CZERWCOWE TESTOWANIE ;-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Oleczka94 wrote:Obysmy nigdy nie musialy byc w takiej sytuacji
Ja w takiej jestem byłam pewna, że problem po mojej stronie leży, a tu bach.
Mąż bierze profertil zalecony przez androloga. Na koniec czerwca badanie więc zobaczymy czy jest poprawa po dwóch miesiącach kuracji, będzie to też 3 miesiące po grypie, która tak pogorszyła jakość nasienia. Zobaczymy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2018, 20:54
-
ksiazka wrote:Anet85 a który masz dzień cyklu?
Córcia - 24.01.2012 r.
Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
Jestem po wycieczce do Czech po progesteron w zastrzykach.
Cena faktycznie nieporównywalna. Mam nadzieję że w czwartek beda tylko dobre wieści po monitoringu i zastrzyki pomogą. Mam jakieś takie dobre podejście w tym cyklu.Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
nick nieaktualny
-
Marilen wrote:Ja w takiej jestem byłam pewna, że problem po mojej stronie leży, a tu bach.
Mąż bierze profertil zalecony przez androloga. Na koniec czerwca badanie więc zobaczymy czy jest poprawa po dwóch miesiącach kuracji, będzie to też 3 miesiące po grypie, która tak pogorszyła jakość nasienia. Zobaczymy.10.09.2019 Marcel -
nick nieaktualny
-
Oleczka94 wrote:Dziewczyny a to jest 'zdrowe' miec lekkie plamienie przy owu? czy raczej trzeba cos z tym robic.. ?
-
kasialora wrote:No właśnie jak to jest? Już się wczoraj turaj o to pytałam, ale nikt nie dostrzegł mojego pytania czy takie plamienie oznacza czas owulacji czy występuje przed albo może po owulacji?Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
iNso87 wrote:Straciatellaa a kiedy urlop masz? My z Malzem i dzieciakami urlopujemy na wyjeździe na początku sierpnia. Jak ciąża będzie w tym lub następnym msc to będę napewno dobrze spędzala wyjazd haha jak wymioty i mdłości złapią.. Masakra :p