Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja nie prasuje w ogóle.. składam pranie i wykładam i znow składam i powieszę elegancko, czasem trzepnę na lewo i na prawo żeby ładnie się wyprostowało i zawieszam
mam z głowy, koszul nie mam bo ich po prostu na sobie nienawidzę!Izuniaa89, Kasia * lubią tę wiadomość
-
Kurcze skasowala mi sie wiadomość... Jaka ja dzis zmeczona.. Masakra a. Wczoraj chcialam wczoraj sobie wypić piwko. Uwielbiam somersby czerwone. I jak je wypilam tak poleciałam do wc. Niedobrze mi bylo, ze aż mojemu T sie zrobili zal. Myslalam, ze to moze objaw jakiś, wiec test rano zrobilam . I jedna kreska. Wieeem, ze to dopiero 7dpo ale myslalam, ze moze juz cos wiadomo. Teraz z pokora czekam na 1 czerwcaPola
Hania -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKatiś wrote:Kurcze skasowala mi sie wiadomość... Jaka ja dzis zmeczona.. Masakra a. Wczoraj chcialam wczoraj sobie wypić piwko. Uwielbiam somersby czerwone. I jak je wypilam tak poleciałam do wc. Niedobrze mi bylo, ze aż mojemu T sie zrobili zal. Myslalam, ze to moze objaw jakiś, wiec test rano zrobilam . I jedna kreska. Wieeem, ze to dopiero 7dpo ale myslalam, ze moze juz cos wiadomo. Teraz z pokora czekam na 1 czerwca
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyizunia sprzedawałam kiedys teraz robie program dla mechaników budowlańców nie muszę nic sprzedawac na szczęście ale powiem wam kasa konkremtna na sprzedazy zalezy co ja wiem ile nasi przedstaiwicle zarabija sama kiedys sprzedawalam nie pogardzilybyscie taka kasa jak oni maja ehh juz myslam zeby sobie dorobic jako przedstawiciel
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny