Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
CZERWCÓWECZKI
1 - inezka (@), Katiś, merida17, Mała Mi86 , klaudiaslask
2 - Kaśka (@), JaKo , mandragora , bella84 , Nenaaa , Violik , Kropek29 , emili . Agi , Leyla , marcela29 , BasiaPelasia
3 - aja(-), mirusia77 Martuniss, słońce ,Edytka ,
4 - XxMoniaXx (-), paaulla84 (@), Januszkowa , angelis8 , Izzy
5 - basiulkaa_89 (@), dzastina2005(-), potforzasta(@), Ania_84(@), Promoszka
6 - Iwka (@), Eruanna , Dora8201 , bulinek88 , Borgnesse , justi87(@)
7 - Gosiacu(@), sonia18a (-)
8 - kasia1988 , marcela29 , efcia90 , olcia87
9 - slodka100 (@), gusiaa , Anuśka (-), słoneczna 85 , hakuna.matata (-), lula88 , kasiatoja Angelstw , Chajko
10 - Mega (@), Paragonik_93 (@), Rudasek , Sue , pudel22 , ofelaine (@)
11 - Welonisia (@), Tygrysek86 (@), *Sylwia
12 - Rubi(@), lulu_ovufriend (@), Kasiulik
13 - Brawurka84(@), zara (@), maja35 magdaleka_ka (@), munirka (@), Aprilka (@), olencja(@)
14 - Carola55 , ep7
15 - kierzynka (@), kasianadine
16 - Ewa99 (-), czrnula22 (@), motyl1993 (@), myska , majka86
17 - madzianka(@), magmiecz , dorocia2324 , zlobk , PatrycjaP , diamonds
18 - przedszkolanka:) , Paula27 , ...WIKI...
19 - Aniiusiaaa5(@), Edka (-), MKMKK(@), Aneczka98 , anksunamun88
20 - pleasure (-), Ewelcia (-), marissith(@), dorka1979 , Krokodylica(@)
21 - Pantofelek , bommbelek89
22 - samira (-), JusWik(@), takasobieja, Pia Gizela
23 - chmurreczkaa (-), Izuniaa89, Zajsonek(@), kizia90(@), Madzik82 , Daisy (-), Tygrysek , kamyk08 , jaska , Rybeńka ,
24 - Julita (-), Kamelia
25 - Magda_lena88(-), Nasturcja(@),
26 - Pysiaaa21(@), mizzelka , Zonia(@), La , Minuśka , Yasmin
27 - Iwonaa11(@), Betty Boop(@), czekajka , wibrażka , czekaja
28 - Bombelek87 (@), liwi, Another (@)
29 - Neli(@), Ola89 (@), Aga89(-), Kacha699
30 - aisza (@), Mirinda, staraczka, Kasia*, Z., Tasiemka
w tym miesiącu jest: 77
....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2014, 15:38
Zajsonek lubi tę wiadomość
-
DIAMONDS....
W prawidłowej ciąży poziom HCG wzrasta przynajmniej o 66 % w ciągu 48 godzin i o 114 % w ciągu 72 godzin. Im ciąża starsza tym wzrost stężenia HCG wolniejszy i w przedziale 1200 mIU/ml-6000 mIU/ml poziom HCG podwaja się średnio w czasie 96 godzin (4 dni), a dla stężeń przekraczających 6000 mIU/ml ten czas może być jeszcze dłuższy. Przy HCG przekraczającym 6000 mIU/ml lepszą informację o stanie i umiejscowieniu ciąży daje USG...
DLATEGO JA ROBIŁAM BETE TYLKO DO 8 TYS. I WIECEJ NIE BO SIE STRSOWAŁAM JAK CHOLERA...
NASZE OSTATNIE TESTERKI POWODZENIA...mizzelka, diamonds lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej, do mnie dziś zawitała @ także to już pewne, że czerwiec nie był moim miesiącem. Niestety na lipiec się nie wyrobię, testować bede w sierpniu. Teraz się z Wami żegnam bo wyjeżdzam na urlop i chce ten czas wykorzystac na odpoczynek, troche zluzować i nie bede zagladac na OVU.
