CZERWCOWE TESTOWANIE ;-)
-
WIADOMOŚĆ
-
MARIKA12 wrote:Powiem ci, ze przypomial mi sie moj horror z 1 ciaza. Urodzilam corke w strasznych meczarniach. Bylo zle, a lekarz nie przychodzil. Cora miala problemy z oddychaniem i dostala malo punktow. Po porodzie mialam pekniecie. Ktos mnie zle szyl, wypuscili do domu bez sprawdzenia. Pierwszej nocy dostalam mega goraczki z dreszczami. Przyszla polozna sprawdzila szwy, okazalo sie ze sie rozeszly. Zalatwila miejsce w szpitalu. Dostalam antybiotyki, liczyli na to ze moze sie samo zejdzie, ale to bylo nierealne, to byla otwarta rana. Po tyg wkoncu przyjeli mnie na oddzial. Nikt wczesniej nie potrafil podjac decyzji codalej. Tylko czekali Bog wie na co. Dopiero jak moje cisnienie zaczelo szalec przeprowadzili zabieg. Kazali przyjechac na wieczor i musialam czekac na sali bo nikt nie wiedzil kiedy bedzie moja kolejka. Wyobraz sobie co musialam czuc. Maly noworodek, trauma po porodzie, bolace cycki a tu jeszcze oczekiwanie na zabieg. Dopiero nad ranem mnie wzieli i zrobili pod narkoza. To byla trauma.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2018, 20:42
-
Oj tak tez to pamoetam. Moje zyly po porodzie byly zapadniete. Wszedzie mialam siniaki. Nikt nie potrafil pobrac mi krwi. Dopiero udalo sie z nadgarstka. Teraz juz wiem czemu tam sie nie pobiera choc wszystko widoczne. Boli jak cholera18.03.2020 Pozytywny test
02.2020 Invimed Poznan
01.2019 brak akcji serca
24.12.2018 pozytywny test
11+2 [*] Aniołek, puste jajo
8cs o 2 maluszka UDANY !!!
06.06.2018 pozytywny test ❤ rosnij kruszynko
02.2017 zdrowa córka -
Dziewczyny nie wiem co robić byłam wczoraj u nowej ginekolog. Moje msc wahają się od 27 do 35 dni owulacja różnie występuje. Przepisała mi luteina podjezykowa od 15 do do 26 dc i nie wiem co teraz z tym zrobić. Wczoraj taka byłam omotana ze nie zapytałam. A co jak owulacja wystąpi później niż w 14 dniu czy nie zahamuje mi luteina owulacji?Zaczynamy starania od nowa. To jest ten czas.
12.2017 - cp
Starania od 10.06.2017
Nadzczynnosc GB.
Zielone światło.
06.22- 5cykl starań na nowo. -
Upragniona niunia wrote:Dziewczyny nie wiem co robić byłam wczoraj u nowej ginekolog. Moje msc wahają się od 27 do 35 dni owulacja różnie występuje. Przepisała mi luteina podjezykowa od 15 do do 26 dc i nie wiem co teraz z tym zrobić. Wczoraj taka byłam omotana ze nie zapytałam. A co jak owulacja wystąpi później niż w 14 dniu czy nie zahamuje mi luteina owulacji?
Luteina i dupek zawsze 2 dni po owu, właśnie, żeby nie zablokować owu. Lekarze czasami podają, że od 16 dc, bo myślą, że każdy książkowo ma owulację. -
Katii bardzo mi przykro, wiele wycierpiałaś, życzę Ci wytrwałości i siły
Katiiii lubi tę wiadomość
Córcia - 24.01.2012 r.
Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
Marilen wrote:Luteina i dupek zawsze 2 dni po owu, właśnie, żeby nie zablokować owu. Lekarze czasami podają, że od 16 dc, bo myślą, że każdy książkowo ma owulację.Zaczynamy starania od nowa. To jest ten czas.
12.2017 - cp
Starania od 10.06.2017
Nadzczynnosc GB.
Zielone światło.
06.22- 5cykl starań na nowo. -
Straciatellaa wrote:uf nie jestem sama
Córcia - 24.01.2012 r.
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
nick nieaktualnyKatiii Marika to co piszecie jest przerażajace. Moja siostra mieszka w Anglii i druga ciąże miała tam prowadzona ale prywatnie przez polska ginekolog i z nią rodziła w prywatnej klinice bo ta opieka w Anglii to jest jakieś nie porozumienie. Katiii a czy oni objęli cie jakas opieka psychologa? Raz ze musiałaś ronić do kibelka w wysokiej jak dla mnie ciazy i z takimi powikłaniami.
Katiiii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Karmelllka90 wrote:Katiii Marika to co piszecie jest przerażajace. Moja siostra mieszka w Anglii i druga ciąże miała tam prowadzona ale prywatnie przez polska ginekolog i z nią rodziła w prywatnej klinice bo ta opieka w Anglii to jest jakieś nie porozumienie. Katiii a czy oni objęli cie jakas opieka psychologa? Raz ze musiałaś ronić do kibelka w wysokiej jak dla mnie ciazy i z takimi powikłaniami.
Jest w tej pl jak jest, ale służba zdrowia nie jest najgorsza.agniecha2101 lubi tę wiadomość
-
Karmelllka90 wrote:Katiii Marika to co piszecie jest przerażajace. Moja siostra mieszka w Anglii i druga ciąże miała tam prowadzona ale prywatnie przez polska ginekolog i z nią rodziła w prywatnej klinice bo ta opieka w Anglii to jest jakieś nie porozumienie. Katiii a czy oni objęli cie jakas opieka psychologa? Raz ze musiałaś ronić do kibelka w wysokiej jak dla mnie ciazy i z takimi powikłaniami.
-
Karmelllka90 wrote:Dziewczyny czy pęcherzyk rośnie 1 mm dziennie?
Córcia - 24.01.2012 r.
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
Karmelllka90 wrote:Dziewczyny czy jest jakas aplikacja na telefon w której mozna prowadzić taki wykres jak tu na ovu? Kupiłam termometr owulacyjnych moze bed wymierzyć haha
Ja uzywam OvuView, spoko calkiem jest -
nick nieaktualny
-
Katii, Marika przerazajace historie az mi sie slabo zrobilo.. mam nadzieje ze zadnej cos takiego juz nie spotka! teraz musi byc tylko lepiej!!!