CZERWCOWE TESTOWANIE ;-)
-
WIADOMOŚĆ
-
kozgo wrote:Ja z cera mam to samo istna masakra mnie dziś tak mocno kłuje jajnik a to 7dc niestety jednak ovu będzie na wyjazd wiec ja tez dopiero w lipcu jak coś testować będę.
Dziś mąż idzie do androloga i urologa zobaczymy co powiedzą mam nadzieje ze jakoś uda się wyleczyć to zapalenie i poprawia się wyniki nasienia heh chociaż nadzieje coraz mniejsze
Gratulacje dla wszystkich i mocno kciuki trzymam za resztę
Hm do urologa? Tego nie wiedzialam, a co on moze stwierdzic ze tak powiem? -
nick nieaktualny
-
Ania95 wrote:Ja miałam testować 10.06, ale nie wytrzymałam i zrobiłam test dzisiaj. Niestety negatywny czekam teraz cierpliwie na @.
Mordeczka, zaznacz przy mnie okresGrzechotka2 lubi tę wiadomość
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
No i minelo wlasnie jakos 2h i 5min drzemki a Mala jeszcze spi;)
pewnie jak wysle post to wstanie;p
Edit.
Spi od 11:15 bo wtedy esa wyslalam do Malza gdzie juz jest czy wraca haha
Edit.
Pobila swoj rekrod spi narazie 3h15min.. ide chyba JA budzic bo nie zasnie mi do 21Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2018, 14:30
-
nick nieaktualnyAnia95 wrote:Ja miałam testować 10.06, ale nie wytrzymałam i zrobiłam test dzisiaj. Niestety negatywny czekam teraz cierpliwie na @.
Mordeczka, zaznacz przy mnie okres
To pewnie za wcześnie, cierpliwości
Mordeczka co u Ciebie ??Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2018, 13:48
-
DKlamka82 wrote:Ile dni po owulacji jesteś ?
Mordeczka co u Ciebie ??
27 dc, prawdopodobnie 11dpo. Wydaje mi się, że chociaż cień cienia powinien być. Taki wiesz... Że na zdjęciu nie widać, ale ja i tak go wypatrzę :p a tu nic. -
DKlamka82 wrote:Ile dni po owulacji jesteś ?
Mordeczka co u Ciebie ??DKlamka82 lubi tę wiadomość
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Iga66
Szanse są zawsze. Natomiast wartość progesteronu dość niska i może nie wystarczyc. Trzeba czekać.
TSH może być. Choć są tacy lekarze którzy zbijają do 2 albo 1,5 a inni mówią że do 2,5 też jest spoko.Iga66 lubi tę wiadomość
Jeśli chcesz rozśmieszyć Pana Boga, opowiedz mu o swoich planach na przyszłość
r.87 Starania od maja 2016 o pierwsze dziecko,
niedoczynność tarczycy
AMH - 2,7 (02.2019)
MTHFR C677T heterozygota, PAI-1 homozygota
08.18- prawy jajowód niedrożny
p/ciała antykardiolipiniowe, B-glikoproteina, p. antygenom jajnika, p. plemnikowe - Ujemne
KIR BX( nieobecny 2DL4 norm, 2DL52 gr1 i 2), 2DS1, 2DS3, 2DS4norm, 2DS5, 3DS1)
NK-15,2% po aktywacji 39,1%
Allo MRL - 0% (z M) seria szczepień 34,4%(zM) 51,7% (z innym dawcą) --> starania z Accofilem
Powtórka Allo MRL 6 m-cach 0%(zM) 65,9%(z innym dawcą)
HLA C : ONA C*07,17 ON C*05*07
KARIOTYPY: oboje prawidłowe -
nick nieaktualnyAnia95 wrote:27 dc, prawdopodobnie 11dpo. Wydaje mi się, że chociaż cień cienia powinien być. Taki wiesz... Że na zdjęciu nie widać, ale ja i tak go wypatrzę :p a tu nic.
Sama napisałaś prawdopodobnie 11 dpo a tu każdy dzień robi dużą różnicę więc się nie poddawaj dopóki @ nie przyjdzie.
Sikaj jutro ze mną rano.
Iga ja przy takim progu nie miałam szans na ciążę ale każdy organizm jest inny, teraz na luteinie jestem po owulacji i mam 18,99 ng/ml.Iga66 lubi tę wiadomość
-
DKlamka82 wrote:Sama napisałaś prawdopodobnie 11 dpo a tu każdy dzień robi dużą różnicę więc się nie poddawaj dopóki @ nie przyjdzie.
Sikaj jutro ze mną rano.
Iga ja przy takim progu nie miałam szans na ciążę ale każdy organizm jest inny, teraz na luteinie jestem po owulacji i mam 18,99 ng/ml.
Ja mam 39 lat i mam za sobą dwie ciąże /17 lat i 13lat bez żadnych problemów były za pierwszym strzałem
Teraz bardzo chcemy 3 dziecko i dopiero zaczynamy starania, 4.04 wyjęłam po 7 latach mirene wiec pewnie czasu trzeba -
nick nieaktualnyIga66 wrote:Ja mam 39 lat i mam za sobą dwie ciąże /17 lat i 13lat bez żadnych problemów były za pierwszym strzałem
Teraz bardzo chcemy 3 dziecko i dopiero zaczynamy starania, 4.04 wyjęłam po 7 latach mirene wiec pewnie czasu trzeba
Ja mam 36 lat i 12 latkę w domu i właśnie ten nasz wiek jest powodem niskiego proga...Iga66 lubi tę wiadomość
-
Gin powiedziała żebym sprawdziła w sobotę bo jesli owu była nawet dzien pózniej to moze robić różnice, No i że zobaczymy czy jest przyrost.
Mój partner ma 43lata i tez wiek nie pomaga
Ale kilka moich koleżanek zaszło bez problemu w 2-3 cyklu po odstawieniu antykoncepcji wiec wierze że bedzie ok