CZERWCOWE TESTOWANIE ;-)
-
WIADOMOŚĆ
-
kozgo wrote:Ja z cera mam to samo istna masakra
mnie dziś tak mocno kłuje jajnik a to 7dc
niestety jednak ovu będzie na wyjazd wiec ja tez dopiero w lipcu jak coś testować będę.
Dziś mąż idzie do androloga i urologa zobaczymy co powiedzą mam nadzieje ze jakoś uda się wyleczyć to zapalenie i poprawia się wyniki nasienia heh chociaż nadzieje coraz mniejsze
Gratulacje dla wszystkich i mocno kciuki trzymam za resztę
Hm do urologa? Tego nie wiedzialam, a co on moze stwierdzic ze tak powiem? -
nick nieaktualny
-
Ania95 wrote:Ja miałam testować 10.06, ale nie wytrzymałam i zrobiłam test dzisiaj. Niestety negatywny
czekam teraz cierpliwie na @.
Mordeczka, zaznacz przy mnie okresGrzechotka2 lubi tę wiadomość
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
No i minelo wlasnie jakos 2h i 5min drzemki a Mala jeszcze spi;)
pewnie jak wysle post to wstanie;p
Edit.
Spi od 11:15 bo wtedy esa wyslalam do Malza gdzie juz jestczy wraca
haha
Edit.
Pobila swoj rekrod spi narazie 3h15min.. ide chyba JA budzic bo nie zasnie mi do 21Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2018, 14:30
-
nick nieaktualnyAnia95 wrote:Ja miałam testować 10.06, ale nie wytrzymałam i zrobiłam test dzisiaj. Niestety negatywny
czekam teraz cierpliwie na @.
Mordeczka, zaznacz przy mnie okres
To pewnie za wcześnie, cierpliwości
Mordeczka co u Ciebie ??Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2018, 13:48
-
DKlamka82 wrote:Ile dni po owulacji jesteś ?
Mordeczka co u Ciebie ??
27 dc, prawdopodobnie 11dpo. Wydaje mi się, że chociaż cień cienia powinien być. Taki wiesz... Że na zdjęciu nie widać, ale ja i tak go wypatrzę :p a tu nic. -
DKlamka82 wrote:Ile dni po owulacji jesteś ?
Mordeczka co u Ciebie ??DKlamka82 lubi tę wiadomość
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Iga66
Szanse są zawsze. Natomiast wartość progesteronu dość niska i może nie wystarczyc. Trzeba czekać.
TSH może być. Choć są tacy lekarze którzy zbijają do 2 albo 1,5 a inni mówią że do 2,5 też jest spoko.Iga66 lubi tę wiadomość
Jeśli chcesz rozśmieszyć Pana Boga, opowiedz mu o swoich planach na przyszłość
r.87 Starania od maja 2016 o pierwsze dziecko,
niedoczynność tarczycy
AMH - 2,7 (02.2019)
MTHFR C677T heterozygota, PAI-1 homozygota
08.18- prawy jajowód niedrożny
p/ciała antykardiolipiniowe, B-glikoproteina, p. antygenom jajnika, p. plemnikowe - Ujemne
KIR BX( nieobecny 2DL4 norm, 2DL52 gr1 i 2), 2DS1, 2DS3, 2DS4norm, 2DS5, 3DS1)
NK-15,2% po aktywacji 39,1%
Allo MRL - 0% (z M) seria szczepień 34,4%(zM) 51,7% (z innym dawcą) --> starania z Accofilem
Powtórka Allo MRL 6 m-cach 0%(zM) 65,9%(z innym dawcą)
HLA C : ONA C*07,17 ON C*05*07
KARIOTYPY: oboje prawidłowe -
nick nieaktualnyAnia95 wrote:27 dc, prawdopodobnie 11dpo. Wydaje mi się, że chociaż cień cienia powinien być. Taki wiesz... Że na zdjęciu nie widać, ale ja i tak go wypatrzę :p a tu nic.
Sama napisałaś prawdopodobnie 11 dpo a tu każdy dzień robi dużą różnicę więc się nie poddawaj dopóki @ nie przyjdzie.
Sikaj jutro ze mną rano.
Iga ja przy takim progu nie miałam szans na ciążę ale każdy organizm jest inny, teraz na luteinie jestem po owulacji i mam 18,99 ng/ml.Iga66 lubi tę wiadomość
-
DKlamka82 wrote:Sama napisałaś prawdopodobnie 11 dpo a tu każdy dzień robi dużą różnicę więc się nie poddawaj dopóki @ nie przyjdzie.
Sikaj jutro ze mną rano.
Iga ja przy takim progu nie miałam szans na ciążę ale każdy organizm jest inny, teraz na luteinie jestem po owulacji i mam 18,99 ng/ml.
Ja mam 39 lat i mam za sobą dwie ciąże /17 lat i 13lat bez żadnych problemów były za pierwszym strzałem
Teraz bardzo chcemy 3 dziecko i dopiero zaczynamy starania, 4.04 wyjęłam po 7 latach mirene wiec pewnie czasu trzeba -
nick nieaktualnyIga66 wrote:Ja mam 39 lat i mam za sobą dwie ciąże /17 lat i 13lat bez żadnych problemów były za pierwszym strzałem
Teraz bardzo chcemy 3 dziecko i dopiero zaczynamy starania, 4.04 wyjęłam po 7 latach mirene wiec pewnie czasu trzeba
Ja mam 36 lat i 12 latkę w domu i właśnie ten nasz wiek jest powodem niskiego proga...Iga66 lubi tę wiadomość
-
Gin powiedziała żebym sprawdziła w sobotę bo jesli owu była nawet dzien pózniej to moze robić różnice, No i że zobaczymy czy jest przyrost.
Mój partner ma 43lata i tez wiek nie pomaga
Ale kilka moich koleżanek zaszło bez problemu w 2-3 cyklu po odstawieniu antykoncepcji wiec wierze że bedzie ok