CZERWCOWE TESTOWANIE ;-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Aaaaa! Dziewczyny RATUNKUUUU!!!
dzisiaj 9dc, 2 dni po @, a ok. 6 dni do owu....trochę krwi na bieliźnie. Co to może być? Dzisiaj przyjęłam pierwszą tabletkę Letroxu ( wcześniej brałam euthyrox). Czy ten lek mógł takie plamienie wywołać? Nie powiem...pokupałam się ze strachu ( no prawie) -
Dla kontrastu mogę powiedzieć, że moja koleżanka w 2011 r. rodziła w Anglii. Powiedziała, że woli rodzić tam, niż w Polsce iść do dentysty.
Miała bardzo dobrą opiekę (że nawet za bardzo na nią chuchali), jej partner tak samo.
Ja korzystam z flo22.06.2020 Luiza :*
XII 2018 poronienie zatrzymane; Łucja - 10tc [*]
Hashimoto od 2007
Starania od XII 2015
jajowody drożne, histeroskopia ok
Mąż - morfologia 6%
AMH 8,07; 3 x UIU
X 2018 elektrokauteryzacja jajnika, usunięcie ognisk endometriozy
mthfr hetero, kwas metylowany i wit prenatalne -
Ja połowę ciąży prowadziłam w Belgii. Do 12 tygodnia "natura" i "mam się nie cieszyć". Tylko dlatego, że potem poszłam prywatnie do polki, dała mi luteine, i jej zawdzięczam, że mam córkę (bardzo ofbite, krwiste plamienia). Potem opieka cud, miód, malina. Poród to srefa VIP dla każdego. No ale cóż, ja wolałam wrócić.
-
Straciatellaa wrote:Możliwe, ale na te wyschnięte testy lepiej przymykać trochę oko. Powtórz za 2 dni,
Mi taki bladzioch wyszedł w 9dpo, a okres dostalam
Trzymam kciuki, aby to był fasolinek
Dziękuję za kciuki. Nie nastawiam się, bo już naprawdę wiele w życiu już miałam fałszywie pozytywnych testów, że mogłabym iśc na rekordWiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2018, 08:44
-
Dziewczyny robilam ponownie test. Minelo jakies 40h. Moja kreska nie jest nic a nic ciemniejsza ten sam test. Boje sie ze beta slabo przyrasta albo spadnie. Nie mam jak isc na krew.18.03.2020 Pozytywny test
02.2020 Invimed Poznan
01.2019 brak akcji serca
24.12.2018 pozytywny test
11+2 [*] Aniołek, puste jajo
8cs o 2 maluszka UDANY !!!
06.06.2018 pozytywny test ❤ rosnij kruszynko
02.2017 zdrowa córka -
nick nieaktualny
-
Assunta wrote:Iga66
Szanse są zawsze. Natomiast wartość progesteronu dość niska i może nie wystarczyc. Trzeba czekać.
TSH może być. Choć są tacy lekarze którzy zbijają do 2 albo 1,5 a inni mówią że do 2,5 też jest spoko.
Moja Gin kazała mi jeszcze dzisiaj i w sobote zrobić ten progesteron
Dzisiaj jest 12,23 - a wczoraj 8,69.
Mam nadzieje ze to dobra prognoza. -
Iga66 wrote:Moja Gin kazała mi jeszcze dzisiaj i w sobote zrobić ten progesteron
Dzisiaj jest 12,23 - a wczoraj 8,69.
Mam nadzieje ze to dobra prognoza.
Im wyższy progesteron tym lepiej, jednak nawet wynik w górnych granicach nie daje pewności. Tak czy siak trzeba czekać.Jeśli chcesz rozśmieszyć Pana Boga, opowiedz mu o swoich planach na przyszłość
r.87 Starania od maja 2016 o pierwsze dziecko,
niedoczynność tarczycy
AMH - 2,7 (02.2019)
MTHFR C677T heterozygota, PAI-1 homozygota
08.18- prawy jajowód niedrożny
p/ciała antykardiolipiniowe, B-glikoproteina, p. antygenom jajnika, p. plemnikowe - Ujemne
KIR BX( nieobecny 2DL4 norm, 2DL52 gr1 i 2), 2DS1, 2DS3, 2DS4norm, 2DS5, 3DS1)
NK-15,2% po aktywacji 39,1%
Allo MRL - 0% (z M) seria szczepień 34,4%(zM) 51,7% (z innym dawcą) --> starania z Accofilem
Powtórka Allo MRL 6 m-cach 0%(zM) 65,9%(z innym dawcą)
HLA C : ONA C*07,17 ON C*05*07
KARIOTYPY: oboje prawidłowe -
Karmelllka90 wrote:Dziewczyny czy jest jakas aplikacja na telefon w której mozna prowadzić taki wykres jak tu na ovu? Kupiłam termometr owulacyjnych moze bed wymierzyć hahaGabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
nick nieaktualny
-
Assunta wrote:Rozumiem że normę max przy wyniku masz ok. 20-23 ???
Im wyższy progesteron tym lepiej, jednak nawet wynik w górnych granicach nie daje pewności. Tak czy siak trzeba czekać.
Normę mam dla fazy lutearnej 1.5-20
Faza owulacyjny 0.25-6.22
Folikularna 0.25-0.54