Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Słoneczna, super, że już lepiej dalej trzymam kciuki2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
A mnie kochane dopadł taki katar, że chyba się uduszę cieknie mi z nosa jak z kranu. No i nie wiem co teraz z tym zrobić bo podejrzewam, że jutro będzie jeszcze gorzej
samira lubi tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualny
-
W ciazy na przeziebienie lekarka polecila mi: herbate z lipy, hebrate z czarnego bzu, Sambucol (wyciag z czarnego bzu -swietny),masc majerankowa pod bos, syrop z cebuli.
Rybeńka, mizzelka lubią tę wiadomość
Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
Dziękuję Madzik82 :-* jak tylko wrócimy do domu to wypróbuję te sposoby. Przedszkolanka ja teraz nie mam mdłości ale biegunki mam i tez mnie to trochę martwi.Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Rybeńka wrote:A mnie kochane dopadł taki katar, że chyba się uduszę cieknie mi z nosa jak z kranu. No i nie wiem co teraz z tym zrobić bo podejrzewam, że jutro będzie jeszcze gorzej
Rybeńko, ja bardzo źle reaguję na wszelakie krople do nosa i leki, które są z tej półki, więc mimo że nie jestem w ciąży mogę polecić:
- woda morska do nosa - świetnie wypłukuje, łatwa w aplikacji, dobrze oczyszcza
- maść pod nos, jak ktoś pisał wczesniej, majlepiej majerankowa, bardzo tania
- coś dla bardziej zaawansowanych - płukanie nosa (irygacja nosa) - średnio przyjemne, ja korzystam ze zwykłej buletki 0,5l z dzióbkiem. Koniecznie wieczorem i nie wychodzić z domu. -
Mam właśnie inicjator w domku, to jutro sobie zrobię taka inhalacje i kupię sobie ta wodę do nosa i maść. Nie dam się jakiemuś katarowi! Dziękuję moje Słoneczka za wszystkie rady! Jesteście niezastąpione :-*
merida17, mizzelka lubią tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualnymizzelka wrote:u mnie był spokoj ale chyba znow wróciły ale jeszcze kibla nie przytuliłam ufff
meridko to moze synuś że w tatusia
rybieńko może wodę morską dokup sobie.. mnie jak zatknie w nosie to psiukam do woli
Mizzelko ja obstawiam córeczkę tatusia jak będzie synek tez super, byle zdrowe i tak to nasz cud no ale marzy mi sie córka i jakos gadamy do niej zobaczymy
I Kochana nie życzę kibelka, tulaj męża- milion procent wiecej przyjemności korzystaj z rady o 3 tyg bardziej doswiadczonej ha!Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2014, 23:45
mizzelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:Merida dokładnie tak samo mam z mdłościami, tylko ja nie wymiotuję a biegunki mam;/ a buraki na samą myśl mi źle ;/ i taka to robota
Przejdą ten etap mam za sobą ale u mnie były z rana i w pracy nie było problemów ufff pózniej było w druga stronę, ze nic nie szło, a skończyło sie wymiotami dziś pierwszy dzień bez Umówiliśmy sie z Mała, ze od niedzieli musi pozwolić mi jeść, bo będzie nam zle i gorzej! Zdarzył sie cud- usłyszała z miejsca czuje sie lepiej jedzenie to jedzenieprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam was, ja to chyba nie zdąże zatestować, niby powinnam dziś to zrobić, ale nie miałam testu, a do tego dziś tempka spadła, w krzyżu boli okrutnie, podbrzusze też boli, więc wredna nadchodzi, tak myślę że dzis lub jutro się pojawi więc nie ma sensu przy takich objawach wogole testu kupowac, albo na bete isc gratuluje wszystkim zafasolkowanym, niech maluszki zdrowo rosną :* w nowym cyklu idę do gina niech zaczyna się ta stymulacja...może to coś da.. pozdrawiam i miłego dnia życze27.03.2014 [*]
udało się czekamy na Ciebie Skarbie :*
10 sierpień 2016 r. godz: 8:30 - córcia Oliwia -
Dzien dobry Kochane! Trzymam kciuki za ostatni dzien testowania! :*
Ja troche luzuje, zagladam ale potrzebuje jednak zebrac sil troche. Dzis wyjezdzam na tydzien nad jezioro, wroce dopiero na sobote na urodziny corki. Buziaki! :*JusWik, diamonds, mizzelka, samira lubią tę wiadomość