Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasia * wrote:samirko to ja nieiweidzłam że my wszystkie juz wciaży jesteśmy cos mnie omineło ok jak mówisz że jestesmy to pewnie tak jest najwyzej wylądujemy u lekarza z ciaża urojona:))))))
to taka symulacja naszych ciąż za nie cały miesiąc zostaną potwierdzonekwiatuszek789, Kasia * lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyłąąąąąą bede za miesiac w ciązy jeee to juz nie muszę serduszkowac hmmm bo jak przepowiedziałaś to tak będzie to ja poprosze o dziewczynke )) moge teraz jesc do woli no trzeba sie przygotowac ))))
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2014, 17:51
samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzerwcóweczki
1 - inezka, Katiś
2 - aisza
3 - aja, Betty Boop
4 - XxMoniaXx, paaulla84
5 - Emily83
6 - Kaśka
7 - Gosiacu
8 - kasia1988, Lulu
9 - slodka100
10 - Iwka, Roxanka, Mega, Paragonik_93
11 - Welonisia, Anuśka, czrnula22, Tygrysek86
12 - Rubi
13 -potforzasta, Krokodylica, Brawurka84, zara, olencja, maja35, kasiatoja, magdaleka_ka,
14 - Ania_84, aTyna, motyl1993
15 - przedszkolanka, kierzynka, Kasia*
16 - Ewa99
17 -
18 - kwiatuszek789
19 -
20 -
21 - samira
22 -
23 - chmurreczkaa, Nasturcja,Izuniaa89
24 -
25 - Daisy
26 -
27 - Iwonaa11
28 - la, Pysiaaa21
29 - mizzelka
30 - -
nick nieaktualnyKochane ja mam ciążę urojoną co miesiąc, także luuuzik. Nie jesteście same. A teraz, jak mi się okres spóźniał, to już nawet zaczęłam chodzić jak ciężarna, głaskałam się po brzuchu (wtf???) i bałam się schylać, żeby nic tam w środku w razie W nie uszkodzić. No na łeb mi spadło.
Bolesna @ jednak szybko postawiła mnie do pionu a teraz śmieje mi się w twarz, małpa jedna.Katiś lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNasturcja wrote:Kochane ja mam ciążę urojoną co miesiąc, także luuuzik. Nie jesteście same. A teraz, jak mi się okres spóźniał, to już nawet zaczęłam chodzić jak ciężarna, głaskałam się po brzuchu (wtf???) i bałam się schylać, żeby nic tam w środku w razie W nie uszkodzić. No na łeb mi spadło.
Bolesna @ jednak szybko postawiła mnie do pionu a teraz śmieje mi się w twarz, małpa jedna.samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasia * wrote:łąąąąąą bede za miesiac w ciązy jeee to juz nie muszę serduszkowac hmmm bo jak przepowiedziałaś to tak będzie to ja poprosze o dziewczynke )) moge teraz jesc do woli no trzeba sie przygotowac ))))
tak tak dziewczynka też ja chceKasia *, Katiś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasia * wrote:ahahaah o matko jakbym siebie widziala awiesz ja wymyslilam ze jeszcze poleze na lewym boku dla lepszego zagniezdzenia ciazy ahahhaaha ktorej nie ma
nawet nie jest udowodnione ze jak się trzyma nogi do góry po serduszku to jest większa szansa na ciążę a co dopiero zagnieżdżenie jak się leży na boku
żołnierzyki same znajda drogę do celu i zapłodnione jajeczko teżWiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2014, 17:58
Lena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyno tak ale my samirko mamy ciaże urojona i wiesz moja juz byla wedlug mnie we mnie i sobie pomyslalm ze poleze na boku no to fakt nie powinnysmy sie schylac bo a nóż widelec moze to ciąża i co poleci to wiecie co najlepeij caly miesiac nie róbmy nic bo cos moze zaszkodzić ciązy )))) teraz mam wymówkę żeby nie sprzątać ahahaha ))))
Lena87, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNasturcja wrote:Mnie akurat bardzo kłuło po prawej stronie w zeszłym cyklu, więc po kladłam się na prawy bok, żeby żołnierzyki sobie tam lepiej doleciały. No i nie doleciały. Zginęły po drodze.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2014, 18:03
Lena87, Nasturcja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasia * wrote:no tak ale my samirko mamy ciaże urojona i wiesz moja juz byla wedlug mnie we mnie i sobie pomyslalm ze poleze na boku no to fakt nie powinnysmy sie schylac bo a nóż widelec moze to ciąża i co poleci to wiecie co najlepeij caly miesiac nie róbmy nic bo cos moze zaszkodzić ciązy )))) teraz mam wymówkę żeby nie sprzątać ahahaha ))))
ja tam nie mam nic urojonego ja się staram na serio