Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzerwcóweczki
1 - inezka, Katiś
2 - aisza
3 - aja, Betty Boop
4 - XxMoniaXx, paaulla84
5 - Emily83
6 - Kaśka
7 - Gosiacu
8 - kasia1988, Lulu
9 - slodka100
10 - Iwka, Roxanka, Mega, Paragonik_93
11 - Welonisia, Anuśka, czrnula22
12 - Rubi
13 -potforzasta, Krokodylica, Brawurka84, zara, olencja, maja35, kasiatoja, magdaleka_ka,
14 - Ania_84, aTyna, motyl1993
15 - przedszkolanka, kierzynka, Kasia*
16 - Ewa99
17 -
18 - kwiatuszek789
19 - Nasturcja
20 -
21 - samira
22 -
23 - chmurreczkaa
24 -
25 - Daisy
26 - Izuniaa89
27 -
28 - la, Pysiaaa21
29 - mizzelka
30 - -
Nona wrote:Za dużo tych gadżetów folik, infolic, wiesiołek, magnez, ojciec sroka itp
Ja już nie dokładam sobie kolejnych specyfików.
Mezul na noc w pracy i smutasno samej z dzidzia byloby fajniej
Dibranocmizzelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny1 - inezka, Katiś
2 - aisza
3 - aja, Betty Boop
4 - XxMoniaXx, paaulla84
5 - Emily83
6 - Kaśka
7 - Gosiacu
8 - kasia1988, Lulu
9 - slodka100
11 - Welonisia, Anuśka, czrnula22
12 - Rubi
13 -potforzasta, Krokodylica, Brawurka84, zara, olencja, maja35, kasiatoja, magdaleka_ka,
16 - Ewa99
17 -
18 - kwiatuszek789
19 -
20 -
21 - samira
22 -
23 - chmurreczkaa, Nasturcja
24 -
25 - Daisy
26 - Izuniaa89
27 -
28 - la, Pysiaaa21
29 - mizzelka
30 - -
nick nieaktualnyDzień dobry w ogóle
Powiem wam, że mój mąż mnie wczoraj rozwalił po całości…
Już przed samym spaniem leżymy i rozmawiamy oczywiście jak to będzie jak się nam uda itd.
A mąż ni z gruchy ni z pietruchy :
M: Dni płodne masz jakoś piątek-sobota?
ja: heee? Nie, jakoś pojutrze, maks czwartek myślę
M: aaa…
...chwila ciszy...
M: To owulacja jest 4 dni po okresie?
Sobie myślę WTF? skąd on takie nazwy zna, ale ze spokojem odpowiadam:
ja: Nie, to nie tak. Po prostu odkąd się obserwuję, to zauważyłam, że mam wcześniej niż "książkowo", jakiegoś 13 dnia cyklu, bo tą "fazę" po owulacji mam trochę dłuższą.
M: Czyli okres to pierwszy dzień, a ten 13 to 13 dzień od początku okresu?
ja: No taakkk…
M: No to chłopaki trzymać się, może wytrzymacie, dzisiaj jest 10, jak nie to się poprawi- i klepie mnie po tyłku.
ja: A czemu ty w ogóle o to pytasz???
M: Bo zielone budki masz od czwartku do niedzieli, ale wczoraj po lewej mieliśmy czerwone światło
Widzi, że mam dziwną minę i mówi dalej:
M: A bo wchodziłem wczoraj na fejsika i mi się na top sites twoja różowa stronka włączyła. To poczytałem. Zielone budki to płodne, 2 kropki to okres, jakieś plamienia, a serduszka to jak się pukamy - i uhahany jak nie wiem
A ja się ostatnio szczerzyłam, że m. się zaczął trochę interesować i częściej sam wspomina i ma więcej ochoty na
A ten cwaniak mi po prostu wykres podgląda Wszystko wszystkim, ale dziwnie się czuję, jak mój mąż ma wiedzieć o moich śluzach i plamieniach :p Chyba będę musiałą się wylogowywaćNasturcja, Roxanka, kwiatuszek789, Krokodylica, julita, przedszkolanka:), Lena87, samira, Daisy, agulek1980, mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZajsonek wrote:Hejka kochane
Mam do was pytanie dot. mojego wykresu od tego cyklu zaczęliśmy sie starać o dzidziusia spadła mi tempka czy mam szanse w tym cyklu czy mam juz sie zapisywać na czerwiec ?
To zależy jak długie masz cykle. Widzę, że owulke miałaś dość późno (jak dla mnie przynajmniej) więc z pewnością masz cykle powyżej 30 dni. Jeszcze nic nie jest przesądzone.
Jedna moja rada: Przystopuj z testami ciążowymi
Robisz je nawet w środku cyklu. Po co?
Niepotrzebnie się stresujesz. Test Ci jeszcze nie pokaże ciąży. Za wcześnie. Zrób sobie test w dzień domniemanej miesiączki lub po, jeśli okres się nie pojawi.
