CZERWCOWE TESTOWANIE ;-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kozgo, a propos bocianów, może w kapuscie zostawił. Tam musicie poszukać
iNso877 lubi tę wiadomość
Jeśli chcesz rozśmieszyć Pana Boga, opowiedz mu o swoich planach na przyszłość
r.87 Starania od maja 2016 o pierwsze dziecko,
niedoczynność tarczycy
AMH - 2,7 (02.2019)
MTHFR C677T heterozygota, PAI-1 homozygota
08.18- prawy jajowód niedrożny
p/ciała antykardiolipiniowe, B-glikoproteina, p. antygenom jajnika, p. plemnikowe - Ujemne
KIR BX( nieobecny 2DL4 norm, 2DL52 gr1 i 2), 2DS1, 2DS3, 2DS4norm, 2DS5, 3DS1)
NK-15,2% po aktywacji 39,1%
Allo MRL - 0% (z M) seria szczepień 34,4%(zM) 51,7% (z innym dawcą) --> starania z Accofilem
Powtórka Allo MRL 6 m-cach 0%(zM) 65,9%(z innym dawcą)
HLA C : ONA C*07,17 ON C*05*07
KARIOTYPY: oboje prawidłowe -
Oleczka94
Może mieszkasz niedaleko zbiornika wodnego
Z tymi bocianami to fajna sprawa w statystyce zawsze wychodził współczynnik korelacji ilości urodzeń do obecności bocianów. Ale pewnie badania te robili amerykańscy naukowcy, którzy są wstanie wszystko wykazaćJeśli chcesz rozśmieszyć Pana Boga, opowiedz mu o swoich planach na przyszłość
r.87 Starania od maja 2016 o pierwsze dziecko,
niedoczynność tarczycy
AMH - 2,7 (02.2019)
MTHFR C677T heterozygota, PAI-1 homozygota
08.18- prawy jajowód niedrożny
p/ciała antykardiolipiniowe, B-glikoproteina, p. antygenom jajnika, p. plemnikowe - Ujemne
KIR BX( nieobecny 2DL4 norm, 2DL52 gr1 i 2), 2DS1, 2DS3, 2DS4norm, 2DS5, 3DS1)
NK-15,2% po aktywacji 39,1%
Allo MRL - 0% (z M) seria szczepień 34,4%(zM) 51,7% (z innym dawcą) --> starania z Accofilem
Powtórka Allo MRL 6 m-cach 0%(zM) 65,9%(z innym dawcą)
HLA C : ONA C*07,17 ON C*05*07
KARIOTYPY: oboje prawidłowe -
nick nieaktualnyFaceci... mój maz tez mowi ze synka by chciał, mi to jest wszytsko jedno by było i zdrowe!! To jest dla mnie najważniejsze teraz.
Co do tych bocianów... nie wierze w przesady NIBY bo w majówkę jechaliśmy z mężem samochodem i przed samiutkiej maska z łąki wyleciał nam bocian i wtedy powiedziałam do męża ocho chyba cos bedzie w tym miesiącu i cos było... ja ta ciąże biochemiczna sobie wymodliłam. Jak zrobiłam betę 33 dnia cyklu i wyszła negatywna tak gorliwie modliłam sie do świętej Rity ze dała mi znak ta ciąża biochemiczna - tak sobie to tłumacze, teraz tylko gdybym mogła gdzieś kupić lub dostać cierpliwości i luzu do całej sytuacji to juz w ogóle byłoby super. Jestem z tych w gorącej wodzie kąpanych ehh co mi nie ułatwia. I wszędzie ale to na prace wszędzie teraz sa brzuszki i noworodki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie pozytyw, więc działamy. Oczywiście bez testowania jak zwykle. Będzie ciąża to będzie.
Od tygodnia jestem na letroxie, ciekawe jak szybko po nim spadnie mi tsh.
A owulacja nagle zaczęła przychodzić wcześniej. Żeby tylko to wydłużało fliNso87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny czytam i czytam i tez Wam kibicuję pisałam juz kiedyś to mój 5 cs. W najblizszy wtorek powinna przyjść @. I chyba będzie bo piersi bolą już mocno tak samo jak co miesiąc myślicie ze jest jeszcze jakaś szansa czy raczej soe nie łudzić???
13 cs szczęśliwy ❤
25.01 beta 197
28.01 beta 599
31.01 beta 1636 -
Nona wrote:Hej dziewczyny,
Dołączam do czerwcowych staraczek. Zaczynamy powoli, były tylko 2 szanse w tym cyklu, 5 dni przed owu i 1 dzień przed owu. Na razie jestem na etapie porobienia badań przed ciążą- zrobiona-cytlogia, usg gin, usg piersi, morfoligia, mocz, toxo. Planuję kupić kwas foliowy/foliany-jaki macie? Ewentualne testowanie 24.06.
Pozdrawiam,
Nona
Witaj Nona. Dawno Cię nie było na ovu. Co tam u Was? Jak córeczka? Lipcówka 2015Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Assunta wrote:Oleczka94
Może mieszkasz niedaleko zbiornika wodnego
Z tymi bocianami to fajna sprawa w statystyce zawsze wychodził współczynnik korelacji ilości urodzeń do obecności bocianów. Ale pewnie badania te robili amerykańscy naukowcy, którzy są wstanie wszystko wykazaćAssunta lubi tę wiadomość
10.09.2019 Marcel -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny