Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Czerwcowe Testerki :)
Odpowiedz

Czerwcowe Testerki :)

Oceń ten wątek:
  • Ofelaine Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasek wrote:
    o mamo...odważna Kobieta!!! :)
    chętnie CI podrzuce jak chcesz, ale tylko mdłości :D nic wiecej :D:D:D

Zajsonek, trzymamy kciuki :):):)

A wiruski dorzucisz do tego chociaż? Akurat jestem chyba w trakcie owulacji :D A więc przydałoby się trochę :D

atdc8iikup31msj2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2014, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2019, 22:02

Kamelia lubi tę wiadomość

• Ofelaine Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    la wrote:
    Ja tak myślę, że jeżeli miało się coś we mnie dziać, to było w piątek dwudziestego. Złapał mnie wtedy w środku dnia niesamowity skurcz, aż się nie mogłam chodzić ani ruszać się i przeszedł po nospie, od tamtego czasu nic się nie dzieje, brzuch nie boli.

Oby cię intuicja nie zawiodła :)

la lubi tę wiadomość

atdc8iikup31msj2.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ofelaine wrote:
    A wiruski dorzucisz do tego chociaż? Akurat jestem chyba w trakcie owulacji :D A więc przydałoby się trochę :D

Pewnie ze dorzuce.....

dorzucam <3 <3 <3 <3 <3 <3....i duzio duzio wiecej!!!!!

owocnej owulacji :D

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    la wrote:
    Ja tak myślę, że jeżeli miało się coś we mnie dziać, to było w piątek dwudziestego. Złapał mnie wtedy w środku dnia niesamowity skurcz, aż się nie mogłam chodzić ani ruszać się i przeszedł po nospie, od tamtego czasu nic się nie dzieje, brzuch nie boli.

Mnie tez chyba 6 dni po owu złapał w nocy ból brzucha tak mocny ze aż mnie obudził ale szybko przeszedl. Teraz tylko brzuch mnie tak cmi no ale pewnie się zaraz rozkreci i przyjdzie @...

relgwn15ds2ncxvn.png
  • Rybeńka Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojjj Rudasku współczuję, ja w pierwszej ciąży miałam straszne mdłości, nawet z łóżka wstać nie mogłam, a teraz w ogóle nie czuję, że jestem w ciąży, jedynie piersi mnie bolą i mam dość mocne zawroty głowy. Co do zielonej herbaty gdzieś mi się kiedyś rzuciło, że kobiety w ciąży nie powinny jej pić chyba...
    Co do listy też nie uważam, żeby ona stresowała, kto chce to się wpisuje, a cudnie patrzeć na tyle boćków :)

Kochane mam pytanie, przepraszam ale nie chcę na fioletowej się pytać, wolę Was bo Wy zawsze coś mądrego doradzicie :) więc pytanie brzmi czy we wczesnej ciąży można iść na baseny termalne? bo wybieramy się w lipcu do Zakopanego i mój chciał na Słowację się wybrać na termy, a ja teraz nie wiem czy mogę.

mizzelka, samira lubią tę wiadomość

Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa <3

<3 MAJUSIA <3
    28.02.2015r.

<3 MICHAŚ <3
    05.10.2017r.

On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..

Zaczynamy 9cs
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rybeńka....oby Ci sie nie zaczeły, ja w 4 tyg też nie miałam a ateraz mnie dopadły!
    Kochana co do pytania to jeszcze nie wiem, ale o 11.30 mam wizyte i zapytam, bo już mnie ktos o to prosił! :) wiec popytam o baseny, jacuzzi itd :)
    odpowiem ok 12.30 chyba ze któras wie i mnie ubiegnie! :)

Rybeńka lubi tę wiadomość

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • la Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tego co słyszałam jacuzzi nie je polecane ze względu na ilość bakterii w ciepłej wodzie.
    O termach nie mam pojęcia.

2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
    -
    maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
    10.06 długi protokół
    19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
    24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
    24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
    30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔

01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna

Koniec naszych starań.
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie wiem jaka tempka jest w tych termach bo nie bylam.. ale odradza się sauny i gorące kąpiele..

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • Rybeńka Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    te gorące kąpiele to wiem, do jacuzzi nie chce wchodzić, Rudasku będę wdzięczna za info od lekarza :)
    "Do dyspozycji Gości oddajemy 20 różnej wielkości basenów z wodą termalną, zarówno wewnętrznych, jak i zewnętrznych, w których temperatura wody waha się od 30 do 38°C*." tak pisze na stronce

Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa <3

<3 MAJUSIA <3
    28.02.2015r.

<3 MICHAŚ <3
    05.10.2017r.

On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..

Zaczynamy 9cs
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2014, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ,

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2019, 22:02

• Tygrysek Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    la wrote:
    To inka, nie lubię inki.
    Uwielbiam INKĘ!

mizzelka lubi tę wiadomość

Natalka 03.2015 <3
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana a gdzie jedziecie ?

Zreszta była w obu dwóch w Zakopanem, na prawde ta woda nie jest jakas gorąca, mysle ze znajdziesz cos dla siebie!
    ale zapytam Pana Lekarza to Ci odpwoeim potem! :) ale mysle ze nie masz sie czego bać, tam na prawde jest różnorodnośc temperatur wody! :)

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja nie wiem, ciekawe.. warto zapytać :) niech rozwieje wątpliwości nasze :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2014, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja pytałam kiedys rybenko swojego gina i odradzał mi jacuzi i bicze wodne nic co bije cie albo masuje po plecach ikrzyzyu i napewno nie wtak wczesnej ciazy jka juz sie zarodek zagdziezdzi po 12 tygodnia tak jes=li nic sie nie dzieje ale pow to pani decyzja ja bym nie szedl i nie ryzykowal

• Rybeńka Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.aquacityresort.com/pl

Chcemy sobie zrobić tam wycieczkę jednodniową :)

mizzelka lubi tę wiadomość

<3 MAJUSIA <3
    28.02.2015r.

<3 MICHAŚ <3
    05.10.2017r.

Zaczynamy 9cs
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak Chlopu wyciagne liste pytań to zwairuje!!!! :):):) drugi raz mnie nie przeyjmie :) buahhahahaha :)

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hihihi oj pan Papa nie będzie złyyyy :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2014, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ciazy igilnie nie wolno brac kapieli w wannie tylko prysznic nasluchalam sie tego na oddziale ginek i wkadej lazience byla inofrmacja jesli jestes wciazy korzystaj tylko zprysznica wykrzyknik :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2014, 10:21

• Rybeńka Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha kto pyta nie błądzi.
    Tak sobie myślę, że ja nawet nie muszę siedzieć cały czas w wodzie, posiedzę 5 minut, wyjdę, po jakimś czasie znów wejdę, albo sobie nogi pomoczę. Tam nas będzie więcej, więc mogę zdjęcia porobić, książkę na leżaku poczytać :) Chyba nudzić się nie będę, ale na pewno nie będę wchodzić nigdzie tam gdzie będzie gorąca woda.

<3 MAJUSIA <3
    28.02.2015r.

<3 MICHAŚ <3
    05.10.2017r.

Zaczynamy 9cs
‹‹ 497 498 499 500 501 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