CZERWCOWE TESTOWANIE ;-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Straciatellaa wrote:najlepiej ng/ml
przelicznik to 1 ng/mL = 0,314465 nmol/L.
"(...)W wynikach badań laboratoria stosują różne jednostki np. ng/ml lub nmol/l. Wartość podaną w nmol/l mnoży się przez 0,314 i otrzymuje się stężenie w jednostkach ng/ml. Przelicznik: 1 ng/mL = 0,314465 nmol/L." -
Ja w tym cyklu proga robic nie bede. Bede zyla w nieswiadomosci;) Jak w dzień @ bedzie pozytyw to wtedy beta i prog odrazu.
Kurde miałam zadzwonic zapytać czy wynik mojej cytologii jest i nie wiem czy otwarta jeszcze przychodnia eh...
Edit.
No i jest mój wynik ale niestety jutro rano dopiero odbiorę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2018, 16:38
-
Straciatellaa wrote:Wstyd się przyznać, ale ja nie badałam NIC. Starania wyszły tak spontanicznie, że nawet nie zdążyłam. Dopiero 3 lipca idę do ginka cytologie zrobić itp, we wtorek muszę zbadać tsh i proga bo w pierwszej ciąży musiałam brać luteine
Edit.
W ogóle to wizytę kolejna do niej mam na 19.09... Hehehe i tak się zastanawiam czy jak uda mi się w tym cyklu badz w następnym to wczesniej mnie wtedy przyjmie hmm.. Liczę jeszcze na to,ze wrócę w lipcu do swojego gina do którego chodziłam w ciazy z Mala. W czerwcu maja podpisać albo i nie umowę z nfz.. Ciekawe czy znowu podpiszą i nie będzie tylko prywatna..Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2018, 17:29
-
Straciatellaa wrote:Zaczynam się poważnie martwić. Mój śluz wygląda jak płodny z tym ,że bardzo gęsty i rozciągliwy. Testów owu nie robię już bo miałam 2 mega mocne krechy w 16 dc i później były coraz bledsze Co to kurcze jest10.09.2019 Marcel
-
Straciatellaa wrote:Nie ma możliwości stwierdzić, że w 7dpo przy progesteronie 6,10 lub 30 będziesz/jesteś w ciąży. To może stwierdzić tylko beta albo test ciążowy. Poza tym w 7dpo to nawet zagnieżdżenia mogło jeszcze nie być.
ps.ja robiłam proga według wykresu 6dpo -
nick nieaktualny
-
Hej
Miałam dać znać w piątek, proszę o wpisanie mnie na testowanie 20 czerwca
2 ciałka żółtego - celujemy w bliźniakiStraciatellaa lubi tę wiadomość
Jeśli chcesz rozśmieszyć Pana Boga, opowiedz mu o swoich planach na przyszłość
r.87 Starania od maja 2016 o pierwsze dziecko,
niedoczynność tarczycy
AMH - 2,7 (02.2019)
MTHFR C677T heterozygota, PAI-1 homozygota
08.18- prawy jajowód niedrożny
p/ciała antykardiolipiniowe, B-glikoproteina, p. antygenom jajnika, p. plemnikowe - Ujemne
KIR BX( nieobecny 2DL4 norm, 2DL52 gr1 i 2), 2DS1, 2DS3, 2DS4norm, 2DS5, 3DS1)
NK-15,2% po aktywacji 39,1%
Allo MRL - 0% (z M) seria szczepień 34,4%(zM) 51,7% (z innym dawcą) --> starania z Accofilem
Powtórka Allo MRL 6 m-cach 0%(zM) 65,9%(z innym dawcą)
HLA C : ONA C*07,17 ON C*05*07
KARIOTYPY: oboje prawidłowe -
Karmelllka90 wrote:Dziewczyny dzisiaj starałam sie kupić ten żel conceive, nie ma go w Krakowie w aptekach. Farmaceutki mi mowily ze jest dużo zapytań o niego
My właśnie w zeszłym tygodniu kupiliśmy. Polecam zamówić na doz.pl z odbiorem w wybranej aptece. Wychodzi najtaniej Swoją drogą bardzo fajny ten żelWiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2018, 21:39
MARIKA12 lubi tę wiadomość
Hashimoto, Letrox