CZERWCOWE TESTOWANIE ;-)
-
WIADOMOŚĆ
-
KAL wrote:Magda masz jakieś objawy owulacyjne? Ja mam mega rwanie w pachwinie i na monicie się potwierdziło cała niedzielę mnie mega bolała pachwina i w pon gin potwierdziła że owulacia około 24h temu może gdy byś miała jakieś objawy to można by ustalić ile dpo jesteś. Mógł też (czego nie życzę) cykl bezowulacyjny się zdarzyć i one się niestety często wydłużają.
-bolą mnie jajniki
-bolą mnie cycki
-od dziś mam 37,3 i głowa mi nawala
w pt zrobię test. W pon wizyta. Na bete nie będę szła, bo właśnie nie wiem, ile dpo jestem.
Ostatnie serduszko było w 27dc. Czyli 10 dni temu.
Czuje się okropnieeee i chce już cokolwiek!Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2018, 13:01
KAL lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Straciatellaa wrote:no to miałaś już potwierdzenie bo dnia poprzedniego o 18 miałaś test owu pozytywny, a ten z rana mógł być już przekłamany bo jajo już mogło się wykluć
i poziom lh był niższy.
Ja robię testy zgodnie z tym co pisze na opakowaniu i co gin mówi, żeby było jak najbardziej wiarygodne -
Straciatellaa wrote:ogólnie lepiej już
od dnia jak testy owu robią się coraz ciemniejsze of kors
bo testy testami, owulacja, owulacją
różnie być może.
Ja mialam niesamowity bol wczoraj od popoludnia takze tego bym nawet nie pomylila z niczym innym
chyba nawet jakby testow nie robila.
-
Magda - mbc wrote:-bolą mnie jajniki
-bolą mnie cycki
-od dziś mam 37,3 i głowa mi nawala
w pt zrobię test. W pon wizyta. Na bete nie będę szła, bo właśnie nie wiem, ile dpo jestem.
Ostatnie serduszko było w 27dc. Czyli 10 dni temu.
Czuje się okropnieeee i chce już cokolwiek!
No to trzymam kciukasyja bety też nie robię chyba ze test wyjdzie pozytywne to skoczę w czwartek i w sobotę a jak negatyw to poczekam grzecznie i jak do niedzieli sie nie zjawi @ to w tedy kolejny test szkoda kasy na betę :)u nas prawie 40 zł kosztuje
Akceptacja! -
Karmelllka90 wrote:Hmm bede musiała sikać w pracy ;p na tajniaka. Ban ulotce jest napisane ze nie wolno robic z pierwszego siku... przestrzegać?
ale kazda robi jak uważa...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2018, 13:09
Isaura81 lubi tę wiadomość
-
KAL wrote:No to trzymam kciukasy
ja bety też nie robię chyba ze test wyjdzie pozytywne to skoczę w czwartek i w sobotę a jak negatyw to poczekam grzecznie i jak do niedzieli sie nie zjawi @ to w tedy kolejny test szkoda kasy na betę :)u nas prawie 40 zł kosztuje
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Ja nie leczę się już w Gyncentrum, ale nadal chodzę tam na badania, bo ceny mają konkurencyjne
progesteron - 22 zł
tsh - 14 zł (wszędzie wokół gdzie chodziłam to co najmniej 18)
beta hcg - 25 zł (w innych miejscach 35 zł)22.06.2020 Luiza :*
XII 2018 poronienie zatrzymane; Łucja - 10tc [*]
Hashimoto od 2007
Starania od XII 2015
jajowody drożne, histeroskopia ok
Mąż - morfologia 6%
AMH 8,07; 3 x UIU
X 2018 elektrokauteryzacja jajnika, usunięcie ognisk endometriozy
mthfr hetero, kwas metylowany i wit prenatalne -
nick nieaktualny
-
Ja mam to szczęście, że nie pracuje narazie. Nie wróciłam do pracy poprzedniej,przy okazji po porodzie umowa mi się skończyła także ten.. Jestem mobilna;) i z rana woze swoją starsza do szkoly a potem z młodą na badania sobie jade:d Także gra gitara.
-
nick nieaktualny
-
Grzechotka2 wrote:Wysyłam tych wiruskó tak dużo i tak szczerze, że szykuj się na pięcioraczki
Grzechotka, abonent czasowo niedostępny. Odbieram jednego, no max dwa, Resztę nadam przesyłką zwrotną
Dawaj dawaj!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2018, 15:11
ams lubi tę wiadomość
-
Karmelllka90 wrote:Hmm bede musiała sikać w pracy ;p na tajniaka. Ban ulotce jest napisane ze nie wolno robic z pierwszego siku... przestrzegać?10.09.2019 Marcel
-
KAL wrote:Magda masz jakieś objawy owulacyjne? Ja mam mega rwanie w pachwinie i na monicie się potwierdziło cała niedzielę mnie mega bolała pachwina i w pon gin potwierdziła że owulacia około 24h temu może gdy byś miała jakieś objawy to można by ustalić ile dpo jesteś. Mógł też (czego nie życzę) cykl bezowulacyjny się zdarzyć i one się niestety często wydłużają.
dziwwwneeee
10.09.2019 Marcel