Forum Starając się - ogólne CZERWCOWE TESTOWANIE ;-)
Odpowiedz

CZERWCOWE TESTOWANIE ;-)

Oceń ten wątek:
  • Grzechotka2 Autorytet
    Postów: 712 823

    Wysłany: 7 czerwca 2018, 09:11

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robię sobie nadzieję. Płyn do łazienek, który używałam ostatnie pół roku, dzisiaj mi tak śmierdzi, że wyniosłam go dwa pokoje dalej.

    Straciatellaa, ams, DKlamka82, iNso87, golonat lubią tę wiadomość

    l22nio4pm7glhik4.png
    w57v3e3kpq4472hr.png
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 7 czerwca 2018, 09:13

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    nati1992 wrote:
    Hej dziewczyny, u mnie również czerwiec okazał się owocny :) Wczoraj testowałam, 2 piękne kreski, dzisiaj powtórzyłam i również są 2 :)
    Super :) gratuluję :)
    Coraz lepszy ten czerwiec :)

  • nick nieaktualny

    Wysłany: 7 czerwca 2018, 09:21

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmelllka90 prześledziłam Twoją historie i bardzo mi przykro. Ale nie myśl o strachu, nie czas na to, głowa do góry i działacie dalej :) Mi trzech lekarzy po poronieniu powiedziało, że najlepszym lekarstwem na stratę jest kolejna ciąża i to szybko, bo ciało jest dobrze przygotowane. Więc powodzenia i trzymam kciuki :)

  • agniecha2101 Autorytet
    Postów: 3045 2058

    Wysłany: 7 czerwca 2018, 09:44

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oleczka94 wrote:
    Dziewczyny mozecie zobaczyc moja miniaturke cyklu? Bo sie narobilam i nie moge w niego wejsc...;-)
    Coś chyba nie tak wkleiłaś, bo nie m0żna w niego wejść :-(
    Edit. Kliknij pod swoim wykresem "udostępnij wykres", później kliknij w zakładkę "miniatura", skopiuj link, potem wejdź w ustawienia->społeczność i wklej ten link w miejsce gdzie masz "Twój podpis na forum" :-)

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2018, 09:49

    qdkkx1hppzr9qlv8.png
    p19ucsqvh84pvyvi.png
  • Grzechotka2 Autorytet
    Postów: 712 823

    Wysłany: 7 czerwca 2018, 09:52

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musisz najpierw udostępnić wykres dla wszystkich.

    l22nio4pm7glhik4.png
    w57v3e3kpq4472hr.png
  • iNso87 Autorytet
    Postów: 8860 5306

    Wysłany: 7 czerwca 2018, 09:54

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde jaka produkcja na tym naszym czerwcowy wątku! :d nie ogarnę chyba..
    Zafasolkowanym gratuluję!! :d

    Obiad i zupka zrobiona na dzis i jutro, posprzatny dom także teraz kawka i można polezec i nadrabiac:))

    BDMdp1.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • patkaaxx90 Autorytet
    Postów: 834 668

    Wysłany: 7 czerwca 2018, 09:59

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam wyniki 5 dc myśle że są ok.
    Prolaktyna 243,4 (102,00-496,00)
    Testostereon 0,226 (0,084- 0,481)
    TSH 1,420 (0,27-4,2)

    Miłosz
    bl9cpiqvy4ezsagr.png
    Honoratka
    gyxw8u695zbv7tdy.png
  • Straciatellaa Autorytet
    Postów: 2674 2499

    Wysłany: 7 czerwca 2018, 10:00

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    iNso87 wrote:
    Kurde jaka produkcja na tym naszym czerwcowy wątku! :d nie ogarnę chyba..
    Zafasolkowanym gratuluję!! :d

    Obiad i zupka zrobiona na dzis i jutro, posprzatny dom także teraz kawka i można polezec i nadrabiac:))
    całe szczęście, że obiad wczoraj na dwa dni zrobiłam :P
    Ja lece usypiać młodą na drzemeczkę i też kawusia <3
    Miłego dnia wszystkim :)

    iNso87 lubi tę wiadomość


    oar8ikgn5pgt0ug5.png
  • patkaaxx90 Autorytet
    Postów: 834 668

    Wysłany: 7 czerwca 2018, 10:01

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmelllka90 wrote:
    Kurczę obiecująco wyglada ten nasz wątek czerwcowy na lipiec zostane sama... Ale bede sie cieszyć waszym szczęściem. Jak zaczęłam czytać o tych późnych owulacja to sie załamałam i nie wiem czy w tym miesiącu w ogóle pozwolę mężowi sie zbliżyć do mnie, boje sie powtórki z zeszłego miesiąca chyba za bardzo :(

    Dzisiaj mam dwóch ginekologów i endokrynologa wiec wolny dzien spedze w przychodni ;P

    nie stresuj się ja dopiero w lipcu będę testować... wiec cały miesiąc przede mną

    Miłosz
    bl9cpiqvy4ezsagr.png
    Honoratka
    gyxw8u695zbv7tdy.png
  • KAL Autorytet
    Postów: 1125 671

    Wysłany: 7 czerwca 2018, 10:03

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marika superrr gratuluję :)

    MARIKA12 lubi tę wiadomość

    2 lata starań
    12.2018 Laparoskopia i Histeroskopia (obydwa jajowody drożne)
    wyłyżeczkowane polipy endometrialne
    Letrox 75 | Glucophage 1000XR | Niedoczynność tarczycy | HASHIMOTO | Insulinooporność | Hiperinsulinemizm
  • Magda - mbc Autorytet
    Postów: 6524 4988

    Wysłany: 7 czerwca 2018, 10:03

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    patkaaxx90 wrote:
    mam wyniki 5 dc myśle że są ok.
    Prolaktyna 243,4 (102,00-496,00)
    Testostereon 0,226 (0,084- 0,481)
    TSH 1,420 (0,27-4,2)

    testosteron powinno się badać razem z shbg

    atdcl6d8afs9zxzu.png
  • iNso87 Autorytet
    Postów: 8860 5306

    Wysłany: 7 czerwca 2018, 10:06

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Straciatellaa wrote:
    całe szczęście, że obiad wczoraj na dwa dni zrobiłam :P
    Ja lece usypiać młodą na drzemeczkę i też kawusia <3
    Miłego dnia wszystkim :)
    Ja czekam do 11 i tez Mala klade na drzemke i sama nie wiem co tu sobie zaplanować na te 2h.. Leżeć na sofie z herbata czy obejrzec tv w sypialni? Hahaha :d :p

    SylwiaLu lubi tę wiadomość

    BDMdp1.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • Paula83 Autorytet
    Postów: 987 729

    Wysłany: 7 czerwca 2018, 10:12

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :) dzisiaj ponoć międzynarodowy dzień seksu :) Może zaowocuje podwójnymi kreskami na teście, więc do dzieła Kochane !!!!

    Zafasolkowanym bardzo gratuluję :)

    agniecha2101 lubi tę wiadomość

    7 lat starań....
    insulinooporność
    MTHFR - układ heterozygotyczny
    AMH: 0,69 (05.2018)
    SONO HSG -OK !!!!
    31.05.2018 (IUI) - 4tc :(
    24.08.2018 (IUI) - :(
  • Grzechotka2 Autorytet
    Postów: 712 823

    Wysłany: 7 czerwca 2018, 10:19

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    czy tylko ja jak zrobię na dwa dni to mój mąż i tak wszystko zeżre pierwszego dnia?

    l22nio4pm7glhik4.png
    w57v3e3kpq4472hr.png
  • iNso87 Autorytet
    Postów: 8860 5306

    Wysłany: 7 czerwca 2018, 10:21

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula83 wrote:
    Cześć dziewczyny :) dzisiaj ponoć międzynarodowy dzień seksu :) Może zaowocuje podwójnymi kreskami na teście, więc do dzieła Kochane !!!!

    Zafasolkowanym bardzo gratuluję :)
    Ooo to Malz przyjdzie akurat z pierwszej pracy do domu jak Mala będzie spala to go napadne:d a potem zje i moze isc do drugiej pracy:p ha ha szkoda, że to nie dzień owu u mnie... Eh

    BDMdp1.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • Iseko Autorytet
    Postów: 1215 2177

    Wysłany: 7 czerwca 2018, 10:23

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marika gratuluję :D

    Dlaczego powinno się robic testosteron z SHBG? Jak one na siebie wpływają? Pytam z ciekawości, bo robiłam ostatnio jedno i drugie :)

    29 lat | starania od stycznia 2017
    👩
    Siofor 1500 | Letrox 62,5 | NAC |Miovelia - Niedoczynność i IO
    ✔️Laparo i drożność - ok (04.2019)
    ✔️AMH: 2,24
    ✔️TSH: 1,3
    ✔️FT4: 14,6 (9-19)
    ✔️MUCHa: ujemne
    ✔️AOA: ujemne
    ✔️ASA: ujemne
    ✔️ANA1, ANA4: ujemne

    👨
    Morfologia 2% - > 4%,
    Liczba 2,6mln - > 20mln,
    ruch postępowy 17% - >22%
  • iNso87 Autorytet
    Postów: 8860 5306

    Wysłany: 7 czerwca 2018, 10:23

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Grzechotka2 wrote:
    czy tylko ja jak zrobię na dwa dni to mój mąż i tak wszystko zeżre pierwszego dnia?
    Mój przez to, że nagina na dwie roboty to zostawia na dwa dni.. Czasu mu brakuje na jedzenie:p Bo tak to mięsozerca wyjadlby wszystko:) Ja obiadu prawie wogole nie jem. Starsza raz zje raz nie bo ma w szkole. To tylko z Malzem młodsze wcina. I chodzą jak paczki w maśle.. Obydwoje.

    BDMdp1.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 7 czerwca 2018, 10:24

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z ta fl wszystko było Ok w lutym miałam owulacje 14 dc i cykl trwał 29 dni marzec sie rozjechał prawdopodobnie przez zmieniona dawkę leteoxu i za duży skok TSH bo z 0.11 do 3,64 teraz wyniki z 3 dc 2.12 TSH.
    I ostatni cykl rwał 38 dni a następny to właśnie ten z ciąża biochemiczna gdzie owulacja była 21 dc lub nawet pózniej bo ja juz zgłupiałam 33 dnia cyklu to był poniedziałek beta <0,1 a w sobotę juz 2 kreski wysikalam popierniczone to wszystko. Jednak jak sie mniej czyta mniej wie mniej analizuje swoje ciało człowiek jest spokojniejszy. Zobaczę dzisiaj co powiedzą lekarze

  • Straciatellaa Autorytet
    Postów: 2674 2499

    Wysłany: 7 czerwca 2018, 10:34

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas obiad tylko ja i młoda jemy. Małż ma jakąś swoją dietę kulturysty :P
    Starsza w przedszkolu je.

    Dzień seksu? oh zostaje mi Greya pooglądać haha :D


    oar8ikgn5pgt0ug5.png
  • Straciatellaa Autorytet
    Postów: 2674 2499

    Wysłany: 7 czerwca 2018, 10:35

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inso87 2h drzemki??? :o zazdro!
    u nas jak jest 40minut to jest super :P Czasami nie zdążę sobie kawy zaparzyć a glonojad już się budzi ;)


    oar8ikgn5pgt0ug5.png
‹‹ 30 31 32 33 34 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ
Fundusze Europejskie: Inteligentny Rozwój Narodowe Centrum Badań i Rozwoju Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego