Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKochana no to gratulacje!!!! Na pewno z rana Mizzelka wstawi Ci pięknego bociana A ja z góry dziękuję za piękny prezent na moje urodzinki
Powiedziałabym rozgość się, ale jak widzisz część dziewczyn pewnie już na lipcówkach, a część na fioletowej
A żyjemy w takich czasach, że jak masz ochotę na betę to idziesz i robisz ;)Mi Pani też powiedziała, że nie rozumie po co mi druga beta, a ja jej spokojnie powiedziałam, by sprawdzić jak ładnie rośnie i pobrała i tyle
GRATULACJE DIAMONDS
i tradycyjnie nudnej ciążyWiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2014, 00:16
diamonds, mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Diamonds gratulacje!! Ciesze sie bardzo, ze sie udało:)
Oby udało nam sie przejść przez ciaze bez problemów:)
Meridka, dzięki, uspokoilas mnie. Poza tym, leze wlasnie w lozku i czuje, ze mne mdli... A mówili nie chwal dnia przed zachodem słońca:)
-
Diamonds świetne wiadomości, gratulacje!!!
Sue, ja gdzieś słyszałam, że te mdłości to trochę genetyczne. Jak mama miała to duże prawdopodobieństwo że ty też. U mnie w rodzinie był z tym spokój. Zobaczymy co u mnie będzie.
Leżę teraz w łóżku na brzuchu i zastanawiam się czy na tym brzuchu mogę leżeć??
U mnie ten lekko brazowawy śluz był wczoraj raz po sikaniu, potem odpoczywalam i juz do teraz spokój. Taaaaaaak tylko spokój nas uratuje.
Juz nie mogę się doczekać 18 lipca wizyty u ginekologa. A to jeszcze tyle dni...diamonds lubi tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej
a ja się oficjalnie żegnam z czerwcówkami wczoraj przywitała mnie @ i wg, OF kolejne testowanie przypadnie dopiero w sierpniu
życzę dużo radości Mamusiom i jeszcze powodzenia oczekującym testerką czerwcowym i spokoju dla tych, które podejmują walkę na nowo
No a każdej życzę pogodnej, rodzinnej niedzielisamira lubi tę wiadomość
-
hej mam internet tylko chwile bo tu przerywa-
narazie sie trzymammy- mialam usg w pt i serduszko bilo- jutro robia mi badanie- trzymajcjie kciuki zeby wszytsko dobrze sie skonczylo!!!!!!!!
nadal leze!!!!!
samira, gosia_9020, mizzelka, JusWik, Milcia, Tygrysek, Ofelaine, przedszkolanka:), Rybeńka, Katarzyna87, M4DZI4, aisza, Daisy, Iwka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysłoneczna 85 wrote:hej mam internet tylko chwile bo tu przerywa-
na razie się trzymamy- miałam usg w pt i serduszko bilo- jutro robią mi badanie- trzymajcie kciuki żeby wszystko dobrze się skończyło!!!!!!!!
nadal leżę!!!!!
uff.. oby tak dalej,trzymam kciuki za dalsze dobre wieści -
nick nieaktualnyMagda_lena88 wrote:hej
a ja się oficjalnie żegnam z czerwcówkami wczoraj przywitała mnie @ i wg, OF kolejne testowanie przypadnie dopiero w sierpniu
życzę dużo radości Mamusiom i jeszcze powodzenia oczekującym testerką czerwcowym i spokoju dla tych, które podejmują walkę na nowo
No a każdej życzę pogodnej, rodzinnej niedzieliMagda_lena88 lubi tę wiadomość
-
CZERWCÓWECZKI
1 - inezka (@), Katiś, merida17, Mała Mi86 , klaudiaslask
2 - Kaśka (@), JaKo , mandragora , bella84 , Nenaaa , Violik , Kropek29 , emili . Agi , Leyla , marcela29 , BasiaPelasia
3 - aja(-), mirusia77 Martuniss, słońce ,Edytka ,
4 - XxMoniaXx (-), paaulla84 (@), Januszkowa , angelis8 , Izzy
5 - basiulkaa_89 (@), dzastina2005(-), potforzasta(@), Ania_84(@), Promoszka
6 - Iwka (@), Eruanna , Dora8201 , bulinek88 , Borgnesse , justi87(@)
7 - Gosiacu(@), sonia18a (-)
8 - kasia1988 , marcela29 , efcia90 , olcia87
9 - slodka100 (@), gusiaa , Anuśka (-), słoneczna 85 , hakuna.matata (-), lula88 , kasiatoja Angelstw , Chajko
10 - Mega (@), Paragonik_93 (@), Rudasek , Sue , pudel22 , ofelaine (@)
11 - Welonisia (@), Tygrysek86 (@), *Sylwia
12 - Rubi(@), lulu_ovufriend (@), Kasiulik
13 - Brawurka84(@), zara (@), maja35 magdaleka_ka (@), munirka (@), Aprilka (@), olencja(@)
14 - Carola55 , ep7
15 - kierzynka (@), kasianadine
16 - Ewa99 (-), czrnula22 (@), motyl1993 (@), myska , majka86 , diamonds
17 - madzianka(@), magmiecz , dorocia2324 , zlobk , PatrycjaP
18 - przedszkolanka:) , Paula27 , ...WIKI...
19 - Aniiusiaaa5(@), Edka (-), MKMKK(@), Aneczka98 , anksunamun88
20 - pleasure (-), Ewelcia (-), marissith(@), dorka1979 , Krokodylica(@)
21 - Pantofelek , bommbelek89
22 - samira (-), JusWik(@), takasobieja, Pia Gizela
23 - chmurreczkaa (-), Izuniaa89, Zajsonek(@), kizia90(@), Madzik82 , Daisy (-), Tygrysek , kamyk08 , jaska , Rybeńka ,
24 - Julita (-), Kamelia
25 - Magda_lena88(-), Nasturcja(@),
26 - Tasiemka, Pysiaaa21(@), mizzelka , Zonia(@), La , Minuśka , Yasmin
27 - Iwonaa11(@), Betty Boop(@), czekajka , wibrażka , czekaja
28 - Bombelek87, liwi, Another
29 - Neli(@), Ola89, Aga89(-)
30 - aisza, Mirinda, staraczka, Kasia*, Z.
w tym miesiącu jest: 75
....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2014, 12:35
-
Diamonts gratulacje serdeczne
aptekarki mnie w ogóle zadziwiają... och losie a wiecie że jak kupywałam kwas foliowy na ten cykl to obsługiwała mnie ciężarna farmaceutka?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2014, 12:38
Sue, diamonds lubią tę wiadomość