I staraj się mierzyć tempkę codziennie, zawsze w tym samym miejscu. -
Taaak Ewa99 , nie ma to jak nocne Polaków rozmowy Mój ostatnio też sam z siebie poprosił, abym mu pokazała ten wykres A jak mierze temperaturę to zaraz się pyta ile tam na liczniku i czy dalej jest wysoka :d
To dobrze, że nasi Mężczyźni się interesują. Powiem Wam tak szczerze i mam nadzieje, że tego nie przeczyta. Od czasu naszego starania mój T we wszystkim mi pomaga- jakbym już w ciąży byłakwiatuszek789, Ewa99, mizzelka lubią tę wiadomość
Pola
Hania -
Czesc kochane! Ja nadal choruje, fatalnie sie czuje
Co do lekow to moj lyka wit C1000, flegamine, fertility support for men. Ja kwas i fertlility dla kobiet. W poprzednim cyklu bralam acesan i estrofem na cienkie endo. Wyszykowalam corke do przedszkola i legne dalej chyba -
kwiatuszek789 noo Ty to masz chłopa Mój uważa noc za świętość i wtedy sen jest dla niego najważniejszy. Wiecie co mi powiedział kiedy w niedziele późnym wieczorem było mi tak strasznie niedobrze?! Że mnie baaaaardzo przeprasza, ale czy ja się nie pogniewam, że nie będzie mi towarzyszył wiszącej nad umywalką, tylko pójdzie spać bo jest godz 23:30 a ma na 7 do pracy - padłam . I oczywiście pozwoliłam mu iść spaćPola
Hania -
samira wrote:Czerwcóweczki
1 - inezka, Katiś
2 - aisza
3 - aja, Betty Boop
4 - XxMoniaXx, paaulla84
5 - Emily83
6 - Kaśka
7 - Gosiacu
8 - kasia1988, Lulu
9 - slodka100
11 - Welonisia, Anuśka, czrnula22, Tygrysek86
12 - Rubi
16 - Ewa99
17 -
18 - kwiatuszek789
19 - Nasturcja
20 -
21 - samira
22 -
23 - chmurreczkaa
24 -
25 - Daisy
26 - Izuniaa89
27 -
28 - la, Pysiaaa21
29 - mizzelka
30 -
dopisuje się2008 Córka
od 2010 starania o drugie -
Ja bym poczekała, zależy ile to dni po owulacji. Mnie @ wypada według Ovu na 1 właśnie ale bede testowała 3 No chyba, że nie wytrzymam bo mam kilka testów
Kurcze mnie jakos dzis nic sie nie chce a mam cały dzien w pracy do wieczora. Nie wiem jak to przetrwam ale moze jak juz sie rzyce w wir pracy to jakos poleci.MARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI -
w sumie masz rację. mnie też sie nic nie chce. W pracy masakra - dopada mnie take spanie, że mogłabym spać wszędzie.
Co do objawów, to na ten moment czuję takie lekkie ciągnięcie w dół tam na dole w podbrzuszu. Aaaaa i laseczki, nie wiem już komu, ale dziękuję za artykuł ze zdjęciami szyjki. Dziś zapoznałam się z tym moim guziczkiem tzn zlokalizowałam go teraz tylko wytłumaczcie kiedy ona jest nisko a kiedy wysoko. Udało mi się stwierdzić że chyba jest zamknięta- to dobrze dla tej fazy w moim cyklu?Pola
Hania -
Ewa99 wrote:Dzień dobry w ogóle
Powiem wam, że mój mąż mnie wczoraj rozwalił po całości…
Już przed samym spaniem leżymy i rozmawiamy oczywiście jak to będzie jak się nam uda itd.
A mąż ni z gruchy ni z pietruchy :
M: Dni płodne masz jakoś piątek-sobota?
ja: heee? Nie, jakoś pojutrze, maks czwartek myślę
M: aaa…
...chwila ciszy...
M: To owulacja jest 4 dni po okresie?
Sobie myślę WTF? skąd on takie nazwy zna, ale ze spokojem odpowiadam:
ja: Nie, to nie tak. Po prostu odkąd się obserwuję, to zauważyłam, że mam wcześniej niż "książkowo", jakiegoś 13 dnia cyklu, bo tą "fazę" po owulacji mam trochę dłuższą.
M: Czyli okres to pierwszy dzień, a ten 13 to 13 dzień od początku okresu?
ja: No taakkk…
M: No to chłopaki trzymać się, może wytrzymacie, dzisiaj jest 10, jak nie to się poprawi- i klepie mnie po tyłku.
ja: A czemu ty w ogóle o to pytasz???
M: Bo zielone budki masz od czwartku do niedzieli, ale wczoraj po lewej mieliśmy czerwone światło
Widzi, że mam dziwną minę i mówi dalej:
M: A bo wchodziłem wczoraj na fejsika i mi się na top sites twoja różowa stronka włączyła. To poczytałem. Zielone budki to płodne, 2 kropki to okres, jakieś plamienia, a serduszka to jak się pukamy - i uhahany jak nie wiem
A ja się ostatnio szczerzyłam, że m. się zaczął trochę interesować i częściej sam wspomina i ma więcej ochoty na
A ten cwaniak mi po prostu wykres podgląda Wszystko wszystkim, ale dziwnie się czuję, jak mój mąż ma wiedzieć o moich śluzach i plamieniach :p Chyba będę musiałą się wylogowywać
Ewcia ale się uśmiałam.
Fajnie.
U mnie serduszkowania brak bo ciche dni z małżem trwają i nie wiem ile jeszcze potrwają.