rok ciężko pracuje to mu się też coś należy
mizzelka, Kasia * lubią tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Rudasku czekamy z niecierpliwością na relację :*Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
mizzelka wrote:a ja w wannie lubie gorące kąpiele jeny jak bd mi ciężko z tego kiedys zrezygnować..
mizzelka, Tygrysek lubią tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymizzelka wrote:a ja w wannie lubie gorące kąpiele jeny jak bd mi ciężko z tego kiedys zrezygnować..
mizzelka lubi tę wiadomość
-
siostra męża też uwielbia i się tak kąpała do 4 miesiąca bo nie wiedziala ze ma synka... potem raz na jakis czas takie relaksacyjne sobie robila choć jej mąż na nią krzyczał ale nie mogła sobie odpuścić
oj będę ubolewać ale w zimnej się nie wykąpię jestem ciepłolubna -
Hej kochane witam sie ponownie w drugiej czesci poranka
Co do listy to podzielam zdanie Mizelki i innych kolezanek, ze kazdy robi jak uwaza, nikt nikogo przeciez nie zmusza do testowania, pisania, wpisywania sie w liste itp. Moj dzien bez Was bylby dniem straconym, co tez pokazalam bedac na urlopie w zeszlym tygodniu, zagladalam do Was codziennie
Co do kawy to ja pije Davidoffa od lat czarnego i nie zamienie kawy na zadna inna. Kawe z ekspresu lubie tez, ale taka jedna mala to zawsze bylo malo, a po 4 mialam juz oczy w kolo glowy wiec ostatecznie odpuscilam. Nie mlecze bo nie toleruje laktozy.
co do kapieli to mysle ze tak jak z kawa, herbata i innymi rzeczami, wszystko jest dla ludzi, byle z umiarem. Ja się kąpałam, oczywiscie nie przesiadywalam w wannie po godzinie, bo zwyczajnie tego nie lubie, ale posiedziec mozna, byle nie byl to wrzatek. Mysle, ze nie ma co popadac w paranoje. Kazda ma swoj mozg i tez nie mozna kierowac sie tylko i wylacznie tym, co pisza w necie, a tez wiadomo, ze co lekarz to inna opinia dosc czesto.
Poza tym cieple kapiele wspomagaja cellulit
Ja mam 21 zaproszen do wypisania i kopert, wiec biore sie do roboty. Dzis grupa córki ma turniej pilki noznej i dziewczynki ida kibicowac, ja tez jade bo rodzice tez sa zaproszeni wiec ok 13 bede od Was zmykac juz do wieczora, bo dzis tez moje dziecie ma randke znowu kolega przychodzi do nas
W piatek koniec roku i koniec wstawania o 7 rano Jupi!!! Ale czad
A mnie od wczoraj wieczorem tak raz na jakis czas pobolewa brzuch na @ i dupa nie ma, tylko tempka spadla i wciaz nic..Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2014, 10:37
mizzelka, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
i będą wakacje choć ja ich nie bd czuła
dokladnie nie ma co przesadzać jakoś kobiety żyją i z kawami i gorącymi kąpielami i siostra męża piwko nawet wypiła bo bylismy u nich i potem pojechalismy nad morze itp.. to byla bodajze w 3 miesiacu albo w drugim nie pamiętam dokladnie. a nie testowała itp bo 3 lata byli po slubie i miala bardzo niereguralne cykle ;p więc czasami jej znikał i nie miała żadnych objawów, nic.. kiedys mi opowiadala ze pozniej zaczęłą się zastanawiac co tak dlugo tej małpy nie ma.. i że poszła ze znajomymi na pizzę i ją odrzuciło a zawsze jadła ze smakiemDaisy lubi tę wiadomość
-
Ja lubię kąpiele, ale w temperaturze takiej pokojowej, że jak wchodzę do wody to praktycznie nie czuję różnicy między powietrzem, a wodą oczywiście z dużą ilością piany.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
A ja to najbardziej lubie prysznic, jakos nie lubie przesiadywac w wannie, dlatego jej nie mamy nawet w domu haha. Kiedys zapewne stanie w lazience u gory taka duza narozna, bo wszystko juz jest przygotowane, ale jakos nikomu sie nnie spieszy :p Ale mam lenia dzis, do tego moj otworzyl w nocy okno bo bylo goraco no i zasnal. A ja rano juz przeziebiona sie obudzilam, moze stad ta tempka tak niska. Eh ja to sie łudzę, ze moze jeszcze wszystko moze sie na tym wykresie zmienic, ale z 2 str chcialabym juz zeby @ przyszla w koncu!
-
nick nieaktualny
-
Witajcie Dziewczyny
Za Wami nadążyć, to naprawdę ciężko czasem Natrzaskałyście już stron tyle, że szok
Ja właśnie piję kawę - jedna, mała nie zaszkodzi, 9h pracy przede mną, a dziś ciężki dzień się szykuje - od 14 do 19 same spotkania, bleh!
Ja też lubie prysznic, chłodny na koniec, bo fajnie działa na skórę
Mizzelka, nie znam się, ale ten Twój wykres wygląda naprawdę dobrze!!Daisy, mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny