CZERWCOWE TESTOWANIE ;-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny u mnie coś z organizmem w tym cyklu nie tak:/ co zjem to odrazu do toalety latam.. dodam, że mało jem i nie zmieniłam diety. Rok temu zaczęłam się odchudzać i straciłam te 20kg w 5msc. Takze nie obzeram się, jem tak jak zawsze przez ostatnie parę msc... A w tym cyklu mam codziennie jakieś rewolucje:| myślałam, że to może wirusówka ale nie.. Bo tyle dni? Niemożliwe.. Masakra jakaś.
Natala1906 lubi tę wiadomość
-
iNso87 wrote:Dziewczyny u mnie coś z organizmem w tym cyklu nie tak:/ co zjem to odrazu do toalety latam.. dodam, że mało jem i nie zmieniłam diety. Rok temu zaczęłam się odchudzać i straciłam te 20kg w 5msc. Takze nie obzeram się, jem tak jak zawsze przez ostatnie parę msc... A w tym cyklu mam codziennie jakieś rewolucje:| myślałam, że to może wirusówka ale nie.. Bo tyle dni? Niemożliwe.. Masakra jakaś.
Kochana ja wczoraj byłam 5 razy w toalecie... Także nie jesteś sama... Do tego była krew z nosa i nudności -
Natala1906 wrote:Kochana ja wczoraj byłam 5 razy w toalecie... Także nie jesteś sama... Do tego była krew z nosa i nudności
To u mnie aż takich atrakcji nie ma może też się stresujesz czymś??? -
KAL wrote:u mnie niestety biel vizira... Hajzer by się jie powstydził... tak, ze czekam na małpę ma być w sobotę i lipcowe testowanie przepada bo mamy wakacje a nie chcę przed samymi wakacjami się stresować
Jak urlop to może faktycznie tak lepiej
Ja nie testuje, bo się boję, że rano się obudzę w kałuży krwi... W nocy nie spałam i już planowałam co i jak jakby wyszły dwie kreski haha. Jakby powiedzieć narzeczonemu... Masakra ze mną Jest strach i dziwne przeczucie, że będzie okej, a pewnie skończy się w kałuży krwi -
Kal a kiedy dzień @ Tobie wypada??
Ja jeśli w tym msc i następnym nie zajde to w sierpniu też niestety odpuszczam testowanie. Owulka będzie wypadła jakoś na początku sierpnia i niestety będziemy wtedy na wyjeździe.. Wynajmujemy jeden domek z jednym pokojem i kuchnia. I może by lipy nie było bo dzieci zasnął i do dzieła ale jedzie z nami teściowa jeszcze... -
Mordeczka Kochana zaktualizuj trochę listę.
Dziewczyny spójrzcie na początek listy i mówcie jak ktoś nie ma czegoś oznaczonego @ bądź ciazy:)
Edit.
O właśnie spojrzalam, ze wczoraj to robiłaś a co z tymi dziewczynami z początku listy? Halo dajcie znać co u Was wyszło?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2018, 08:45
-
iNso87 wrote:Może to nerwy? Może zaczęłam się podświadomie stresować w tym cyklu? Hmmm.. Bo właśnie jeden, dwa dni rozumiem, że może się zdarzyć ale nie caly czas..
To u mnie aż takich atrakcji nie ma może też się stresujesz czymś???
Wydaje mi się, że się niczym nie stresuje. Chyba, że podświadomie... U Ciebie tak może być, że to stres. Zastanów się czy masz się czym stresować?
Ja mam dziś tak nieprzyjemne uczucie mokra w środku, że się czuję jakbym pływała i zaraz miała dostać @ Tylko jedna dziwna rzecz nie boli mnie podbrzusze :o Za to jajnik ciągnie tak, że najchętniej bym go wyrwała haha
Masakra z nami kobietami ♥️ -
iNso87 wrote:Mordeczka Kochana zaktualizuj trochę listę.
Dziewczyny spójrzcie na początek listy i mówcie jak ktoś nie ma czegoś oznaczonego @ bądź ciazy:)
Edit.
O właśnie spojrzalam, ze wczoraj to robiłaś a co z tymi dziewczynami z początku listy? Halo dajcie znać co u Was wyszło?
Testy wychodzą negatywne, a ból jajnika po stronie gdzie nie ma dominującego pęcherzyka. Ten cykl chyba przepadnie. Szkoda bo myślałam że unikne badania drożnościWiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2018, 08:51
Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
Isaura81 wrote:Ja już kilka razy nieśmiało prosiłam o wpisanie na testowanie na 25. Ale w sumie dzisiaj idę na kontrolę czy była ovulka i jakoś mi się wydaje że te zapisy nie będą potrzebne.
Testy wychodzą negatywne, a ból jajnika po stronie gdzie nie ma dominującego pęcherzyka. Ten cykl chyba przepadnie. Szkoda bo myślałam że unikne badania drożności
A kiedy masz miec droznosc? Ja w polowie lipca I tez bardzo liczylam na to ze nie bedzie potrzeby -
iNso87 wrote:Mordeczka Kochana zaktualizuj trochę listę.
Edit.
O właśnie spojrzalam, ze wczoraj to robiłaś a co z tymi dziewczynami z początku listy? Halo dajcie znać co u Was wyszło?iNso87 lubi tę wiadomość
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Kochane dzisiaj wredna @ mnie nawiedziła pls o przepisanie na 9.07 testowanie
Nie rozumiem dlaczego mając wszystkie wyniki ok, monitorując owu na usg, seksu aż nadmiar i zero efektów ((
25.06 umówiłam się z lekarzem z Ovum moze coś podpowie w tym temacie a moze rocznik robi swoje -
Isaura81 wrote:Ja już kilka razy nieśmiało prosiłam o wpisanie na testowanie na 25. Ale w sumie dzisiaj idę na kontrolę czy była ovulka i jakoś mi się wydaje że te zapisy nie będą potrzebne.
Testy wychodzą negatywne, a ból jajnika po stronie gdzie nie ma dominującego pęcherzyka. Ten cykl chyba przepadnie. Szkoda bo myślałam że unikne badania drożności
Ps. Wy tak napieprzacie z postami że nie jestem w stanie wszystkich dat wyłapać
Już nie wspomnę o tym że przy 2 letnim dziecku nie zawsze jest czas na wszystkoIsaura81 lubi tę wiadomość
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
trzydziecha wrote:A kiedy masz miec droznosc? Ja w polowie lipca I tez bardzo liczylam na to ze nie bedzie potrzebyIsaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
iNso87 wrote:Kal a kiedy dzień @ Tobie wypada??
Ja jeśli w tym msc i następnym nie zajde to w sierpniu też niestety odpuszczam testowanie. Owulka będzie wypadła jakoś na początku sierpnia i niestety będziemy wtedy na wyjeździe.. Wynajmujemy jeden domek z jednym pokojem i kuchnia. I może by lipy nie było bo dzieci zasnął i do dzieła ale jedzie z nami teściowa jeszcze...Akceptacja!