Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam tylko przed @ pryszcze. U mnie odpuszczenie było i tak po trochę nadal tak mam, ale wiecie jak tu się nie nakręcić kiedy mam tak na prawdę pierwszy cykl z jakąkolwiek szansą na zajście2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualny
-
hej
o i ja dorzucę,że ten luz jest dobry ja dostałam clo pierwszy raz to wiecie, nadzieja ogromna, ale okazało się że mąż ma laparo a po niej...antybiotyk aż do owu! No to ja załamana ale się staramy. No i ta tempka taka była równa to byłam pewna że jak u większości clo za 1 razem nie podziałał to kolejne serducha już na luzie i nie wiem jak ale się udało a nerwy miałam bo dupka miałam brać 16dc a tu bez owu i czekałam, to 20dc powiedziałam"w dupie to mam"i zaczęłam braćmizzelka, Rybeńka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
przecież nikt nikogo nie zmusza do wpisywania się na listę kto chce to się wpisuje, kto chce udostępnia wykres
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2014, 09:00
mizzelka, Izuniaa89, Rybeńka lubią tę wiadomość
27.03.2014 [*]
udało się czekamy na Ciebie Skarbie :*
10 sierpień 2016 r. godz: 8:30 - córcia Oliwia -
Nona wrote:Ok jasne, lista oczywiście może być ale jak kogoś to stresuje to sie na listę nie wpisuje tylko sobie testuje bez informowania kiedy.
no jak dla mnie szkoda że już zbliża się ku końcowi i niektóre kobietki będzie mi ciężko znaleźć.....Daisy lubi tę wiadomość
-
Lista jest po to żeby móc się cieszyć z tymi, którym wyszło i wspierać te, które przechodzą na przyszły miesiąc. Zresztą chyba większość dziewczyn będzie się nakręcać bo to normalne + jeżeli stres miałby aż takie znaczenie to nie byłoby wpadek, bo większość jak się dowie np. że pękła gumka to się stresuje i to mocno.
Daisy lubi tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
10.06 długi protokół
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
la wrote:Lista jest po to żeby móc się cieszyć z tymi, którym wyszło i wspierać te, które przechodzą na przyszły miesiąc. Zresztą chyba większość dziewczyn będzie się nakręcać bo to normalne + jeżeli stres miałby aż takie znaczenie to nie byłoby wpadek, bo większość jak się dowie np. że pękła gumka to się stresuje i to mocno.
-
mizzelka nawet nie wspominaj
julita trzymam kciuki za szybką @ i nowy cykl.mizzelka lubi tę wiadomość
-
10.06 długi protokół
Koniec naszych starań. -
mizzelka wrote:nie lubię tego a taki piękny wykresik był. ale ciekawe bo mialas 1,1 a teraz 0,3. Dziwne, może skok hormonalny czy co.
ehhh..
mizzelka, ale za to ty masz teraz piękny wykres, tempka w górę cały czas leci
a może zaskoczyło w końcu?
jeszcze dzisiaj towarzyszy mi złość przez moje niepowodzenie, ale do weekendu mi przejdzie, poczułabym się lepiej gdyby dzisiaj przyszła @
-
dziewczyny zrobiłam wczoraj testa z wieczornego siku (14dpo) i wyszedł cień cienia. Jeśli @ nie przyjdzie to powtórzę. Wydaje mi się, że to przebarwienie testu. Więc spokojnie, bez stresu, czekam na rozwój wydarzeń
mizzelka, Kamelia, M4DZI4, Kasia *, Daisy, samira lubią tę wiadomość
-
la wrote:Ja mam tylko przed @ pryszcze. U mnie odpuszczenie było i tak po trochę nadal tak mam, ale wiecie jak tu się nie nakręcić kiedy mam tak na prawdę pierwszy cykl z jakąkolwiek szansą na zajście
Ten cykl który trwai beeeedddzie trwaał 9 miechów! też miałam pierwszy kiedy nie było czegoś co mogłoby w jakikolwiek sposób negatywnie wpłynąć i się udało. Dlatego dziewczyny nie traćcie wiary! Bo na pewno się uda. Spróbujcie wsłuchać się w siebie, wyciszyć.
Ja niestety kawę już odstawiłam. A dziś kolejny dzień pod tytułem: Kaj jo je? Kaj je moje łóżko? Zasypiam, a jeszcze 6h w pracy.la, Rybeńka lubią tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
Nona wrote:Ok jasne, lista oczywiście może być ale jak kogoś to stresuje to sie na listę nie wpisuje tylko sobie testuje bez informowania kiedy.
jak komuś nie pasuje to wogóle nie informuje : ) i na liście go nie mamizzelka, Daisy lubią tę wiadomość
-
julita wrote:mizzelka, ale za to ty masz teraz piękny wykres, tempka w górę cały czas leci
a może zaskoczyło w końcu?
jeszcze dzisiaj towarzyszy mi złość przez moje niepowodzenie, ale do weekendu mi przejdzie, poczułabym się lepiej gdyby dzisiaj przyszła @
niech szybko przylezie i szybko pójdzie :* za drugim razem musi się udać
i będzie eleganckojulita lubi tę wiadomość
-
Tygrysku mam nadzieję
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2014, 09:14
Tygrysek lubi tę wiadomość
-
10.06 długi protokół
Koniec naszych starań.