CZERWCOWE TESTOWANIE ;-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Iga66 wrote:Dziwna sprawa dzisiaj , wczoraj temp 37,4 a dzisiaj juz 36,7 a do okresu jeszcze 5 dni, piersi dalej flaczki
Po waszych dłuższych doświadczeniach z temperaturą czy to już oznacza stracony cykl ?Iga66 lubi tę wiadomość
10.09.2019 Marcel -
Oleczka94 wrote:Moze to byc implantacja
Oleczka i wtedy faktycznie spada ?
Zaczynaja mnie bolec jajniki aż do pachwin, wiec pewnie jednak miesiączka ( tylko strasznie wcześnie, ale moze to i lepiej bo szybciej kolejne starania.
Ps. Polećcie dobry suplement na poprawę morfologii męża - ma 4% ale 159mln i bardzo dobra ruchliwość -
nick nieaktualnyKarmelllka90 wrote:mam pytanie do dziewczyn które były w ciazy biochemicznej. Czy wasz organizm w cyklu po biochemicznej normalnie sie zachowywał? Bo u mnie jakis anomalie, swędzą mnie sutki, śpię cała noc a południa bym przespała całe. Robiłam badania beta spadła juz całkowicie wszytskie inne choroby robiłam wszytsko mam prawidłowo. Organizm płata mi figla
Po cb nie działo się nic, ale po każdej cp musiałam dostosować dawkę leków tarczycowych. Widze, że masz niedoczynność, więc ja bym zrobiła pełen panel tarczycowy. -
Wogole tak się martwiłam tym ze mąż ma tylko 1% ruchliwych szybkich a dużo wolnych i androlog powiedział, ze to właśnie te wolne zapładniają haha
Implementacja to chyba jednorazowy spadek i wzrost później wiec obserwujIga66, iNso87 lubią tę wiadomość
-
Iga tak jak napisały dziewczyny może to być implantacja, jeśli jutro tempka wróci na wyższy poziom.
Mnie już głową boli od myślenia. Denerwuje się ta owulka u siebie przez te durne testy:/ cały czas blada kreska eh.. Jaki człowiek niecierpliwy.. Matko masakra!
Czekam aż Mala wstanie i wychodzimy z domu na jakąś rodzinna wycieczke to moze myslec tyle nie będę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2018, 13:04
-
nick nieaktualnySung wrote:Po cb nie działo się nic, ale po każdej cp musiałam dostosować dawkę leków tarczycowych. Widze, że masz niedoczynność, więc ja bym zrobiła pełen panel tarczycowy.
-
nick nieaktualnyiNso87 wrote:Iga tak jak napisały dziewczyny może to być implantacja, jeśli jutro tempka wróci na wyższy poziom.
Mnie już głową boli od myślenia. Denerwuje się ta owulka u siebie przez te durne testy:/ cały czas blada kreska eh.. Jaki człowiek niecierpliwy.. Matko masakra!
Czekam aż Mala wstanie i wychodzimy z domu na jakąś rodzinna wycieczke to moze myslec tyle nie będę.
Grzechotka jesli masz możliwość to polecam z rossmanna facelle paskowe one sa bardzo czuleWiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2018, 13:09
iNso87 lubi tę wiadomość
-
Ja tych testów troche porobiłam i tylko te z domowego laboratorium były wiarygodne i potwierdzone monitoringiem usg
Te z Allegro wychodziły blade i w poprzednim cykli nic nie wskazywały a na usg ciałko żółteWiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2018, 13:17
-
iNso87 wrote:Iga tak jak napisały dziewczyny może to być implantacja, jeśli jutro tempka wróci na wyższy poziom.
Czekam aż Mala wstanie i wychodzimy z domu na jakąś rodzinna wycieczke to moze myslec tyle nie będę.10.09.2019 Marcel -
Iga66 wrote:Oleczka i wtedy faktycznie spada ?
Zaczynaja mnie bolec jajniki aż do pachwin, wiec pewnie jednak miesiączka ( tylko strasznie wcześnie, ale moze to i lepiej bo szybciej kolejne starania.
Ps. Polećcie dobry suplement na poprawę morfologii męża - ma 4% ale 159mln i bardzo dobra ruchliwość10.09.2019 Marcel -
Iga66 wrote:Ja tych testów troche porobiłam i tylko te z domowego laboratorium były wiarygodne i potwierdzone monitoringiem usg
Te z Allegro wychodziły blade i w poprzednim cykli nic nie wskazywały a na usg ciałko żółte
Z internetow nigdy nie pokazaly pozytywa...
Wiem bo porownywalam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2018, 16:09
10.09.2019 Marcel