CZERWCOWE TESTOWANIE ;-)
-
WIADOMOŚĆ
-
KAL wrote:Straciatella ja też kiedyś sobie takie kuku zrobiłam ehh... Możesz napisać do administracji wiem że tak można przywrócić
Boszz a już miałam czachy i łzy w oczach. Tylko komentarze wszystkie się usunęły.
Mama do mnie przed chwilą dzwoniła pytać czy w ciąży nie jestem bo bociany tak nad ich działką latały, a ponoć to wróży bobasa oh chciałabymiNso87, Ania95, Iseko lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny mam pozytyw owulacyjny dziś działam z Malzem, jutro ma wolne to poprawiamy w dzień jak Mala będzie spala:d a Młodą jedzie na caly dzien na wycieczkę i wieczorem 3 raz hahaha wymecze Malza:d
A juz sie przestraszyłam, ze cus nie tak.. Walne jeszcze o 21:30 test i jutro rano i 3 przez cały dzien;) -
iNso87 wrote:Dziewczyny mam pozytyw owulacyjny dziś działam z Malzem, jutro ma wolne to poprawiamy w dzień jak Mala będzie spala:d a Młodą jedzie na caly dzien na wycieczkę i wieczorem 3 raz hahaha wymecze Malza:d
A juz sie przestraszyłam, ze cus nie tak.. Walne jeszcze o 21:30 test i jutro rano i 3 przez cały dzien;)iNso877 lubi tę wiadomość
-
Ja sikam jak debil na te ciążowe. Pamiętam jak w biochemicznej kreska bladła i bladła, aż zninęła. Teraz właściwie tylko na to czekam i bardziej mnie zdziwi jeśli tak nie będzie, a nie gdy tak będzie.
Trzymajcie kciuki, proszę.iNso877 lubi tę wiadomość
-
Grzechotka2 wrote:Ja sikam jak debil na te ciążowe. Pamiętam jak w biochemicznej kreska bladła i bladła, aż zninęła. Teraz właściwie tylko na to czekam i bardziej mnie zdziwi jeśli tak nie będzie, a nie gdy tak będzie.
Trzymajcie kciuki, proszę.
Jutro beta i będzie ok. Ja już bym nie robiła testow, tylko na bety chodziłaiNso87 lubi tę wiadomość
-
Tak tak będziemy działać! A to się liczy, że owu do 24h będzie?? Od pozytywa?
Tak Grzechotka nie sikaj już tylko idź jutro i za dwa dni na betę. Będzie dobrze! Czerwiec będzie udany dla większości pewnie. W sumie to już jest bo trochę było pozytywów. Ja to się cieszę z owulacyjnego tak, jakbym już w ciazy była conajmniej ha ha haWiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2018, 19:09
-
iNso87 wrote:Tak tak będziemy działać! A to się liczy, że owu do 24h będzie?? Od pozytywa?
Tak Grzechotka nie sikaj już tylko idź jutro i za dwa dni na betę. Będzie dobrze! Czerwiec będzie udany dla większości pewnie. W sumie to już jest bo trochę było pozytywów. Ja to się cieszę z owulacyjnego tak, jakbym już w ciazy była conajmniej ha ha ha -
Straciatellaa wrote:24-36h, ale czytałam że lepiej wziąć rezerwę i być gotowym na 12-48h
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2018, 19:20
-
Straciatellaa wrote:Ogarnełam, z 5x klinełam nowy cykl i wskoczyły te moje.
Boszz a już miałam czachy i łzy w oczach. Tylko komentarze wszystkie się usunęły.
Mama do mnie przed chwilą dzwoniła pytać czy w ciąży nie jestem bo bociany tak nad ich działką latały, a ponoć to wróży bobasa oh chciałabym -
Grzechotka2 wrote:Ja sikam jak debil na te ciążowe. Pamiętam jak w biochemicznej kreska bladła i bladła, aż zninęła. Teraz właściwie tylko na to czekam i bardziej mnie zdziwi jeśli tak nie będzie, a nie gdy tak będzie.
Trzymajcie kciuki, proszę.
Trzymam mocno mocno! Trzymam też kciuki za pozostałe dziewczyny, które mają jeszcze szanse zobaczyć w czerwcu dwie kreseczki!
Ja wyposażona w Ovarin, Fertilman, Folik, Oeparol i ocet jabłkowy wracam z wiarą w kolejny cykl starań. Choć trochę psychicznie ciężko... -
nick nieaktualnyiNso87 wrote:Kurde Malz się zbuntowal! Mówi, że dziś nie... Jutro rano i w dzień najwyzej i wieczorem ha ha ha ha powiedział, że przed Owu dzień on nie chce bo mamy przecież chłopca celowac a jak to ujął dla niego to dopiero 2cs.. I będzie Baba jak się uda ha ha ha komedia:p
Zazdroszczę wam tego ze juz macie owulacje nie musicie czekać 2/3 miesiąca na nią!
Grzechotka bedzie dobrze!!! -
Jak na złość, musze iśc na betę do przychodni, więc wyniki dopiero do odebrania następnego dnia. Oczywiście mój mąż musi wyjeżdżać na konferencje i zabierać auto akurat wtedy kiedy potrzebuję zrobić betę, a nie da się do diagnostyki nie da sie na piechotę,bo to w innej miejscowości. Mamy też we wtorek szczepienie na rok, zawsze chodzimy wszyscy, pełnym składem, i pierwszy raz idę sama
-
Karmelllka90 wrote:Wierzysz w to? Ja czytałam artykuł i nawet mama ginekolog o tym mówiła, ze płci sie nie da zaplanować bo to plemnik decyduje o płci nie komórka jajowa. Każda komórka jajowa ma w sobie gen X a to od płatnika zależy czy jest X czy Y.
Zazdroszczę wam tego ze juz macie owulacje nie musicie czekać 2/3 miesiąca na nią!
Grzechotka bedzie dobrze!!!
Edit.
On nasluchal się ostatnio jak u nowej glinki byliśmy, to zalil się że baby w domu... Itp itd. To ta do niego, że w dzień owulacji i po. Żeby nie przed i masz babo placek...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2018, 19:43
-
Ania95 wrote:@ jednak przyszła na czas więc kolejny cykl starań rozpoczęty
Ania95 lubi tę wiadomość
-
Straciatellaa wrote:Ogarnełam, z 5x klinełam nowy cykl i wskoczyły te moje.
Mama do mnie przed chwilą dzwoniła pytać czy w ciąży nie jestem bo bociany tak nad ich działką latały, a ponoć to wróży bobasa oh chciałabym
A dopiero co nad moją działką bocian przeleciał czyli nadzieja jest na kolejny cykl -
nick nieaktualny