CZERWCOWE TESTOWANIE ;-)
-
WIADOMOŚĆ
-
DKlamka82 wrote:Spokojnie, od 1 testu nawet 72h więc czekaj cierpliwie, obstawiam, że dzisiaj wieczorem lub jutro rano będzie owu i tempka ci skoczy.
Prowadzisz wykres? Udostępnij.10.09.2019 Marcel -
agniecha2101 wrote:Skąd ja to znam a gdzie konkretnie mieszkasz, w jakim kraju?
Ja robiłam testy najpierw codziennie, później co drugi dzień, podziwiając jak kreseczka ładnie ciemnieje, aż do pierwszej wizyty
W Londynie
Dziewczyny jestem mega szczesliwa i mam nadzieje ze ciaza sie utrzyma. Powiem wam ze duzo od niej zalezalo. Ustalilismy juz szybciej z mezem ze jesli zajde to wroce za jakis czas juz na stale do pl, maz jeszcze chwile zostanie a ja bede dogladac budowe naszego domku
Trzymam kciuki za kolejne testujace !
Co najlepsze kilka dni temu pisalam ze nie wierze w ten cykl. A jednak dzisiaj mialam planowo dzien @ ale wiem ze owu sie przesunelo o jakies 3 dni. Mialam testowac dopiero w pt. Dzisiaj bedac w sklepie kupilam testy i podpaski. Powiedzialam sobie albo to albo to. Mialam poczekac no ale wyszlo jak zwykleagniecha2101, ams lubią tę wiadomość
18.03.2020 Pozytywny test
02.2020 Invimed Poznan
01.2019 brak akcji serca
24.12.2018 pozytywny test
11+2 [*] Aniołek, puste jajo
8cs o 2 maluszka UDANY !!!
06.06.2018 pozytywny test ❤ rosnij kruszynko
02.2017 zdrowa córka -
Hej dziewczyny, u mnie również czerwiec okazał się owocny Wczoraj testowałam, 2 piękne kreski, dzisiaj powtórzyłam i również są 2
Straciatellaa, kuzmoni1, Karmelkovaa, Pati88, agniecha2101, Grzechotka2, Karmelllka90, Paula83, Sung, patkaaxx90, gosia17, Iseko, ams, iNso87 lubią tę wiadomość
[/url]
[/url] -
Oleczka94 wrote:Udostepnilam ale za chiny ludowe nie wiem jak zrobic taka miniaturke jak niektore dziewczyny maja przy postach za kazdym razem, jakies porady? Proszee
-
MARIKA12 wrote:W Londynie
Dziewczyny jestem mega szczesliwa i mam nadzieje ze ciaza sie utrzyma. Powiem wam ze duzo od niej zalezalo. Ustalilismy juz szybciej z mezem ze jesli zajde to wroce za jakis czas juz na stale do pl, maz jeszcze chwile zostanie a ja bede dogladac budowe naszego domku
Co najlepsze kilka dni temu pisalam ze nie wierze w ten cykl. A jednak dzisiaj mialam planowo dzien @ ale wiem ze owu sie przesunelo o jakies 3 dni. Mialam testowac dopiero w pt. Dzisiaj bedac w sklepie kupilam testy i podpaski. Powiedzialam sobie albo to albo to. Mialam poczekac no ale wyszlo jak zwykle
Marika jakie mialas objawy? -
MARIKA12 wrote:W Londynie
Co najlepsze kilka dni temu pisalam ze nie wierze w ten cykl. A jednak dzisiaj mialam planowo dzien @ ale wiem ze owu sie przesunelo o jakies 3 dni. Mialam testowac dopiero w pt. Dzisiaj bedac w sklepie kupilam testy i podpaski. Powiedzialam sobie albo to albo to. Mialam poczekac no ale wyszlo jak zwykle
Wiesz co zadzwoń na Ealing do pl przychodni oni moze tam bete Ci zrobia i przyrost zapytac mozesz , ja tam byłam na usg swojego czasu" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
nati1992 wrote:Hej dziewczyny, u mnie również czerwiec okazał się owocny Wczoraj testowałam, 2 piękne kreski, dzisiaj powtórzyłam i również są 2
Gratulacje kreseczki na Dzień DzieckaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2018, 19:36
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Super Dziewczyny gratulacje!!! Ja robilam bete w piatek 10dpo (10,97) i wczoraj tez robilam bete 14dpo (189) , okres mial byc dzis i oby nie przyszedl
Goraco Was pozdrawiam!!!Straciatellaa, DKlamka82, agniecha2101, MałaMi90, Karmelllka90, Sung, Isaura81, gosia17, SylwiaLu, Iseko, ams, iNso87 lubią tę wiadomość
12/02/2019
SZYMEK
-
Karmelkovaa wrote:Wiesz co zadzwoń na Ealing do pl przychodni oni moze tam bete Ci zrobia i przyrost zapytac mozesz , ja tam byłam na usg swojego czasu
Wiem ze robia ale dla mnie za daleko nie mam jak bo pracuje18.03.2020 Pozytywny test
02.2020 Invimed Poznan
01.2019 brak akcji serca
02.2017 zdrowa córka -
nick nieaktualny
-
Moncia28 wrote:Marika jakie mialas objawy?
