CZERWCOWE TESTOWANIE ;-)
-
WIADOMOŚĆ
-
KAL wrote:Magda masz jakieś objawy owulacyjne? Ja mam mega rwanie w pachwinie i na monicie się potwierdziło cała niedzielę mnie mega bolała pachwina i w pon gin potwierdziła że owulacia około 24h temu może gdy byś miała jakieś objawy to można by ustalić ile dpo jesteś. Mógł też (czego nie życzę) cykl bezowulacyjny się zdarzyć i one się niestety często wydłużają.
-bolą mnie jajniki
-bolą mnie cycki
-od dziś mam 37,3 i głowa mi nawala
w pt zrobię test. W pon wizyta. Na bete nie będę szła, bo właśnie nie wiem, ile dpo jestem.
Ostatnie serduszko było w 27dc. Czyli 10 dni temu.
Czuje się okropnieeee i chce już cokolwiek!Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2018, 13:01
KAL lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Straciatellaa wrote:no to miałaś już potwierdzenie bo dnia poprzedniego o 18 miałaś test owu pozytywny, a ten z rana mógł być już przekłamany bo jajo już mogło się wykluć i poziom lh był niższy.
Ja robię testy zgodnie z tym co pisze na opakowaniu i co gin mówi, żeby było jak najbardziej wiarygodne -
Straciatellaa wrote:ogólnie lepiej już od dnia jak testy owu robią się coraz ciemniejsze of kors bo testy testami, owulacja, owulacją różnie być może.
-
Magda - mbc wrote:-bolą mnie jajniki
-bolą mnie cycki
-od dziś mam 37,3 i głowa mi nawala
w pt zrobię test. W pon wizyta. Na bete nie będę szła, bo właśnie nie wiem, ile dpo jestem.
Ostatnie serduszko było w 27dc. Czyli 10 dni temu.
Czuje się okropnieeee i chce już cokolwiek!
No to trzymam kciukasy ja bety też nie robię chyba ze test wyjdzie pozytywne to skoczę w czwartek i w sobotę a jak negatyw to poczekam grzecznie i jak do niedzieli sie nie zjawi @ to w tedy kolejny test szkoda kasy na betę :)u nas prawie 40 zł kosztujeAkceptacja! -
Karmelllka90 wrote:Hmm bede musiała sikać w pracy ;p na tajniaka. Ban ulotce jest napisane ze nie wolno robic z pierwszego siku... przestrzegać?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2018, 13:09
Isaura81 lubi tę wiadomość
-
KAL wrote:No to trzymam kciukasy ja bety też nie robię chyba ze test wyjdzie pozytywne to skoczę w czwartek i w sobotę a jak negatyw to poczekam grzecznie i jak do niedzieli sie nie zjawi @ to w tedy kolejny test szkoda kasy na betę :)u nas prawie 40 zł kosztuje💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Ja nie leczę się już w Gyncentrum, ale nadal chodzę tam na badania, bo ceny mają konkurencyjne
progesteron - 22 zł
tsh - 14 zł (wszędzie wokół gdzie chodziłam to co najmniej 18)
beta hcg - 25 zł (w innych miejscach 35 zł)22.06.2020 Luiza :*
XII 2018 poronienie zatrzymane; Łucja - 10tc [*]
Hashimoto od 2007
Starania od XII 2015
jajowody drożne, histeroskopia ok
Mąż - morfologia 6%
AMH 8,07; 3 x UIU
X 2018 elektrokauteryzacja jajnika, usunięcie ognisk endometriozy
mthfr hetero, kwas metylowany i wit prenatalne -
nick nieaktualny
-
Ja mam to szczęście, że nie pracuje narazie. Nie wróciłam do pracy poprzedniej,przy okazji po porodzie umowa mi się skończyła także ten.. Jestem mobilna;) i z rana woze swoją starsza do szkoly a potem z młodą na badania sobie jade:d Także gra gitara.
-
nick nieaktualny
-
Grzechotka2 wrote:Wysyłam tych wiruskó tak dużo i tak szczerze, że szykuj się na pięcioraczki
Grzechotka, abonent czasowo niedostępny. Odbieram jednego, no max dwa, Resztę nadam przesyłką zwrotną
Dawaj dawaj!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2018, 15:11
ams lubi tę wiadomość
-
Karmelllka90 wrote:Hmm bede musiała sikać w pracy ;p na tajniaka. Ban ulotce jest napisane ze nie wolno robic z pierwszego siku... przestrzegać?10.09.2019 Marcel
-
KAL wrote:Magda masz jakieś objawy owulacyjne? Ja mam mega rwanie w pachwinie i na monicie się potwierdziło cała niedzielę mnie mega bolała pachwina i w pon gin potwierdziła że owulacia około 24h temu może gdy byś miała jakieś objawy to można by ustalić ile dpo jesteś. Mógł też (czego nie życzę) cykl bezowulacyjny się zdarzyć i one się niestety często wydłużają.10.09.2019 Marcel