CZERWCOWE TESTOWANIE ;-)
- 

WIADOMOŚĆ
- 

Kozgo, a propos bocianów, może w kapuscie zostawił. Tam musicie poszukać   iNso877 lubi tę wiadomość
                                Jeśli chcesz rozśmieszyć Pana Boga, opowiedz mu o swoich planach na przyszłość iNso877 lubi tę wiadomość
                                Jeśli chcesz rozśmieszyć Pana Boga, opowiedz mu o swoich planach na przyszłość
 r.87 Starania od maja 2016 o pierwsze dziecko,
 niedoczynność tarczycy
 AMH - 2,7 (02.2019)
 MTHFR C677T heterozygota, PAI-1 homozygota
 08.18- prawy jajowód niedrożny
 p/ciała antykardiolipiniowe, B-glikoproteina, p. antygenom jajnika, p. plemnikowe - Ujemne

KIR BX( nieobecny 2DL4 norm, 2DL52 gr1 i 2), 2DS1, 2DS3, 2DS4norm, 2DS5, 3DS1)

NK-15,2% po aktywacji 39,1%

Allo MRL - 0% (z M) seria szczepień 34,4%(zM) 51,7% (z innym dawcą) --> starania z Accofilem

Powtórka Allo MRL 6 m-cach 0%(zM) 65,9%(z innym dawcą)

HLA C : ONA C*07,17 ON C*05*07

KARIOTYPY: oboje prawidłowe
- 

Oleczka94
 Może mieszkasz niedaleko zbiornika wodnego 

Z tymi bocianami to fajna sprawa w statystyce zawsze wychodził współczynnik korelacji ilości urodzeń do obecności bocianów. Ale pewnie badania te robili amerykańscy naukowcy, którzy są wstanie wszystko wykazać Jeśli chcesz rozśmieszyć Pana Boga, opowiedz mu o swoich planach na przyszłość Jeśli chcesz rozśmieszyć Pana Boga, opowiedz mu o swoich planach na przyszłość
 r.87 Starania od maja 2016 o pierwsze dziecko,
 niedoczynność tarczycy
 AMH - 2,7 (02.2019)
 MTHFR C677T heterozygota, PAI-1 homozygota
 08.18- prawy jajowód niedrożny
 p/ciała antykardiolipiniowe, B-glikoproteina, p. antygenom jajnika, p. plemnikowe - Ujemne

KIR BX( nieobecny 2DL4 norm, 2DL52 gr1 i 2), 2DS1, 2DS3, 2DS4norm, 2DS5, 3DS1)

NK-15,2% po aktywacji 39,1%

Allo MRL - 0% (z M) seria szczepień 34,4%(zM) 51,7% (z innym dawcą) --> starania z Accofilem

Powtórka Allo MRL 6 m-cach 0%(zM) 65,9%(z innym dawcą)

HLA C : ONA C*07,17 ON C*05*07

KARIOTYPY: oboje prawidłowe
- 
                        nick nieaktualnyFaceci... mój maz tez mowi ze synka by chciał, mi to jest wszytsko jedno by było i zdrowe!! To jest dla mnie najważniejsze teraz.
 Co do tych bocianów... nie wierze w przesady NIBY bo w majówkę jechaliśmy z mężem samochodem i przed samiutkiej maska z łąki wyleciał nam bocian i wtedy powiedziałam do męża ocho chyba cos bedzie w tym miesiącu i cos było...  ja ta ciąże biochemiczna sobie wymodliłam. Jak zrobiłam betę 33 dnia cyklu i wyszła negatywna tak gorliwie modliłam sie do świętej Rity ze dała mi znak ta ciąża biochemiczna - tak sobie to tłumacze, teraz tylko gdybym mogła gdzieś kupić lub dostać cierpliwości i luzu do całej sytuacji to juz w ogóle byłoby super. Jestem z tych w gorącej wodzie kąpanych ehh co mi nie ułatwia. I wszędzie ale to na prace wszędzie teraz sa brzuszki i noworodki bo w majówkę jechaliśmy z mężem samochodem i przed samiutkiej maska z łąki wyleciał nam bocian i wtedy powiedziałam do męża ocho chyba cos bedzie w tym miesiącu i cos było...  ja ta ciąże biochemiczna sobie wymodliłam. Jak zrobiłam betę 33 dnia cyklu i wyszła negatywna tak gorliwie modliłam sie do świętej Rity ze dała mi znak ta ciąża biochemiczna - tak sobie to tłumacze, teraz tylko gdybym mogła gdzieś kupić lub dostać cierpliwości i luzu do całej sytuacji to juz w ogóle byłoby super. Jestem z tych w gorącej wodzie kąpanych ehh co mi nie ułatwia. I wszędzie ale to na prace wszędzie teraz sa brzuszki i noworodki
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny
- 

U mnie pozytyw, więc działamy. Oczywiście bez testowania jak zwykle. Będzie ciąża to będzie.

Od tygodnia jestem na letroxie, ciekawe jak szybko po nim spadnie mi tsh.

A owulacja nagle zaczęła przychodzić wcześniej. Żeby tylko to wydłużało fl iNso87 lubi tę wiadomość iNso87 lubi tę wiadomość 
- 
                        nick nieaktualny
- 

Dziewczyny czytam i czytam i tez Wam kibicuję pisałam juz kiedyś pisałam juz kiedyś to mój 5 cs. W najblizszy wtorek powinna przyjść @. I chyba będzie bo piersi bolą już mocno tak samo jak co miesiąc to mój 5 cs. W najblizszy wtorek powinna przyjść @. I chyba będzie bo piersi bolą już mocno tak samo jak co miesiąc myślicie ze jest jeszcze jakaś szansa czy raczej soe nie łudzić??? myślicie ze jest jeszcze jakaś szansa czy raczej soe nie łudzić??? 

13 cs szczęśliwy ❤
 25.01 beta 197
 28.01 beta 599
 31.01 beta 1636
- 

Nona wrote:Hej dziewczyny,

Dołączam do czerwcowych staraczek. Zaczynamy powoli, były tylko 2 szanse w tym cyklu, 5 dni przed owu i 1 dzień przed owu. Na razie jestem na etapie porobienia badań przed ciążą- zrobiona-cytlogia, usg gin, usg piersi, morfoligia, mocz, toxo. Planuję kupić kwas foliowy/foliany-jaki macie? Ewentualne testowanie 24.06.

Pozdrawiam,
 Nona

Witaj Nona. Dawno Cię nie było na ovu. Co tam u Was? Jak córeczka? Lipcówka 2015 Nona lubi tę wiadomość Nona lubi tę wiadomość
- 
                        nick nieaktualny
- 

Na wyspachAssunta wrote:Oleczka94
 Może mieszkasz niedaleko zbiornika wodnego 

Z tymi bocianami to fajna sprawa w statystyce zawsze wychodził współczynnik korelacji ilości urodzeń do obecności bocianów. Ale pewnie badania te robili amerykańscy naukowcy, którzy są wstanie wszystko wykazać  to wszystko wyjasnia to wszystko wyjasnia   Assunta lubi tę wiadomość
                                10.09.2019 Marcel Assunta lubi tę wiadomość
                                10.09.2019 Marcel
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny

cykl szczęśliwy :* 1.06.2015
 cykl szczęśliwy :* 1.06.2015