CZERWCOWE TESTOWANIE ;-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Magda - mbc wrote:ja dziś przywitałam 37dc i dalej nic. Już mnie to przestało bawić. KAL, testujesz w czw., tak? Ja myślałam o piątku...
-
Kitkat wrote:37 dzień cyklu i testy nie wychodzą? Kurczę, dobrze, że masz niedługo gina, podejrzy co tam Ci się dzieje, że tak się rozwlekł w tym miesiącu.
Owu mi się przesunęła na baank, więc nie wiem ile jestem dpo. Mogę być 8 mogę być 10 nie więcej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2018, 10:04
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Hej laski, witam się!
Dawno mnie tu nie było, w zasadzie nie było mnie tu od momentu gdy udało się zajść w pierwszą ciążę :)Teraz staramy się o drugie dziecko. Nie wiem dlaczego nie mogę dodać nowego cyklu, nie chce teraz kupować pakietu, liczę na to, że może szybko się uda ;p
To jest nasz pierwszy cs, moja aplikacja na telefonie wyznaczyła mi owulację na 17 dc, przy cyklach 30 dni. Przytulanko było 6,8,11, 14 dc, a w 16 dniu miałam plamienie, stąd moje przypuszczenia, że wtedy nastąpiła owulacja. Czy w ogóle są jakieś szanse? Wiem, to jest wróżenie z fusów, tym bardziej, że nie mierzyłam temp.. pozdrawiam Was wszystkie mooocno !
Testuję 22.06
-
Magda - mbc wrote:Ja nie wiem co mam zrobić, bardzo mnie męczy ta sytuacja, ale wiem też, że jak za wcześnie zatestuję lub zrobię betę, to to nie będzie miało sensu. 18.06 ma wizytę u gina, najwyżej da mi coś na wywołanie.10.09.2019 Marcel
-
nick nieaktualnyDziewczyny mój dobry humor zwiastował dobre informacje ! Moje endometrium prawidłowe uff a tak mnie nastraszył jednak chyba te migdały dały radę ;P pęcherzyk dominujący na lewym jajniku prawdopodobnie owulacja w weekend, jutro mam jeszcze wizytę w piątek i w poniedzialek to zobaczymy jak sie sytuacja potoczy
Powiedzcie mi skoro jest możliwość ze owulacja w weekend to kiedy najlepiej żebym zaczęła testy ovu robic? Chce spróbowaćWiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2018, 11:36
iNso87 lubi tę wiadomość
-
Nona wrote:Grzechotka ja piję 3 x dziennie podwójne espresso. Muszę się ogarnąć.
Ja piłam 5-6 kaw + 2 energetyki. Codziennie. Sama bym nie chciała zamieszkać w swoim brzuchu. Teraz zeszłam do 2 kaw, ale pierwsze tygodnie to byl non stop ból głowy.Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Karmelllka90 wrote:Dziewczyny mój dobry humor zwiastował dobre informacje ! Moje endometrium prawidłowe uff a tak mnie nastraszył jednak chyba te migdały dały radę ;P pęcherzyk dominujący na lewym jajniku prawdopodobnie owulacja w weekend, jutro mam jeszcze wizytę w piątek i w poniedzialek to zobaczymy jak sie sytuacja potoczy
Powiedzcie mi skoro jest możliwość ze owulacja w weekend to kiedy najlepiej żebym zaczęła testy ovu robic? Chce spróbowaćiNso87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karmelllka90 wrote:Hmm bede musiała sikać w pracy ;p na tajniaka. Ban ulotce jest napisane ze nie wolno robic z pierwszego siku... przestrzegać?
-
Magda - mbc wrote:Ja nie wiem co mam zrobić, bardzo mnie męczy ta sytuacja, ale wiem też, że jak za wcześnie zatestuję lub zrobię betę, to to nie będzie miało sensu. 18.06 ma wizytę u gina, najwyżej da mi coś na wywołanie.
Magda masz jakieś objawy owulacyjne? Ja mam mega rwanie w pachwinie i na monicie się potwierdziło cała niedzielę mnie mega bolała pachwina i w pon gin potwierdziła że owulacia około 24h temu może gdy byś miała jakieś objawy to można by ustalić ile dpo jesteś. Mógł też (czego nie życzę) cykl bezowulacyjny się zdarzyć i one się niestety często wydłużają.Akceptacja! -
Straciatellaa wrote:tak, rano mocz jest tak stężony, że może dać wynik fałszywie dodatni. Ja robiłam raz dziennie w pracy też na tajniaka ok 11.00 codziennie.