Objawow prawie zadnych.
W 1 ciazy mialam brunatne plamienie implantacyjne plus bol glowy wiec juz wiedzialam ze to fasolka.
Teraz jedynie od 2 dni zaczelo mnie ciagnac w okolicy jajnika i taki bol jakby cos sie tam wbijalo.
Wczoraj sprawdzalam nawet szyjke i jest raczej nisko temp tez nie super wysoka wiec myslalam ze nic z tego.18.03.2020 Pozytywny test
02.2020 Invimed Poznan
01.2019 brak akcji serca
02.2017 zdrowa córka -
Cześć dziewczyny. Jestem tu od niedawna, jak tam Wasze starania? My się staramy drugi miesiąc. W poprzednim miałam już takie objawyna ciążę że chłopak się że mnie śmiał.. potem przyszła miesiączka... załapałem się. I w tym miesiącu już tak nie przeżywam.. ale gdzieś tam na końcu w myślach to jednak mi siedzi. Słuchajcie..czy mogę brać estrofem (przypisany przez mojego gina) zarazem z clo ??. Ten estrofem nie będzie kolidowal z moimi staraniami?Ella464
-
Klamka, ja jakoś czuję, że ten cykl należy do Ciebie!
Dziewczyny, gratuluję i marzę, żeby Wam tu też szybko zapodać fotkę testu +
Ja dzisiaj po wizycie u endo. Wyniki lh, fsh itd stwierdził, że OK,
Natomiast wymienił euthyrox na Letrox bo jest lepiej przyswajalny, a mnie ciut jeszcze urosło tsh mimo 1,5 przyjmowania euthyroxu, dostałam teraz 50, mam nadzieję szybko z tych 3 zejść do 1
MARIKA12, zosiak88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Karmelllka90 wrote:Cudowne kreseczki !!! Gratulacje!! Który dzien cyklu? Termin @ ??
Dzisiaj planowo powinna byc @. (Przy zalozeniu ze 28dc)
Ale wiem ze ten cykl byl dluzszy. U mnie jest tak ze raz mam 26/27 dni raz 30/31 chyba zalezy z jakiego jajnika
Ovu wystapilo u mnie jakos 17-18dc dopiero. Wiec to bedzie jakies 10/11 dpo
Robilam popoludniu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2018, 22:30
18.03.2020 Pozytywny test
02.2020 Invimed Poznan
01.2019 brak akcji serca
02.2017 zdrowa córka -
nick nieaktualnyMarilen wrote:W temacie tych nieprawidłowości przy genach...Czy jak ktoś już urodził jedno dziecko, to mogło mu się coś z tymi genami "popsuć", czy raczej geny to geny, albo się je miało i ma, albo nie?
Ma się mutacje albo się nie ma, ale... mutacja może nie robić nic, a może robić coś. I to się może zmienić. Więc tak. Możesz urodzić i dwoje dzieci bez problemu a potem nie móc.
A o co chodzi z późną owu? Przecież to nie ma znaczenia? O ile owu jest i odpowiednio długa faza po. Moje pierorodne jest gdzieś z 36 dc
A w ogóle zwykle mam 15-17 dc owu raczej.
Marika, nati gratulacje
agniecha2101 lubi tę wiadomość