CZERWCOWE TESTOWANIE ;-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kolorowaola wrote:Dziewczyny miałam testować 20 czerwca przy cyklu 35dni jaki miałam w tamtym miesiącu. Zawsze cykle wynosiły 29 oprócz tego poprzedniego. Dziś coś mnie podkusiło że w sumie co do dawniejszych cyklów okres powinien być 13 czerwca,więc zrobię sobie test. Najpierw sikany, wyszedł ledwo widoczny zarys.Poszłam od razu na bete i jest 19. W poniedziałek powtórzę,zobaczymy jak wzrasta. Mam nadzieję że będzie dobrze jeszcze nie dowierzam,mam torbiel endometrialna, staraliśmy się 4 cykl
Trzymam kciuki!
Hashimoto, Letrox -
nick nieaktualnyvaletta94 wrote:Karmelllka90 ja również jestem 1 cykl po biochemicznej i tak samo czuję, popołudniami notoryczne zmęczenie, wczoraj spałam w dzień 3 h a o 22 normalnie zasnęłam. Dziś już trochę lepiej, w dodatku ciągle kłują mnie jajniki, raz lewy raz prawy.. Zobaczymy co to będzie, owulacja powinna być za 2 dni. Może spadł nam jakiś poziom hormonu... tyle tego w naszym organizmie, ale trzeba być pozytywnej myśli!
-
Hej dziewczyny!
Czy jest tu ktoś (albo czy mogłybyści mi podlinkować odpowiedni wątek), kto ma insulinooporoność i/lub stan przedcukrzycowy?
Mam io i hipo, jestem na samej diecie, ale ostatnio cukry mi poszły w górę i z randomowych pomiarów wychodzi stan przedcukrzycowy. W środę (13.06.) mam iść do szpitala, mają mi zrobić obciążenie i próbę głodową. Owulację miałam 5.06. i mam dylemat... Boję się, czy te badania nie zaszkodzą, jeśli w tym cyklu udało mi się zajść, a z kolei, jeśli zrezygnuję z terminu, na następny będę czekać przynajmniej 3 miesiące. Miał ktoś podobną sytuację albo wie, co powinnam zrobić? Lekarka powiedziała, że test jest bezpieczny, w końcu wykonuje się go standardowo w ciąży, zagrożeniem natomiast może być brak odpowiedniej diagnozy i skoki glukozy.
Poratujcie, proszę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2018, 21:55
-
nick nieaktualnyszemkel wrote:Hej dziewczyny!
Czy jest tu ktoś (albo czy mogłybyści mi podlinkować odpowiedni wątek), kto ma insulinooporoność i/lub stan przedcukrzycowy?
Mam io i hipo, jestem na samej diecie, ale ostatnio cukry mi poszły w górę i z randomowych pomiarów wychodzi stan przedcukrzycowy. W środę (13.06.) mam iść do szpitala, mają mi zrobić obciążenie i próbę głodową. Owulację miałam 5.06. i mam dylemat... Boję się, czy te badania nie zaszkodzą, jeśli w tym cyklu udało mi się zajść, a z kolei, jeśli zrezygnuję z terminu, na następny będę czekać przynajmniej 3 miesiące. Miał ktoś podobną sytuację albo wie, co powinnam zrobić? Lekarka powiedziała, że test jest bezpieczny, w końcu wykonuje się go standardowo w ciąży, zagrożeniem natomiast może być brak odpowiedniej diagnozy i skoki glukozy.
Poratujcie, proszę. -
Kuzwa wyznaczyło mi Ovu i Flo wczesna Owulacje kurde co jest... Bez sensu..
Wychodzi na to, że była w czwartek w Dzień Seksu czy co to tam było hahahaha dobrze, że w dzień wtedy Malza szarpnelam:p to jak byla rzeczywiście owulka to moze cos z tego bedzie:p
Ale testy żeby nie pokazały?? Oj coś mi się wydaje, że źle to wyznaczone ale zobaczymy za parę dni.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2018, 03:11
-
Grzechotka2 wrote:Kreska blednie. Chyba biochemiczna. Znowu.
Robiłaś test tej samej firmy? Jak z dupkiem?
U mnie 1cs po biochemicznej, niestety nieudany. Lekarz stwierdzil ze owulacja była. Ale słabej jakości bo niski próg. Odstawilam dupka i czekam na @2019 ♥️👩🏻
Starania od 09.2017 -
nick nieaktualnyMarryy wrote:Robiłaś test tej samej firmy? Jak z dupkiem?
U mnie 1cs po biochemicznej, niestety nieudany. Lekarz stwierdzil ze owulacja była. Ale słabej jakości bo niski próg. Odstawilam dupka i czekam na @ -
nick nieaktualny
-
Grzechotka2 wrote:Tak, 10, ale to te za 1zl z allegro, więc nie wiem czy mogę im zaufać
Będzie dobrze!
Ja mam dylemat czy iść we wtorek 8dpo na progesteron i tsh, czy poczekać do piątku i iść od razu też na bete ehh co robic -
Straciatellaa wrote:oh średnio polecam z rossmana strumieniowe różowe. Mi one pokazały ciążę z młodą i tak sentymentalnie ich używam. Poza tym są superczułe
Będzie dobrze!
Ja mam dylemat czy iść we wtorek 8dpo na progesteron i tsh, czy poczekać do piątku i iść od razu też na bete ehh co robic
Ja mam uraz do tych różowych strumieniowych. Bo one ostatnio pokazały mi kreskę. A dzień potem krwawienie. Mam na pamiątkę tamten test i jak się chciałam zdołować to na niego patrzyłam.