Wszystkim zafasolkowanym życzę spokojnej ciązy:)a za cała resztę trzymam mocno kciuki żebyśmy jak najszybciej zostały mamuśkami
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
no ja jak czytam ze takie i takie skurcze silne to źle itp.. one nie są lekarzami... koleżanka z forum miała aż zastrzyki na te bóle początkowe i jest teraz w 22 tyg i jest wszystko Ok.. nie ma co porównywać wszystkich
dlatego ja juz nie podczytujediamonds, Nasturcja lubią tę wiadomość
-
A nasz wątek styczniówek które tu były majóweczkami jest super,dziewczyny się wspierają i doradzają,dzielą swoimi troskami i szczęściami.Mi też ciężko było się przestawic na fioletową stronę bo tu mi było najlepiej.Jak widac z resztą cały czas do Was zaglądałam i podczytywałam.
A tak na marginesie coś dla zafasolkowanych przeziębionych.Może komuś pomoże,sama 1,5 tyg niedawano chorowałam i wiem jak ciężko jest jak nie mozna żadnych leków brac.
http://blog.klinikabocian.pl/2013/10/przeziebienie-w-ciazy.html?m=1
Gratuluję jeszcze raz szczęśliwym mamusiom z tego miesiąca a za pozostałe trzymam kciuki za kolejne starania!!!Malenq, jonka91 lubią tę wiadomość
-
Ja jestem Ale właśnie gdzie te mamy pouciekały.
U mnie w miarę dobrze. Cały czas czuje dziwnie podbrzusze. Możliwe że maleństwo robi sobie miejsce. Ale to na prawdę dziwaczne uczucie, ma tak ktoś? To nie ból, sama nie wiem jak to nazwać. W sumie jak teraz myślę, to chyba czuje bardziej lewą stronę.
Czekam cały czas na 18 lipca na USG. Wczoraj zaczęłam panikować, jak w śluzie znalazłam ślady brązowe. Mąż mnie ostudził, powiedział, że co ma być to będzie, że jak maleństwo będzie za słabe to i tak nikt go nie uratuje. Dlatego wyluzowałam i czekam.
W miedzy czasie pisania postu, zadzwoniłam do mojej przychodni i umówiłam się na wizytę kontrolną. Niech mi potwierdzi, że jest ok. Będę spać spokojnie. Ależ w tej ciąży kobieta zmienną jest.Natalka 03.2015
-
Diamonds! Bete masz ok! Po 1200 juz nie przyrasta tak szybko. Nic sie nie martw!
Mizzelka mnie tez czasem brzuch boli. Rozumiem, ze sie martwisz. Jak masz okazje to odpoczywaj i lez ile sie da do wizyty u lekarza. On na pewno rozwieje Twoje watpliwosci. Z doswiadczenia wiem, ze niebezpieczne bole to takie ciagniecia w dol z jednoczesnym bolem krzyza i parciem na stolec. Do tego plamienia oczywoscie.
Cala reszta jest najczesciej fizjologiczna wiec glowa do goryNadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
nie no... nie nastawiam sie zaraz na czarne chmury miałam aby jeden dzien intensywny teraz luzik.. czasem zakuje ale chwila.. ponoć nie dobrze jak ból jest cały czas bez nawet małych przerw, a one jednak były
co ma być to będzie... Nie mam na to wpływu... Ale mam nadzieje że fasolek zostanie mimo że kilka razy skakałam i mialam raz ręce porządnie w górze to plamien z krwią nie było... więc nie ma co gdybać
Tygrysku lepiej sie umów, stresem sobie nie dopomożesz
a tak to będziesz bardziej świadoma co tam sie dzieje itp.. pewnie dostaniesz lutkę jakby plamienie sie powtórzyło. dużo odpoczywaj i take it easy :*
jak fasolek jest to juz sobie nie pójdzie
co do bety... ona może być nie miarodajna, tak jak progesteron... zalezy kiedy zrobisz i o której itp.. stężenie jest rózne... i tak jak Madzia pisze.. że rośnie rośnie do pewnego momentu później zwalnia:) Dlatego lepiej nie robić tych bet i sobie nie zakrzątać głowy! lepiej obejrzyj sobie serial przegryź jabłko albo ogórka kiszonego i relaks
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2014, 13:10