Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kasia * wrote:izunia sprzedawałam kiedys teraz robie program dla mechaników budowlańców nie muszę nic sprzedawac na szczęście ale powiem wam kasa konkremtna na sprzedazy zalezy co ja wiem ile nasi przedstaiwicle zarabija sama kiedys sprzedawalam nie pogardzilybyscie taka kasa jak oni maja ehh juz myslam zeby sobie dorobic jako przedstawiciel
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kasia * wrote:wiesz wcale nie duzo izunia oni pracuja po 4 godziny dziennie i zarabiaja 4 tys na łapke
-
nick nieaktualny
-
motyl1993 wrote:nieprawda! kochałam się codziennie i nawet jeden dzidziol nam się nie trafił
nie no śmieje się, wiem że tak bywa, ale to po prostu jest fart,
albo nasz organizm normalnie pozbywa się zarodka czy tez on sie nie zagniezdza..
Różnie to bywa i nigdy nie będziemy do konca wiedziec czy sie udalo czy nie
ale za to w tym cyklu seks jest o wiele fajniejszy... nie mysle o pozycjach na dziecko itp... po prostu codzienna przyjemnośćsamira, motyl1993 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyno ja w handlu izunia cale zycie pracuje kiedys jako radiolog w zawodzie pracowałąm ale nie lepsze deko handlu jak kilo roboty .zarabiłąm kiedys bardzo dobrze na wszytko było mnie stac teraz troche gorzej zapytałam jezdze jako przedstawiciel od kiedy chce uuuu ale tylko 2 godzinki bo chce sobie dorobic od nastepnego mieisaca o ile nie zajde bo jak zajde to nici z dorobku bede na tylku w domu siedzila no ciaza wazniesjza jest dla mnie niz kasa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2014, 14:42
-
mizzelka wrote:cssi csii ja tam lubię codziennie mieć tą przyjemność
nie no śmieje się, wiem że tak bywa, ale to po prostu jest fart,
albo nasz organizm normalnie pozbywa się zarodka czy tez on sie nie zagniezdza..
Różnie to bywa i nigdy nie będziemy do konca wiedziec czy sie udalo czy nie
ale za to w tym cyklu seks jest o wiele fajniejszy... nie mysle o pozycjach na dziecko itp... po prostu codzienna przyjemnośćsamira, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Kasia * wrote:no ja w handlu izunia cale zycie pracuje kiedys jako radiolog w zawodzie pracowałąm ale nie lepsze deko handlu jak kilo roboty .zarabiłąm kiedys bardzo dobrze na wszytko było mnie stac teraz troche gorzej zapytałam jezdze jako przedstawiciel od kiedy chce uuuu ale tylko 2 godzinki bo chce sobie dorobic od nastepnego mieisaca o ile nie zajde bo jak zajde to nici z dorobku bede na tylku w domusiedzila
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny