CZERWCOWE TESTOWANIE ;-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Miała któraś z was om 7 maja i długie cykle, i kiedy będziecie testować?💊Acard, Neoparin, Luteina, Pregna, Bonjesta
PAI homo
ANA typ homogenny 1:640
IBS
09.10.2024
beta hcg 9,62 mIU/ml; progesteron 14,86 ng/ml
11.10.2024
beta hcg 30,01 mIU/ml; progesteron 17 ng/ml [acard 75 mg]
14.10.2024
beta hcg 92,54 mIU/ml; progesteron 17,62 ng/ml [neoparin 0,4 mg]
16.10.2024
beta hcg 272,33 mIU/ml; progesteron 13,53 ng/ml
24.10.2024 wizyta
06.11.2024 wizyta nfz [7+3] jest ❤️
14.11.2024 wizyta - [8+4] 1,98 cm 🐯
27.11.2024 wizyta nfz
09.12.2024 wizyta
13.12.2024 prenatalne
04.2024 cb (7cs)
10.2023 wznowienie starań
04.2020 cp - zaśniad groniasty częściowy (7cs)
02.2020 cb (6cs)
08.2018 rozpoczęcie starań
01.2016 córka 💙
-
Straciatella spokojnie to tylko dzis masz taki dzien jutro zapomnisz o tym co dzis napisalas i normalnie bedziesz testowac:D
Marika nie stresuj sie,musi byc wszystko ok. A wogole to prawda z tymi testami ? z tym,ze ciemnieja?? ja rozumiem,ze kto bladziocha robi bardzo wczesnie a potem w dniu @ np. i wtedy jest ciemny ale tak z dnia na dzien? Zrob go poprostu za pare dni i juz.
Iga ja mialam w tamtym cyklu prog jakos 20,78ng gdzie norma byla do 15 przy fazie lutealnej a ciazy ni ma. Poprostu dobrze miec wysoki prog w razie ciazy,bo z tego ciazy raczej wrozyc sie nie powinno.
Oleczka a napewno dobrze mierzysz tempke? bo faktycznie jakis dziwny ten wykres Twoj.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2018, 12:30
Iga66 lubi tę wiadomość
-
iNso87 wrote:Straciatella spokojnie to tylko dzis masz taki dzien jutro zapomnisz o tym co dzis napisalas i normalnie bedziesz testowac:D
Marika nie stresuj sie,musi byc wszystko ok. A wogole to prawda z tymi testami ? z tym,ze ciemnieja?? ja rozumiem,ze kto bladziocha robi bardzo wczesnie a potem w dniu @ np. i wtedy jest ciemny ale tak z dnia na dzien? Zrob go poprostu za pare dni i juz.
Iga ja mialam w tamtym cyklu prog jakos 20,78ng gdzie norma byla do 15 przy fazie lutealnej a ciazy ni ma. Poprostu dobrze miec wysoki prog w razie ciazy,bo z tego ciazy raczej wrozyc sie nie powinno.
Oleczka a napewno dobrze mierzysz tempke? bo faktycznie jakis dziwny ten wykres Twoj.10.09.2019 Marcel -
Oleczka94 wrote:Noo mierze ja o zawsze stalej porze. Zawsze po min. 3h snu. Jesli byloby mniej to notuje... wiec juz nie wiem co tam sie dzieje. Moze to wina progesteronu?
-
Oleczka tak sie przyjrzalam, i moze jeszcze nie jest tak zle. Mam nadzieje,ze jutro odbije i wtedy 2-3dni jak podrosnie Tobie tempka to wtedy pewnie owu wyznaczy owulacje. Nie wiem czemu ale wydaje mi sie,ze jutro bedzie juz do gory roslo. A to ten spadek jak owulka jest. Trzymam kciuki.
-
Już tego plamienia u mnie nie ma. Ale przestraszyłam się, nie powiem.
Grzechotka, a wiadomo skąd takie plamienie? U mnie to normalnie trochę krwi. Jeszcze czegoś takiego nie grali u mnie.
Ps. Ja Ci tą ciążę kraczę dwa cykle już. Będzie teraz, zobaczysz!!!
-
Marilen ja to sie nie znam na plamieniach to nie wiem co napisac.Mam nadzieje,ze to nic takiego, i nie poprzestawia to Tobie nic w tym cyklu.
Ja sobie wlasnie o oplatach przypomnialam..robie w domu za ksiegowa moj Malz nawet nie wie,co gdzie i za ile i po co i ile kasy wogole mamy hahaha moge wszyskie pieniadze wyprowadzic z naszego kontoMarilen lubi tę wiadomość
-
iNso87 wrote:Oleczka tak sie przyjrzalam, i moze jeszcze nie jest tak zle. Mam nadzieje,ze jutro odbije i wtedy 2-3dni jak podrosnie Tobie tempka to wtedy pewnie owu wyznaczy owulacje. Nie wiem czemu ale wydaje mi sie,ze jutro bedzie juz do gory roslo. A to ten spadek jak owulka jest. Trzymam kciuki.10.09.2019 Marcel
-
Nie, uznałam, że 7dpo to bez sensu. W poniedziałek robię test (znaczy robię też jutro i pojutrze, ale dopiero poniedziałkowy uznam za wiarygodny) i jak coś o wtedy polezę na betę, ale nie mam zadnych oczekiwań co do testu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2018, 13:33
Straciatellaa lubi tę wiadomość