Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam tylko przed @ pryszcze. U mnie odpuszczenie było i tak po trochę nadal tak mam, ale wiecie jak tu się nie nakręcić kiedy mam tak na prawdę pierwszy cykl z jakąkolwiek szansą na zajście2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualny
-
hej
o i ja dorzucę,że ten luz jest dobryja dostałam clo pierwszy raz to wiecie, nadzieja ogromna, ale okazało się że mąż ma laparo a po niej...antybiotyk aż do owu! No to ja załamana ale się staramy. No i ta tempka taka była równa to byłam pewna że jak u większości clo za 1 razem nie podziałał to kolejne serducha już na luzie i nie wiem jak ale się udało
a nerwy miałam bo dupka miałam brać 16dc a tu bez owu i czekałam, to 20dc powiedziałam"w dupie to mam"i zaczęłam brać
mizzelka, Rybeńka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
przecież nikt nikogo nie zmusza do wpisywania się na listę
kto chce to się wpisuje, kto chce udostępnia wykres
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2014, 09:00
mizzelka, Izuniaa89, Rybeńka lubią tę wiadomość
27.03.2014 [*]
udało sięczekamy na Ciebie Skarbie :*
10 sierpień 2016 r. godz: 8:30 - córcia Oliwia -
Nona wrote:Ok jasne, lista oczywiście może być ale jak kogoś to stresuje to sie na listę nie wpisuje tylko sobie testuje bez informowania kiedy.
ale to każdy ma swój rozum i wie co robi
ale według mnie jest dobra bo wtedy spotykają się kobietki na podobnym etapie cyklu i piszą co u nich sie dzieje itp.. można podpytać kobietki które odniosły sukces.. o cykle o hormony, jest tu wielkie wsparcie kiedy @ się pojawi
no jak dla mnie szkoda że już zbliża się ku końcowii niektóre kobietki będzie mi ciężko znaleźć.....
Daisy lubi tę wiadomość
-
Lista jest po to żeby móc się cieszyć z tymi, którym wyszło i wspierać te, które przechodzą na przyszły miesiąc. Zresztą chyba większość dziewczyn będzie się nakręcać bo to normalne + jeżeli stres miałby aż takie znaczenie to nie byłoby wpadek, bo większość jak się dowie np. że pękła gumka to się stresuje i to mocno.
Daisy lubi tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
10.06 długi protokół
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
la wrote:Lista jest po to żeby móc się cieszyć z tymi, którym wyszło i wspierać te, które przechodzą na przyszły miesiąc. Zresztą chyba większość dziewczyn będzie się nakręcać bo to normalne + jeżeli stres miałby aż takie znaczenie to nie byłoby wpadek, bo większość jak się dowie np. że pękła gumka to się stresuje i to mocno.
-
mizzelka nawet nie wspominaj
julita trzymam kciuki za szybką @ i nowy cykl.mizzelka lubi tę wiadomość
-
10.06 długi protokół
Koniec naszych starań. -
mizzelka wrote:nie lubię tego
a taki piękny wykresik był. ale ciekawe bo mialas 1,1 a teraz 0,3. Dziwne, może skok hormonalny czy co.
ehhh..
mizzelka, ale za to ty masz teraz piękny wykres, tempka w górę cały czas leci
a może zaskoczyło w końcu?
jeszcze dzisiaj towarzyszy mi złość przez moje niepowodzenie, ale do weekendu mi przejdzie, poczułabym się lepiej gdyby dzisiaj przyszła @
-
dziewczyny zrobiłam wczoraj testa z wieczornego siku (14dpo) i wyszedł cień cienia. Jeśli @ nie przyjdzie to powtórzę. Wydaje mi się, że to przebarwienie testu. Więc spokojnie, bez stresu, czekam na rozwój wydarzeń
mizzelka, Kamelia, M4DZI4, Kasia *, Daisy, samira lubią tę wiadomość
-
la wrote:Ja mam tylko przed @ pryszcze. U mnie odpuszczenie było i tak po trochę nadal tak mam, ale wiecie jak tu się nie nakręcić kiedy mam tak na prawdę pierwszy cykl z jakąkolwiek szansą na zajście
Ten cykl który trwai beeeedddzie trwaał 9 miechów! też miałam pierwszy kiedy nie było czegoś co mogłoby w jakikolwiek sposób negatywnie wpłynąć i się udało. Dlatego dziewczyny nie traćcie wiary! Bo na pewno się uda. Spróbujcie wsłuchać się w siebie, wyciszyć.
Ja niestety kawę już odstawiłam. A dziś kolejny dzień pod tytułem: Kaj jo je? Kaj je moje łóżko?Zasypiam, a jeszcze 6h w pracy.
la, Rybeńka lubią tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
Nona wrote:Ok jasne, lista oczywiście może być ale jak kogoś to stresuje to sie na listę nie wpisuje tylko sobie testuje bez informowania kiedy.
jak komuś nie pasuje to wogóle nie informuje : ) i na liście go nie mamizzelka, Daisy lubią tę wiadomość
-
julita wrote:mizzelka, ale za to ty masz teraz piękny wykres, tempka w górę cały czas leci
a może zaskoczyło w końcu?
jeszcze dzisiaj towarzyszy mi złość przez moje niepowodzenie, ale do weekendu mi przejdzie, poczułabym się lepiej gdyby dzisiaj przyszła @
niech szybko przylezie i szybko pójdzie :* za drugim razem musi się udać
i będzie eleganckojulita lubi tę wiadomość
-
Tygrysku mam nadzieję
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2014, 09:14
Tygrysek lubi tę wiadomość
-
10.06 długi protokół
Koniec naszych starań.