CZERWCOWE TESTOWANIE ;-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Straciatellaa wrote:uf nie jestem sama
Córcia - 24.01.2012 r.
Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
nick nieaktualnyKatiii Marika to co piszecie jest przerażajace. Moja siostra mieszka w Anglii i druga ciąże miała tam prowadzona ale prywatnie przez polska ginekolog i z nią rodziła w prywatnej klinice bo ta opieka w Anglii to jest jakieś nie porozumienie. Katiii a czy oni objęli cie jakas opieka psychologa? Raz ze musiałaś ronić do kibelka w wysokiej jak dla mnie ciazy i z takimi powikłaniami.
Katiiii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Karmelllka90 wrote:Katiii Marika to co piszecie jest przerażajace. Moja siostra mieszka w Anglii i druga ciąże miała tam prowadzona ale prywatnie przez polska ginekolog i z nią rodziła w prywatnej klinice bo ta opieka w Anglii to jest jakieś nie porozumienie. Katiii a czy oni objęli cie jakas opieka psychologa? Raz ze musiałaś ronić do kibelka w wysokiej jak dla mnie ciazy i z takimi powikłaniami.
Jest w tej pl jak jest, ale służba zdrowia nie jest najgorsza.agniecha2101 lubi tę wiadomość
-
Karmelllka90 wrote:Katiii Marika to co piszecie jest przerażajace. Moja siostra mieszka w Anglii i druga ciąże miała tam prowadzona ale prywatnie przez polska ginekolog i z nią rodziła w prywatnej klinice bo ta opieka w Anglii to jest jakieś nie porozumienie. Katiii a czy oni objęli cie jakas opieka psychologa? Raz ze musiałaś ronić do kibelka w wysokiej jak dla mnie ciazy i z takimi powikłaniami.
-
Karmelllka90 wrote:Dziewczyny czy pęcherzyk rośnie 1 mm dziennie?
Córcia - 24.01.2012 r.
Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
Karmelllka90 wrote:Dziewczyny czy jest jakas aplikacja na telefon w której mozna prowadzić taki wykres jak tu na ovu? Kupiłam termometr owulacyjnych moze bed wymierzyć haha
Ja uzywam OvuView, spoko calkiem jest -
nick nieaktualny
-
Katii, Marika przerazajace historie az mi sie slabo zrobilo.. mam nadzieje ze zadnej cos takiego juz nie spotka!
teraz musi byc tylko lepiej!!!
-
Aaaaa! Dziewczyny RATUNKUUUU!!!
dzisiaj 9dc, 2 dni po @, a ok. 6 dni do owu....trochę krwi na bieliźnie. Co to może być? Dzisiaj przyjęłam pierwszą tabletkę Letroxu ( wcześniej brałam euthyrox). Czy ten lek mógł takie plamienie wywołać? Nie powiem...pokupałam się ze strachu ( no prawie) -
Dla kontrastu mogę powiedzieć, że moja koleżanka w 2011 r. rodziła w Anglii. Powiedziała, że woli rodzić tam, niż w Polsce iść do dentysty.
Miała bardzo dobrą opiekę (że nawet za bardzo na nią chuchali), jej partner tak samo.
Ja korzystam z flo22.06.2020 Luiza :*
XII 2018 poronienie zatrzymane; Łucja - 10tc [*]
Hashimoto od 2007
Starania od XII 2015
jajowody drożne, histeroskopia ok
Mąż - morfologia 6%
AMH 8,07; 3 x UIU
X 2018 elektrokauteryzacja jajnika, usunięcie ognisk endometriozy
mthfr hetero, kwas metylowany i wit prenatalne -
Ja połowę ciąży prowadziłam w Belgii. Do 12 tygodnia "natura" i "mam się nie cieszyć". Tylko dlatego, że potem poszłam prywatnie do polki, dała mi luteine, i jej zawdzięczam, że mam córkę (bardzo ofbite, krwiste plamienia). Potem opieka cud, miód, malina. Poród to srefa VIP dla każdego. No ale cóż, ja wolałam wrócić.
-
Straciatellaa wrote:Możliwe, ale na te wyschnięte testy lepiej przymykać trochę oko. Powtórz za 2 dni,
Mi taki bladzioch wyszedł w 9dpo, a okres dostalam
Trzymam kciuki, aby to był fasolinek
Dziękuję za kciuki. Nie nastawiam się, bo już naprawdę wiele w życiu już miałam fałszywie pozytywnych testów, że mogłabym iśc na rekordWiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2018, 08:44