CZERWCOWE TESTOWANIE ;-)
-
WIADOMOŚĆ
-
kozgo wrote:Grzechotka trzymam mocno kciuki super ze tak szybko test pokazał
Iga65 trzymam kciuki
Ja w tym cyklu dziwnie 6-7dc śluz płodny 9dc bol jajnika mega ale to wszystko jakoś za szybko
Iga przykro mi, mam nadzieję, że za parę dni wyjaśni się wszystko i bedzie beta dodatnia.
Straciatella to te oznaczenie o którym mówisz to te Papa... A teraz jest też drugie, nowsze.. Dopiero się o nim dowiedziałam sama.. -
nick nieaktualnymam pytanie do dziewczyn które były w ciazy biochemicznej. Czy wasz organizm w cyklu po biochemicznej normalnie sie zachowywał? Bo u mnie jakis anomalie, swędzą mnie sutki, śpię cała noc a południa bym przespała całe. Robiłam badania beta spadła juz całkowicie wszytskie inne choroby robiłam wszytsko mam prawidłowo. Organizm płata mi figla
-
nick nieaktualny
-
Karmelllka90 wrote:mam pytanie do dziewczyn które były w ciazy biochemicznej. Czy wasz organizm w cyklu po biochemicznej normalnie sie zachowywał? Bo u mnie jakis anomalie, swędzą mnie sutki, śpię cała noc a południa bym przespała całe. Robiłam badania beta spadła juz całkowicie wszytskie inne choroby robiłam wszytsko mam prawidłowo. Organizm płata mi figla
Ja miałam wszystko dobrze. Tylko kolejny cykl był szalony.
-
nick nieaktualnyGrzechotka teraz jesteś drugi cykl po biochemicznej? Ja musiałam sie położyć i Dopiero sie obudziłam i obstawiam ze nie bede miała problemu z zaśnięciem. We wtorek idę na monitoring zapytam ginekologa z czym to moze mieć związek. Bo to nie jeden dzien
-
Karmelllka90 ja również jestem 1 cykl po biochemicznej i tak samo czuję, popołudniami notoryczne zmęczenie, wczoraj spałam w dzień 3 h a o 22 normalnie zasnęłam. Dziś już trochę lepiej, w dodatku ciągle kłują mnie jajniki, raz lewy raz prawy.. Zobaczymy co to będzie, owulacja powinna być za 2 dni. Może spadł nam jakiś poziom hormonu... tyle tego w naszym organizmie, ale trzeba być pozytywnej myśli!
-
Dziewczyny miałam testować 20 czerwca przy cyklu 35dni jaki miałam w tamtym miesiącu. Zawsze cykle wynosiły 29 oprócz tego poprzedniego. Dziś coś mnie podkusiło że w sumie co do dawniejszych cyklów okres powinien być 13 czerwca,więc zrobię sobie test. Najpierw sikany, wyszedł ledwo widoczny zarys.Poszłam od razu na bete i jest 19. W poniedziałek powtórzę,zobaczymy jak wzrasta. Mam nadzieję że będzie dobrze jeszcze nie dowierzam,mam torbiel endometrialna, staraliśmy się 4 cykl
enka90, agniecha2101, Straciatellaa, ams, Paula2702, Grzechotka2, Anet85, iNso877, Kitkat, Iseko lubią tę wiadomość